bugün
- etli biber dolması yapan erkek6
- iskender5
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- özgürlük nedir sorunsalı4
- true silik olsun9
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi3
- sucuk döner5
- aç karnına markete girmek2
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek2
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- platon un mağara alegorisi12
- ismail kartal30
- haşlanmış yumurta9
- sözlüğün kırbacı5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- islamda kadın6
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- anın görüntüsü29
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- rick sanchez3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- tavuk döner2
- bıçak arası2
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gocu34
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- bugün uludağ sözlük için ne yaptın2
- yeralti edebiyatcisi9
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- 11 eylül saldırılarından çıkarılan dersler3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- kiraz cicegi kolonyasi28
- jahrein2
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- şu an dinlenen şarkı2
Ufuk Özkan: 2 sene önce boşandım. Nafakam 45.000 TL'den 74.000 TL'ye çıktı. Şimdi de 114.000 TL oldu.
Ben ayda 114.000 TL kazanmıyorum ki nafakayı nasıl ödeyeyim? Hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem.
Ben ayda 114.000 TL kazanmıyorum ki nafakayı nasıl ödeyeyim? Hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem.
Hiç bir karıya vermedim. Fakirim diye istemediler.
koca simülasyonda utanmadan tr serverinde oynamaya devam eden aptal amelelere müstehak olan ceza.
Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül ile eşi Revna Sarıgül’ün “ihanet” iddiasıyla görülecek boşanma davasında, Revna Sarıgül’ün 2 çocuğu için 1 milyon 800 bin TL, kendisi için 1,5 milyon TL nafaka ve 1,5 milyar TL tazminat talep ettiği öne sürüldü.
her kadının hakkıdır paranız yoksa evlenmeyin.
Nafaka, aile hukukunda eşler ve çocuklar açısından ekonomik koruma sağlayan önemli kurumlardan biridir.
Boşanma sürecinde **tedbir nafakası**, boşanma sonrasında şartları varsa **yoksulluk nafakası** ve çocuklar için **iştirak nafakası** gündeme gelebilir. Nafaka miktarı belirlenirken tarafların gelirleri, ekonomik ve sosyal durumları, çocuğun ihtiyaçları ve somut olayın şartları dikkate alınır.
Nafaka bir kez belirlendiğinde her zaman aynı miktarda kalmak zorunda değildir. Ekonomik koşulların veya tarafların durumunun değişmesi halinde nafakanın artırılması, azaltılması ya da bazı durumlarda kaldırılması talep edilebilir.
Bu nedenle nafaka, sadece boşanma kararında verilen bir para miktarı değil; tarafların ve özellikle çocukların değişen yaşam koşullarına göre yeniden değerlendirilebilen bir aile hukuku meselesidir.
Nafaka tek kalem değildir. Dava sırasında tedbir nafakası, boşanma sonrası şartları varsa yoksulluk nafakası, çocuk için iştirak nafakası işler. Tedbir, geçici korumadır. Yoksulluk, boşanma yüzünden yoksulluğa düşme ve kusurun daha ağır olmaması şartlarına bağlanır. iştirak, çocuğun giderlerine katılmadır; velayet kendisinde olmayan ebeveynden istenir.
Miktar, sabit çarpanla çıkmaz. Gelir, barınma, sağlık, okul ve yaşam düzeyi birlikte bakılır. Artırım, indirim ve kaldırma ayrı davadır; enflasyon tek başına otomatik artmaz, talep gerekir. iştirak kural olarak erginliğe kadar sürer; eğitim devam ediyorsa uzayabilir.
Nafaka icraya konabilir. Ödenmemesi velayeti kendiliğinden değiştirmez.
Tedbir, yoksulluk ve iştirak ayrımı şu yazıda duruyor.
https://adanabosanmaavuka...na-nafaka-davasi-avukati/
Boşanma sürecinde **tedbir nafakası**, boşanma sonrasında şartları varsa **yoksulluk nafakası** ve çocuklar için **iştirak nafakası** gündeme gelebilir. Nafaka miktarı belirlenirken tarafların gelirleri, ekonomik ve sosyal durumları, çocuğun ihtiyaçları ve somut olayın şartları dikkate alınır.
Nafaka bir kez belirlendiğinde her zaman aynı miktarda kalmak zorunda değildir. Ekonomik koşulların veya tarafların durumunun değişmesi halinde nafakanın artırılması, azaltılması ya da bazı durumlarda kaldırılması talep edilebilir.
Bu nedenle nafaka, sadece boşanma kararında verilen bir para miktarı değil; tarafların ve özellikle çocukların değişen yaşam koşullarına göre yeniden değerlendirilebilen bir aile hukuku meselesidir.
Nafaka tek kalem değildir. Dava sırasında tedbir nafakası, boşanma sonrası şartları varsa yoksulluk nafakası, çocuk için iştirak nafakası işler. Tedbir, geçici korumadır. Yoksulluk, boşanma yüzünden yoksulluğa düşme ve kusurun daha ağır olmaması şartlarına bağlanır. iştirak, çocuğun giderlerine katılmadır; velayet kendisinde olmayan ebeveynden istenir.
Miktar, sabit çarpanla çıkmaz. Gelir, barınma, sağlık, okul ve yaşam düzeyi birlikte bakılır. Artırım, indirim ve kaldırma ayrı davadır; enflasyon tek başına otomatik artmaz, talep gerekir. iştirak kural olarak erginliğe kadar sürer; eğitim devam ediyorsa uzayabilir.
Nafaka icraya konabilir. Ödenmemesi velayeti kendiliğinden değiştirmez.
Tedbir, yoksulluk ve iştirak ayrımı şu yazıda duruyor.
https://adanabosanmaavuka...na-nafaka-davasi-avukati/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar