bugün

entry'ler (859)

sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam

tüm sözlük kızları tarafından iyi bilinen gerçektir.

sözlük yazarı dövmek

sanal alemde klavyesine güvenip ileri geri konuşan yazara reel hayatta cezayı kesme işlemidir. tabi biz yine de şiddete karşıyız.

bayan yazarların nick altı

abaza kardeşlerimizle doludur. adamlar ne yapsın belki düşer umuduyla övgü dolu entryler girip ekmeğinin peşinde koşuyorlar.

yazarların sgk borcu

Benimkisi 4b bağkur borcu olarak geçiyor. Bildiğim kadarıyla bağkur borcuna herhangi bir haciz ve bloke işlemi olmuyor. Hatta belirli aralıklarda af ve yapılandırma oluyor, SGK'ya gidip prim günlerini sildirebiliyorsun. senin bahsettiğin vergi borçları için geçerli.

yazarların sgk borcu

Aşağı yukarı 200 k kağıt. Ödemeyi de düşünmüyorum günlerimi silsinler. 60 yaşına kadar buraya ödeyeceğim parayla 4-5 daire alır üstüne birikim yapar onlarla geçinirim benden 1 lira çıkmaz SGK ya.

kahve falı

yalan ve uydurmadır. bir ara meraktan baktırdım kadın bana ferrari alacaksın falan demişti şimdi tofaşla geziyorum.

insanlar sizi nasıl tanımlar

Kral ve alfa olarak tanımlar.

geceye güzel bir söz bırak

bana göre güzel olan size göre güzel olmayabilir.

sosyopat

psikolojide antisosyal kişilik bozukluğu olarak da tanımlanan rahatsızlık. hiç doktora gitmedim ama internetten okuduğum kadarıyla bu rahatsızlık bende var.

özgüveni arttıran şeyler

spor yapmak, yeni saç sakal traşı olmak, siyah takım elbise giymek.

waffle

küçükken çok seviyordum ama yaş ilerledikçe zararlı olduğunu öğrendiğimden beri uzak duruyorum.

zengin olmanın yolları

hırs yaparak daha çok çalışıp yatırım yapmaktan geçer.

bir kızı reddedebilen erkek

Kızlara ders olması gereken olaydır. herkes kendi dengiyle takılır. çirkin bir kızın yakışıklı erkek neyine?

kendine 10 üzerinden kaç verirsin

tip, boy, giyiniş falan 10 veririm.

evli bir kadınla birlikte olmak

kısa yoldan ölmek isteyen erkek davranışıdır. karşı taraftaki kadının güzelliği, saf bir tip olması ya da kendi rızasıyla böyle bir şey istese bile uzak durun. öyle bir adama denk gelirsiniz ki vücudunuza mermi girmedik yer bırakmaz.

bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi

bir türlü yapamadığımdır arkadaş olduğum her kıza aşık oluyorum niye böyle anlamadım.

yazarların ilk hayal kırıklıkları

Küçükken derslerim iyi olmasına rağmen bisiklet almadılar.

kendini anlatamamak

bunun tek çözümü kitap okumaktır. kelime dağarcığı birkaç cümleden ibaret olan biri olursanız hiçbir yerde ciddiye alınmazsınız.

türkiye de giyim sektörü

Yahu pantolon almaya gidiyoruz alayı dar paça, eşofman alıp giyelim diyoruz bacaklar içeri girmiyor. ne giyecek bu millet? bıktık bu gay modacılardan yakında erkek eşyalarını kadınlara göre tasarlayacaklar galiba.

dış görünüş

sevgili ya da evlenecek kişiyi seçerken ilk aranan özelliktir. herkes önce insanın dış görünüşe bakar sonra onu tanımaya çalışır. yok ben önem vermiyorum diyen varsa ciddiye almayın.
© copyright 2005 - 2026