bugün
- yazarların favori giyim markası15
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- manyak olmaya karar verdim3
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler3
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları4
- velvet56
- israile atom bombası atmak8
- inanılmaz sıkıcısınız ya3
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- spor ayakkabı6
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- ölmedeyiz uludağ sözlük4
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar8
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sadece kadınlara kibar davranan erkek modeli2
- friedrich hegel la bi cay icek14
- hayattaki en değerli şeyler8
- 2026 ekonomik krizi17
- ben yokken sözlükte neler oldu2
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- mutlu ama uzak olsun12
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık5
- insan olmaya ceyrek kala15
- gece sokaklarda dolaşıp insanlarla sohbet etmek2
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- sude sendromu2
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- migros'a sorulacak tek soru23
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- istanbulda sonbahar2
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- şeytanın ruhunu satın alınmaya değer bulmaması2
- hangi ülkelerden ne alınabilir3
- binanın çatısına cami hoparlörü koymak3
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- aleksey batrakov28
- evde soğuk kahve yapımı7
- mohamed salah ghaly4
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum4
- geceye bir fotoğraf bırak2
sinir tipli anchorman,ayrıca gülse birsel in kocası.
ntv gibi ciddi bir televizyon kanalında karşısına devlet adamlarını alıp kahvehane tadında diyaloglar kuran, süs olsun diye getirdiği gazeteciler soru sormayınca fırça atan, çoğu cümlesi "ben amerikadayken" veya "ben teksasda okurken" diye başlayan, soru sormayı bile bilmeyen, arkadaş muhabbetinde bile söz verilmeyecek insandır.
eskiden murat birsel, şimdilerde de gülse birsel'in kocası diye tanınan, kimliğine yazık olmuş kişidir.
an itibariyle bir kopyasının fox tv'de boy gösterdiği kişi. sesi aynı, tipde biraz yaşlansa benzer, program zaten aynı.
ankara üniversitesi mezunu olan anchorman.
gülse birsel'in, ilk cep telefonunu çaldırdığında kendisine yenisini hediye ederek sürpriz yapmasını agzı kulaklarına vararak anlattıgı, başka bir röportajında ingiliz tarzına hayran oldugunu söylediği, her halinden salakça bir şekilde aşık olduğu gözüken eşi.
bu adamı gören insanın aklına gelen tek soru var: gülse birsel gibi komik, zeki bir kadın nasıl olmuş da böylesine kazma, espri özürlüsü bir adama vurulmuş?
cevap çok basit: beni tanımıyor..
edit: kendimden tiksindim desem yeridir.
cevap çok basit: beni tanımıyor..
edit: kendimden tiksindim desem yeridir.
K.i.T.A.P isimli deneme yazısıyla insanda hayranlık uyandıran ve şu sıralar eşinin gölgesinde kalmış insan.
gülse birsel ikinci eşidir. ilk evliliğini tayyibe gülek ile yapmıştır.
Belgin Doruk'un oğludur.
şu sıralar cnbc-e kanalında son baskı isimli bir program sunmaktadır.
bir zamanalr ntv'de yayınlanan gündemdekiler programıyla adından başarıyla söz ettiren medya mensubudur. atv ana haber'i sunması gercekten buyuk bir hata idi. henuz tam olarak amerikanlaşmayan toplumumuz böyle bir amerikanvari programı kaldıramadı. nihayetinde ali kırca'nın koltugu devralmasıyla sonuclandı. cnbc e'de yine haber sunmaktadır.
(bkz: bırak birader inat yapmayı)
(bkz: bırak birader inat yapmayı)
sunduğu son baskı programı, ilk etapta sadece ekonomiden, borsadan ,anlaşılmaz rakamlardan,adını bilmediğim büyük şirketlerin baş ekonomistleriyle yapılan uzuuuun görüşmelerden ibaret olarak zannedilse de, bir kaç programı izlendikten sonra aslında öyle olmadığı,farklı görüşlerin ortaya konulduğu ,sorunlara akılcı çözümler üretilen,(gerçekten yapılıyor)Murat Birsel'in gelen konuklarıyla muhabbete daldığı keyifli bir programdır.
sıkı bir karşıyakalıdır. eşi gülse birsel bu durumla ilgili enfes bir laf etmiş.
-karşıyaka'nın içinden adamı alırsın da, adamın içinden karşıyaka'yı alamazsın.
aynen öyle.
-karşıyaka'nın içinden adamı alırsın da, adamın içinden karşıyaka'yı alamazsın.
aynen öyle.
ilk gazetecilik ve köşe yazarlığı deneyimini 90'lı yıllarda (1994 veya 95 olabilir) yeni yüzyıl'da yaşamış, hatırladığım kadarıyla yüksek lisansını abd'de "savaş matematiği" üzerine yapmıştır.
yayına bağlanan korucuya "cesetlerin bulunduğu yere araba çıkabilir mi?" diye sormuş sözde sunucu.
hayatınd dağ görmemiş bir plaza çocuğu. her yeri uludağ sanıyor sanırım.
hayatınd dağ görmemiş bir plaza çocuğu. her yeri uludağ sanıyor sanırım.
bu aralar hiçbir yerde görmediğim, bu sebeple beni mutlu eden şahıs. yazmasam daha iyiydi sanırım. şomladım kesin.
başarılı televizyoncu, iyi gazeteci, kaliteli insan.
çatallı, insanı gıcık eden, tuhaf bir sesi olan kişi.
Gülek ailesi (bkz: kasım gülek) e damat olabilmiş biridir.
Oses türkiye izleyen kitle, gülse birsel e nasıl koca olabildiğine şaşırıyor. Tabi normal bu. Çünkü cahillik mutluluktur.
Oses türkiye izleyen kitle, gülse birsel e nasıl koca olabildiğine şaşırıyor. Tabi normal bu. Çünkü cahillik mutluluktur.
gülse birsel'in eşidir. murat birsel yıllarca fetö kanalı olan bugün tv'de ana haber sunmuştur. kasım gülek'in kızı tayyibe gülek'in eski eşidir.
murat birsel 'in gülse birsel'le tek kare fotoğrafı yoktur... tamamen güç ve çıkar evliliğidir... (sabetayist ailelerin çocukları genelde (%99) kendi aralarında evlenirler, kasım gülek'in kızı tayyibe gülek'te olduğu gibi)
murat birsel 'in gülse birsel'le tek kare fotoğrafı yoktur... tamamen güç ve çıkar evliliğidir... (sabetayist ailelerin çocukları genelde (%99) kendi aralarında evlenirler, kasım gülek'in kızı tayyibe gülek'te olduğu gibi)
Gündemdeki Haberler