bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük18
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- from gold from dust28
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- sözlüğün manyak dolu olması4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- fatma betül sayan kaya70
- kadının en öpülesi yeri11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- şampuan yerine saç kremi almak6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kuran da namazın olmaması12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- memeleri kafam kadar kız24
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- adalet ve kalkınma partisi7
- gecenin şarkısı5
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- balkonda oturan kalmaması3
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- görsel yükleme problemi5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- edirne çingenesi2
- recep tayyip erdoğan30
- koç burcu insanları7
(#20256833) burada görüldüğü üzere ayarı vermiş millet vekilidir.
diyor ki
senin yüreğin var mı dokunulmazlığın kaldırılmasına ben dilekçe veriyorum yiyosa sende kaldır.
diyor ki
senin yüreğin var mı dokunulmazlığın kaldırılmasına ben dilekçe veriyorum yiyosa sende kaldır.
ilerde sarıgül ile genel başkanlık için kapışacak olan şimdilik chp vekili.
yalovalıdır.
chp milletvekilleri arasında en iyi vekildir.
550 milletvekilinden akli dengesi yerinde olan tek insandır.
milletvekillerine imtiyaz veren bir yasaya ortaklaşa imza atan hiçbir milletvekili benim aradığım ve örnek gösterebileceğim seviyede değildir. milletin vekili, milleti gibi yaşamalıdır ki onları anlayabilsin.
sırf siyaset yapıyor ve siyaset yaparken duymak istediklerinizi söylüyor diye bu insanları melek falan sanmayın. aklınızı kullanın. şafak pavey'in bile milletvekilleri maaşlarının azlığından yakındığını hatırlayın.
sırf siyaset yapıyor ve siyaset yaparken duymak istediklerinizi söylüyor diye bu insanları melek falan sanmayın. aklınızı kullanın. şafak pavey'in bile milletvekilleri maaşlarının azlığından yakındığını hatırlayın.
cehapenin gereksiz, çok ve boş konuşan, geveze vekillerinden biri.
bu kafaya nasıl ulaşılır..
muharrem sahneden höykürüyor yalova'da: kaç para milletvekili maaşı alıyorsun recep tayyiiip?
!.!.!:! o maaşı sen de almıyor musun birader.. türk dil kurumuna bağışlıyorsun da bizim mi haberimiz yok.. ayrıca sen ahlaktan dem vuracak adam mısın??
nazarımda değilsin..
muharrem sahneden höykürüyor yalova'da: kaç para milletvekili maaşı alıyorsun recep tayyiiip?
!.!.!:! o maaşı sen de almıyor musun birader.. türk dil kurumuna bağışlıyorsun da bizim mi haberimiz yok.. ayrıca sen ahlaktan dem vuracak adam mısın??
nazarımda değilsin..
hata bulup eleştirmek ne kolay lan diye düşündürür, bu adam her konuştuğunda...
her ne kadar chp taraftarları yere yöğe sığdıramasada, bir türlü samimi gelmeyen siyasetçi.
adamlığın dersini verecek adam gibi adamdır. evet.
çok içiyor çok. cehape'nin meyhane tayfasından. bunların alayı ayyaş arkadaş! o değil de içince sapıtıyorlar yada evli ve dul kadınlara yavşıyorlar. (bkz: kerhaneci)
bunun gibi adamlar dünyanın ziyasını söndürüyor..
illegal işler yapıp kendini kahraman diye satan adama ne dersin?..
ıraklı gazeteci tam da bunu yapmıştı işte.. bush'un suratının ortasına ayakkabısını fırlatmıştı.. o da kendi suçlarını kahramanlık gibi anlatıyordu ..
içimden muharrem'e ayakkabı fırlatmak geliyor.. her vicdanlı türk hakimi beni anlayacaktır heralde..
illegal işler yapıp kendini kahraman diye satan adama ne dersin?..
ıraklı gazeteci tam da bunu yapmıştı işte.. bush'un suratının ortasına ayakkabısını fırlatmıştı.. o da kendi suçlarını kahramanlık gibi anlatıyordu ..
içimden muharrem'e ayakkabı fırlatmak geliyor.. her vicdanlı türk hakimi beni anlayacaktır heralde..
bu adamı kılıçdaroğlu'ndan daha üstün gören zihniyete bir türlü anlam veremiyorum. kıymet bilmeyi ne zaman öğreneceksiniz?
keskin nişancıların mısırda sadece gösteri yapan sivilleri hedef almasını gezi olaylarının biraz serti olarak tanımlayan omurgasız.
--spoiler--
CHP Grup Başkanvekili Muharrem ince "Mısır'da insanlara gaz bombası atılmasını, öldürülmesini, onlara kurşun sıkılmasını tabi ki CHP olarak kınıyoruz ama bu uygulamalar bize bir yerden tanıdık geliyor, yani bu uygulamalar Gezi Parkı'ndaki eziyetin biraz daha serti" dedi.
--spoiler--
http://www.sabah.com.tr/G...m-inceden-skandal-sozler/
--spoiler--
CHP Grup Başkanvekili Muharrem ince "Mısır'da insanlara gaz bombası atılmasını, öldürülmesini, onlara kurşun sıkılmasını tabi ki CHP olarak kınıyoruz ama bu uygulamalar bize bir yerden tanıdık geliyor, yani bu uygulamalar Gezi Parkı'ndaki eziyetin biraz daha serti" dedi.
--spoiler--
http://www.sabah.com.tr/G...m-inceden-skandal-sozler/
c.h.partisi'nin başında böyle birkaç adam olsa, harbiden barajın altında kalır a.k.parti'si. kemal kılıçdaroğlu'nun vefatını bekleyecek duruma geldi partililer.
edit: tarafsızım abi parti fln ters bana, ölümüne takım tutamıyorum maalesef. gerçi şimdi iki taraftan da kötülenicem, sıçtık lan.
edit: tarafsızım abi parti fln ters bana, ölümüne takım tutamıyorum maalesef. gerçi şimdi iki taraftan da kötülenicem, sıçtık lan.
partinin başına gelirse chp oylarında % 1 veya 2'lik bir artış olabilir lakin muhalefetin sözlerini çarpıtarak sunan yandaş gazete, tv ve internet siteleri nedeniyle akp seçmenine kılıçdaroğlu'ndan daha beter görünecektir.
kemal kılıçdaroğlu'nun pasifliğine karşın etkin,faal milletvekili. yerine düşünülebilir.
samimiyetsizliği yüzünden akan gevezelikten başka bir şey yapmayan pazarda çığırtkanlık yapması gerekirken yanlışlıkla milletvekili olmuş medyatik adem oğlu .
parti çalışanı kadınların odasına girmekten korktuğu otomatik tacizci. kırmızı dosya canavarı.
an itibarıyla fox tv'de akp'ye giydirmekte.
ne kadar çamur atılmaya çalışılsa da adam gibi adam...
pezevenklerden gül vermesini bekleyemeyiz zaten, ancak çamur atarlar!
pezevenklerden gül vermesini bekleyemeyiz zaten, ancak çamur atarlar!
tacizci. bir ak partili olarak taciz iddialarına cevap veremediğini hatırlatmak isterim. hamd olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar