bugün

msn'in atası mırc kullanan efsane nesil buradayken msn daha dünkü çocuk sayılır be sözlük... *
Sürekli Çevrimiçi-Çevrimdışı olarak hoşlandığın kişinin dikkatini çekmeye çalışmak da buna dahil mi?
mahallenin küçük çocuklarını haber güvercini olarak kullanan efsane nesille boy ölçüşemezler.
ilk bilgisayarımı 2006 yılında almış bir insan olarak ilkokul 4-7 sınıf arası msn'nin son nesline yetiştim. Havalı da bir msn adresim vardı artık tarih olduğu için burada paylaşabilirim.

Spoild_x(ismim)[email protected]

Su balonu atan adam ve gitar parçalayan çocuğu çok severdim.
Dahil olduğum kuşaktır.
O zamanlar bir kıza Webcam açtırmak altın bulmak gibiydi. Zaten herkeste de yoktu kameralı pc.
işte bu karanlık çağda tam 4 ay bir erkekle yazışmıştım. Onu kadın sanıyordum. Bana fotolar atıyordu.
Sabaha kadar sohbet ederdik.
Parayla kız msn i satılan çağdan bahsediyorum.
Keşke tekrar canlansa.Zooom yerine orada toplantı yapardık.
Dudak vardı kırmızı sürekli onu kullanırdım. Şimdi düşünüyorum da ne gıcıkmış. Şimdiki emojilerin yerinde onlar vardı. Ne güzel günlerdi.
ilk msn adresimi bir internet cafede 2004'de açmıştım. ne günlerdi be.
ayça22 olarak bi bklar yedik zamanında.
götündeki kıllar ağarmaya başlamıştır yavaş yavaş. kafasına saç kalmamıştır, kilo da almışlardır.
Az karı-kız soymadık zamanında.

Hatta bi tanesi salatalık sokuyodu, senin dedim abv nimet lan o dedim git şişe, tarak falan bul.
canım sıkılınca milleti titretirdim.
livia abi yavaş sözlüğün ciğerini söktün.
Monitörü sık sık beyaza boyayan nesildir.

Ah ulan.

Köpek gibi özledik, kadınlar teknoloji cahiliyken, ilgiye açken ne güzeldi aq her şey.
gerçekten efsane olmuş nesildir.
© copyright 2005 - 2026