bugün
- parayla saadet olması12
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- amedspor19
- era7capone4
- kürt sorunu12
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması26
- iran düşmanlığı11
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- yulaf2
- yumurta2
- kot ceketin havalı olduğu yıllar4
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- mutlu bey birader ila usual bey birader3
- flört yapay zekası5
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- ama yeni parti tüzüğü11
- ingilizce3
- tüm dünya da malları alıp insanlığa eşit dağıtmak2
- yapay zekanın yazılımcıya etkisi3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi4
- karizmatik soyadları3
- trump'a anket şoku4
- tulumba tatlısı6
- birader avanosta mı sorunsalı5
- eski türkiye'yi çok özledim4
- iyi insan olmanın maliyeti2
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- istanbulun en iyi mezarlığı2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- türk kızı11
- evlenecek kız kalmaması12
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak4
- sarapci koala60
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- sezai karakoç3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- anın görüntüsü18
- ressam irem gürdal soyut sanatçı2
- online toplantıda kamerayı açmamak2
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması5
- 1 eylül dünya barış günü3
- günün sözü24
- yeni adli yıl3
- gocu30
- ayın 12 sinde meeş almak3
- 16 eylül 2026 milan benfica maçı3
o su firlatan cocugu ozleyerekten arasinda bulundugum nesildir. zarftan opucuk cikardi ne gunlerdi
Cevap gelmediği zaman titretenlere selam olsun .
[email protected] oturum açtı.
7. Nesilden sonrakilerin bilmediği olay.
Siz daha vitamindiniz...
Siz daha vitamindiniz...
msn var mı ? sorularına maruz kalmış kız çocuklarına sahip nesildir.
heyt bee..
heyt bee..
Ne günlerdi be mesaj sesi hâlâ kulağıma yankılanıyor.
Google
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
Karşıdaki iplemeyince titreşim gönderirdik. Evde deprem havası yaşanırdı. Ve msn oyunlarında az mı insanı üzdük :D
ilk defa msn den karşı cins biriyle tanışıyordum. kamera açmadan önce her şey güzeldi. kamera açtıktan sonra bana küfür etmişti. o kadar da çirkin değildim be sözlük. biraz kafam yamuktu o zamanlar.
Yıl 2006 ya kadar kullandım bu icadı. Masaüstü paylaşma eklentisini bilmeyenlere istek atar ve onlarda kabul edince izlerdik neler yaptığını. Facebook çıkınca mesajlaşma olayı bitti anlamsız bir şekilde.
yakın arkadaşla msn üzerinden mayın tarlası oynamış, karşıdaki aynı dakika içinde cevap yazmadığında titreşim manyağı yapmış nesildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
Titresim unutulmaz.
ben ben ben.
msn durumundan köpek gibi laf sokan nesildir. kişi sayısı fazla olacak diye dağı taşı ekleyen nesildir.
Bir icq kullanan nesil kadar efsane değildir.
internetten muhabbetin keyfini bir başka yaşamışlardır.
Cam aç diyen nesildir.
Bol bol kıpraşım göndermiştir.
Dinlediği şarkıyla mesaj göndermeye çalışsn nesildi.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
hareketli emojiler vardı en son. dosya gönderirdik. bir şarkı 3,5 saatte gelirdi. çililing çililing diye titreşirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
Sonlarına yetiştigim nesildir samsung E250'ye indirip milletin kafasını sikerdim ne güzel günlerdi keşke o günlere gidip çocuklugumu yaşasam yine.
bezdirene kadar titreşim yollardık be.
En kötüsü bilgisayarın karşısına oturup boş boş ekrana bakarken neden yazmıyor diye düşünmekti. Bu nedenle bir neslin ömrünü yemistir msn de sabahlamak.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
sırf ingilizcesini ilerletmek için msn' de yabancı kızları ekleyip yabancı dil antrenmanı yapmış nesildir.
en güzel zamanlardı ne egomuz ne de kibrimiz vardı. konuşmak istediğimize hemen titreşim gönderirdik. öyle muhabbet ederdik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar