bugün
- ctrlx10
- gürcistan21
- ilgi isteyen kız16
- insan olmak4
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- abdullah öcalan7
- hewal ebo17
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- lahmacunu elle yiyen kız13
- kuran da namaz yok21
- seksi bırakmak3
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- kagemusha2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- bu kim aq4
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- domino s pizza2
- billurları çiğ yemek4
- çay içen kız3
- ben ıspartada yaşıyorum7
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- türk kızı3
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- deep web ile dark web'in farkı3
- herkesin artık tanım yapması6
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- almanya9
- bursa vs edirne7
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- anın görüntüsü15
- su içmeyi unutmayalım4
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- flörtleşme algoritması2
- güne bir şarkı bırak16
- fransa2
- türkiye nin en güzel camisi3
- sümerler semitik miydi3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- ısparta simidi8
- pkk4
- kendine bir öğüt ver7
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- kut anlayışı3
o su firlatan cocugu ozleyerekten arasinda bulundugum nesildir. zarftan opucuk cikardi ne gunlerdi
Cevap gelmediği zaman titretenlere selam olsun .
[email protected] oturum açtı.
7. Nesilden sonrakilerin bilmediği olay.
Siz daha vitamindiniz...
Siz daha vitamindiniz...
msn var mı ? sorularına maruz kalmış kız çocuklarına sahip nesildir.
heyt bee..
heyt bee..
Ne günlerdi be mesaj sesi hâlâ kulağıma yankılanıyor.
Google
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
Karşıdaki iplemeyince titreşim gönderirdik. Evde deprem havası yaşanırdı. Ve msn oyunlarında az mı insanı üzdük :D
ilk defa msn den karşı cins biriyle tanışıyordum. kamera açmadan önce her şey güzeldi. kamera açtıktan sonra bana küfür etmişti. o kadar da çirkin değildim be sözlük. biraz kafam yamuktu o zamanlar.
Yıl 2006 ya kadar kullandım bu icadı. Masaüstü paylaşma eklentisini bilmeyenlere istek atar ve onlarda kabul edince izlerdik neler yaptığını. Facebook çıkınca mesajlaşma olayı bitti anlamsız bir şekilde.
yakın arkadaşla msn üzerinden mayın tarlası oynamış, karşıdaki aynı dakika içinde cevap yazmadığında titreşim manyağı yapmış nesildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
Titresim unutulmaz.
ben ben ben.
msn durumundan köpek gibi laf sokan nesildir. kişi sayısı fazla olacak diye dağı taşı ekleyen nesildir.
Bir icq kullanan nesil kadar efsane değildir.
internetten muhabbetin keyfini bir başka yaşamışlardır.
Cam aç diyen nesildir.
Bol bol kıpraşım göndermiştir.
Dinlediği şarkıyla mesaj göndermeye çalışsn nesildi.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
hareketli emojiler vardı en son. dosya gönderirdik. bir şarkı 3,5 saatte gelirdi. çililing çililing diye titreşirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
Sonlarına yetiştigim nesildir samsung E250'ye indirip milletin kafasını sikerdim ne güzel günlerdi keşke o günlere gidip çocuklugumu yaşasam yine.
bezdirene kadar titreşim yollardık be.
En kötüsü bilgisayarın karşısına oturup boş boş ekrana bakarken neden yazmıyor diye düşünmekti. Bu nedenle bir neslin ömrünü yemistir msn de sabahlamak.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
sırf ingilizcesini ilerletmek için msn' de yabancı kızları ekleyip yabancı dil antrenmanı yapmış nesildir.
en güzel zamanlardı ne egomuz ne de kibrimiz vardı. konuşmak istediğimize hemen titreşim gönderirdik. öyle muhabbet ederdik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar