bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- bir erkeğin aşko demesi6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- aykirikadin3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- nervio hamferdi8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- sözlükteki linç kültürü2
- acıyo diyen kız4
- cajun corner2
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- ioçk'nın müziği6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- hayattan zevk alamamak17
- seri gizli artı oy veren melek15
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- ilah6
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- anın görüntüsü17
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- yan ma leley yan ma leyyo3
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- hikayeyi devam ettir25
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- arkadaşlar hoşçakalın4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
o su firlatan cocugu ozleyerekten arasinda bulundugum nesildir. zarftan opucuk cikardi ne gunlerdi
Cevap gelmediği zaman titretenlere selam olsun .
[email protected] oturum açtı.
7. Nesilden sonrakilerin bilmediği olay.
Siz daha vitamindiniz...
Siz daha vitamindiniz...
msn var mı ? sorularına maruz kalmış kız çocuklarına sahip nesildir.
heyt bee..
heyt bee..
Ne günlerdi be mesaj sesi hâlâ kulağıma yankılanıyor.
Google
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
[Kız msnleri] (ara)
Enter.
Karşıdaki iplemeyince titreşim gönderirdik. Evde deprem havası yaşanırdı. Ve msn oyunlarında az mı insanı üzdük :D
ilk defa msn den karşı cins biriyle tanışıyordum. kamera açmadan önce her şey güzeldi. kamera açtıktan sonra bana küfür etmişti. o kadar da çirkin değildim be sözlük. biraz kafam yamuktu o zamanlar.
Yıl 2006 ya kadar kullandım bu icadı. Masaüstü paylaşma eklentisini bilmeyenlere istek atar ve onlarda kabul edince izlerdik neler yaptığını. Facebook çıkınca mesajlaşma olayı bitti anlamsız bir şekilde.
yakın arkadaşla msn üzerinden mayın tarlası oynamış, karşıdaki aynı dakika içinde cevap yazmadığında titreşim manyağı yapmış nesildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
gençliğinin baharını ülkenin şuan ki durumda yaşamaya çalışan nesil olduğu için çokta efsane değildir.
Titresim unutulmaz.
ben ben ben.
msn durumundan köpek gibi laf sokan nesildir. kişi sayısı fazla olacak diye dağı taşı ekleyen nesildir.
Bir icq kullanan nesil kadar efsane değildir.
internetten muhabbetin keyfini bir başka yaşamışlardır.
Cam aç diyen nesildir.
Bol bol kıpraşım göndermiştir.
Dinlediği şarkıyla mesaj göndermeye çalışsn nesildi.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
Amk mors alfabesini çözerdik bu uğraşlarla. windows media playerda dinlediğimiz şarkı mesene de görünebiliyordu. Aşkımızı öfkemizi tribimizi karşı tarafa bu vesile ile belli etmeye çabalardık.
Envai çeşit smiley, evi sarsan titreşim, cam açma muhabbetleri. büyük çığır açmıştı onun gibisi gelmedi msn nin bizde yeri ayrıdır.
hareketli emojiler vardı en son. dosya gönderirdik. bir şarkı 3,5 saatte gelirdi. çililing çililing diye titreşirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
https://www.youtube.com/watch?v=qdKXnvgJKTo
Sonlarına yetiştigim nesildir samsung E250'ye indirip milletin kafasını sikerdim ne güzel günlerdi keşke o günlere gidip çocuklugumu yaşasam yine.
bezdirene kadar titreşim yollardık be.
En kötüsü bilgisayarın karşısına oturup boş boş ekrana bakarken neden yazmıyor diye düşünmekti. Bu nedenle bir neslin ömrünü yemistir msn de sabahlamak.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
Şimdi whatsapp var öyle akşam olsun herkes yatsın da internete girip çevrimiçi olsun diye sevgili bekleme dönemi bitti.
sırf ingilizcesini ilerletmek için msn' de yabancı kızları ekleyip yabancı dil antrenmanı yapmış nesildir.
en güzel zamanlardı ne egomuz ne de kibrimiz vardı. konuşmak istediğimize hemen titreşim gönderirdik. öyle muhabbet ederdik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar