bugün
- ekonomi8
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- çerçeve yasa10
- eşitlik mi özgürlük mü8
- kainattaki değişim2
- emekliler2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- emeklilik2
- sonradan olma2
- yaşlandığının farkına varmak9
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- müzik dinlemek5
- tarım3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- kartoncu birader vs erecto bey3
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- allah3
- mekke anlaşması20
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sözlüğün çok durgun olması6
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- almanya12
- clean girl akımı4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- sigara içmeyen erkek4
- namaz5
- evlenmeme nedenleri5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kedi3
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- eva mendes2
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- 11 ağustos 20262
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- hesaplama3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- günlük tutan erkek19
- adavet2
- baliye balayına gitme ezikliği4
yazılışını tam olarak bilmediğim, azerbaycan'dayken içtiğim vodka budur ulan dediğim kutsal su...
kesinlikle votkaların kralıdır. içimi inanılmaz yumuşak, alkol oranı ise o kadar yüksektir. bir piknik etkinliğinde arabanın torpido gözünde unuttuğumuz bir şişe moskovskaya'yı, tüm alkoller tükendikten sonra bulmuş, artık sıcaktan buharlaşmış olan bu votkayı, tıpkı su içer gibi içmiştik. normalde o sıcaklıkta bir votka içilse, gözlerden yaş gelmesi, tüm sindirim sisteminin yanması gerekirken, moskovskaya lıkır lıkır akmıştı boğazdan. kesinlikle sek içilmelidir.
nasihatsal edit : arabayı biz kullanmıyorduk.
nasihatsal edit : arabayı biz kullanmıyorduk.
dünyanın en baba vodkasıdır. smirnof ve absolit bu haşmetli abimizin yanında daha liseli ergendir.
"moskovskaya" şeklinde telaffuz edilir.
vodkadan hala hoşlanmamama karşın, 1998 yılında almatı'da bir arkadaşımın doğum gününde kazak arkadaşlarımın " bak içmezsen ciddiyiz döveriz." tehditleri karşısında cebren ve hileyle içmişliğim vardır. içmemle birlikte boğazımdan, burnumda, gözlerinden ve kulaklarımdan ışık hızıyla alev çıkmıştır.
tamam en baba vodkadır ama evlerden uzak olsundur.
"moskovskaya" şeklinde telaffuz edilir.
vodkadan hala hoşlanmamama karşın, 1998 yılında almatı'da bir arkadaşımın doğum gününde kazak arkadaşlarımın " bak içmezsen ciddiyiz döveriz." tehditleri karşısında cebren ve hileyle içmişliğim vardır. içmemle birlikte boğazımdan, burnumda, gözlerinden ve kulaklarımdan ışık hızıyla alev çıkmıştır.
tamam en baba vodkadır ama evlerden uzak olsundur.
içimi çok akıcı ve temiz olmasına rağmen bir anda tepe taklak edebilme becerisine sahip olan içki. rusya da bir türk inşaat firmasında çalışan muhasebeci arkadaşım getirdiği zaman * denemiştim. votka ya ölüp bitmeyen biri olarak söyleyebilirim ki deneyebilirseniz, fazlaca haz alacaksınız.
içimi çok yumuşak ama öyle türkiyedeki aseton vodkalara benzemez. hatta 4 kez distile edilir en az. diğer iyi vodka da ruski standart dır.
Trabzon sınırları içerisinde yaşarken bir kaç kez tatma şansı bulduğum meret.
ben böyle güzel akan bişey içmemiştim aga. ama bütün sofuluğuma rağmen geçmişin engin duvarlarından atlayıp önüme gelse, sorgulamam. en az 5 shotum var.
ben böyle güzel akan bişey içmemiştim aga. ama bütün sofuluğuma rağmen geçmişin engin duvarlarından atlayıp önüme gelse, sorgulamam. en az 5 shotum var.
SMiRNOFF VEYA ABSOLUTE ILE KARSILASTIRILMAMASI GEREKIR, RAKIBI RUSKI STANDARTTIR, RUSKI 1-0 ONDE DIR.
Stolichnaya değildir.
yüksek kültür kasmaya gerek yok, zira rusyayı iyi bilenler size götüyle güler
her şehirde lokal imalatçılar vardır ki en ünlü markalara takarlar, sahibi de
o işi keyif için yapar, değil ihraç etmek, st petersburgdaysa moskavaya bile satış yapmaz.
kekolarda bunu anlayamaz. marka tokuşturmaya kalkan varsa
(bkz: rusian standart) iç de vodka gör.
her şehirde lokal imalatçılar vardır ki en ünlü markalara takarlar, sahibi de
o işi keyif için yapar, değil ihraç etmek, st petersburgdaysa moskavaya bile satış yapmaz.
kekolarda bunu anlayamaz. marka tokuşturmaya kalkan varsa
(bkz: rusian standart) iç de vodka gör.
sek olarak oturup lıkır lıkır içilebilecek yumuşak bir belarus, ukrayna ortak yapımı vodkadır. söylenenin aksine russian standart'tan daha iyidir.
not: boktan şişesine aldanmayın bulabilirseniz alın ve için.
not: boktan şişesine aldanmayın bulabilirseniz alın ve için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar