on ikinci nesil yazar.
inşallah kızdır, hoş gelmiş.
çayını alıp uslu uslu oturacak gibi girmiş ama iki entry sonra rumble in the jungle anlatıp masayı zaire’ye taşıyacak potansiyeli var. klavyesine kuvvet, keyifle takip ederiz. hoş geldin.
sözlüğü geliştireceğine inanıyorum.
saçları uzun olsa brock o'hurn havasına sahip olabilecek iyi yazar.
Öbür sözlükten eli boş gelmiş. Şöyle güzellerinden 3-5 tane kadın yazar getirmemiş. Yakışmadı.
senin saçını başını yolarım
yelloz seni.
değerli adamdır.
entry'lerini okumaktan her daim büyük keyif aldığım, sözlüğün en kaliteli kalemlerinden biri. kalbindeki o güzel enerjinin yazılarına da hayatına da yansımasını; son günlerdeki velvet ile kırgınlıklarının yerini bir an önce güzel bir barışa bırakmasını temenni ediyorum. iyi ki var."
pandela kudurttuğu için severiz.

velvet boşver monyi yav sen revani yap yiyelim beraber. çay da getiririm.
--spoiler--
yok sana revani git monycigin yapsın sana.
--spoiler--

yok sen yapacan. o yapmasın. beraber yiyeceğiz.

revani yiyecektik sen polemiğe giriyorsun. olmuyor böyle.
git kendine kaçak elektrik kullanmayan bir hanımefendi bul hatta bu mony var ya kariymis yapar sana revani artık hıhhhh.
--spoiler--
git kendine kaçak elektrik kullanmayan bir hanımefendi bul hatta bu mony var ya kariymis yapar sana revani artık hıhhhh.
--spoiler--

lan tamam ben ödeyeceğim elektriğini yav allah allah.

lan her şeye paran var elektriğe yok.
görsel

Shop mu ? hahaha al bak sana bir shoplu fotoğraf daha.. Ayrıca Elektrik mühendisliğini kendi kaçak elektriğimi çekip revani yapmak için okudum zateen kızzz
Allah günahımı affetsin çok çirkin bir çocuk.
gocuya katıldığım tek konu olabilir
bu arada ikisinden de haz etmiyorum yanlış anlamayın.
iyi yazıyor zibidi. okurken hem keyif alıyorum hem de yeteneğine hafiften sinir oluyorum. kalemine sağlık; asgard’dan olimpos’a kadar herkes sana bilenmiş olsun. amen..
300. entrysine ulaşacak olan birader yazar.
© copyright 2005 - 2026