bugün

/17
(#19965244)
(#19964124)
demorasi sevdalısı yazar. entrylerinden de anlıyoruz. akp seçmenine sövdükçe demokratlık katsayısı artıyor.
mob: kalabalık, güruh
barley: arpa

evet, anlamlı. evet, dingilizce.
masturbasyona kafayı fena halde takmış yazardır. kendisi çok asidir bi sataşmalar falan ama dişinizi gösterince yumuşuyor buzları eritiyor. özünde iyi biri gibi; zamanla netleşir her şey bakalım.

not: yarım kalan konuşmamız var bu başlığı gorunce hatırladım nerdesin yahu uludağ yiğidi?
NE DiYON AMK. devrim senin literatüründe bir araba markasından öteye gitmez saçma salak mesaj atıyon.
salak salak mesajlar atan yazar, ezik birine benziyor, yazık, artık kimin çocuğuysa.
le ilkan değil mi lan bu nane. *
kafayı isyan ve kanla sıyırmış yazardır. ergen olan bu arkadaşımıza counter strike oynamasını tavsiye ederek sözlerime son verirken sözlükte kullandığı küfürlü üslup ile de ayrıca kınamaktayım.
bana bile mesaj attı ya. *
akp'yi bu kadar savunduğum halde.

bu kadar mı düştünüz?
Güzel bir mesaj atarak, kalbimin en temiz ve ferah odasında yer edinmiştir. Alnından öper, desteğimi esirgemem.bu yazar bir harika dostum
haşmet ibriktaroğlunun siyasi mesaj atan versiyonu gibi olmuş.
ama mesaj güzeldi gerçekten.
10 numaradir adamim.
bob marley'in türkiye vatandaşlığına geçerken nüfus meğmurunun yüceliğine uğramış halidir. kojiro hyuga seviyesinde sözlük yazarıdır. sefa18 in feykidir.
nickini yanlış yazmış. bö.
ölürse üzülmeyeceğim yazardır kendileri.
one direction dinleyen yazar.**

Buyrun: (#19863945)
troll mu desem yoksa fazla muhafazakar softa mı desem. Ama kötü çocuğa benzemiyor hoşgelmiş.
nickini haketmeyen yazar. hoş gelmiş yine de.
on nesil yazardır, coştursun efenim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026