bugün

--spoiler--
frank'ın caylakken aktif ettiği feyk hesaplardan birisidir. aynı imla özürlülüğü aynı kafatası...

şimdi kanitlamazsan şerefsizsin diyecek kesin. ben malımı iyi bilirim.

bana bakın lan ak itler. sözüm hepinize. zor zamanlardan geçiyoruz hala parti fanatikligi yapmaya devam ederseniz başlık açar soverim, dm den söverim çaylak yerim gelince yine söverim, silik yerim yeni hesap açar yine söverim.
ölmüş ananızdır falan filan umrumda olmaz. zaten sizin gibileri dünyaya getiren kimseye de saygı duymuyorum bizim de sabrımızın bir sınırı var. trolluk yapicaz diye ananiza avradiniza sövdürmeyin ayıptır.
--spoiler--

kanıtlayacağın birşey olamayacağına göre şerefsiz kere şerefsizliğin ispatlanıyor, bana bak lan kara it, sözüm sana ve size, zor zamanalrdan geçiyoruz aklınıza başınıza alın kavga zamanı değil şimdi, sövermiş söv len katmer katmer karşılığını alınca zırlamıcan ama,aç yeni hesap ben severim sizin gibilerle ölene kadar mücadele etmeyi, Türkiyenin en büyük forumunda 275 nick açmış adamın ,aynı anda 19 nickle mücadele eden adamın, buradaki bu ilk nickim, 2.ci nick açtım sözlüğe bildirdim hayır kapat dediler kapattım, ister inaaaannnn ister inanma çok ta tınn , lucas denilen adam benim engel listemde, trollük yapanın anasını avradanı milyarrkere şey edeyim, ulan hıyar akpartiyi savunmak için illa trol möüü olmak gerekiyor sen neyin trolüsün o zaman, sieeeeeeeeeeee..
istediğin kadar küfür et aciz çapulcu, aynen iade alırsın.

(bkz: acziyet)

T. Kıymetli bir yazardır.
(bkz: sakin ol şampiyon)
milas nedir bilmem umurumda da değil ama sondaki 16 ya yaşı ya iq seviyesi olan yazardır. belki ikisi bir aradadır.

yazdığı entryleri anlayabilmek için süzgeç, elek falan lazım. süzgece koyacaksın entryi sallayacaksın güzelce aradaki anlamı bozulan kelimeler elenecek kalan cümle düzgün hale gelecek. ana dili türkçe desen kelimeler türkçe ama yerleri yanlış, kelimeler hep bozuk araya heyecandan falan olsa gerek başka harfler sıkışıyor, soru ekleri hep kelimeye yapışık ayrım falan yok, virgüller hatalı yerlere konuluyor cümleler anlamını yitiriyor. yazdığı gibi konuşuyorsa bilim adamları incelemek için labaratuvara alırlar bir zaman sonra.

--spoiler--

la bütün geri zekalı solaklar burada mı toplanmış milasın ne olduğundan banane lan milas benim kod adım ismimin tersi kaç sefer gözünüze sokacaz başka yerinizemi illa anlamak için, hay senin okuyacağın kitabın nerden biliyon lan benim kitap okumadığımı, gerzek , sen git karl marxını falan oku lafontenden masallar oku, sen git öğren Atatürkçülüğü ama git kadir mısıroğlundan öğren , düzgün insan dediklerin senin gibiyse vay halimize, ıyyyyyyyyyy istemem.

--spoiler--

son entysi bu.
hoşaftan anlamak için kafa değişmesi lazım tavsiye ederim.
daha çook mel mel bakarsın.
(bkz: çöp)
Tıngırdayan boş teneke, ak mal.
Yine çaylak olmuş.
EEE KARDEŞiNiN ELiNDEN TUTMAZSAN ÖYLE OLUYIORMUŞ DEMEK Ki ViCDANSIZ SABUHA.
görsel
Zeka seviyesi bir aktrollünkine göre çok düşük. Yazık lan kimin çocuğuysa.
ben engellediğim için entrylerini görmüyorum, bana mesaj da atamaz kendisi.
En kötü yazarlardan birisidir. Millete laf eder, kendisini bir şey sanar ama aslında o hiç kimse tarafından sevilmiyor. Sevilmiyorsun ulan!!!
ALLAH SEVERKEN SiZ KiM OLUYORSUNZU Ki. YILANLAR SEVSiN SiZi DE.
Bana domuz dölü dedin lan sen. Başkalarına da mı böyle dersin? Laflarını sana iade ediyorum terbiyesiz adam.
terbiyesiz adam terbiyeden bahsediyor.
Terbiyesiz sensin lan ben hiç kimseye domuz dölü demedim. Ama sen bana dedin.
yüce allah ile doğrudan irtibat kurabilen yazar kardeşimizdir.

--spoiler--

allah severken siz kim oluyorsunzu ki.

--spoiler--

valla hacı biz alemlerin rabbi ile doğrudan irtibat kurabilen bir musa peygamberi bilirdik. peygamberimiz bile cebrail a.s aracılığı ile irtibat kurarmış. sen direkt iletişimdesin demek ki helal olsun.

görsel
Sen ne boş adamsın ya, gerçekten çok boşsun. Daha konuşmayı bilmiyorsun. Millete laf eden bir maymunsun. Akp’li olmayan ve onun karşısında olan herkese iftira atıyorsun.

Hadi gene iyisin, bugün de primini kastın.
Doluluk nasıl oluyor senin gibi zibidimi olmak gerekiyor hadi maçan sıkıyorsa boş yazdıklarımı doluya çevir hadi giy kıspetini yalancı pehlivan.
Bir ara çaylak mi silik mi almıştı öyle duruyordu.
psikolojik sorunları olan bir aktroll sabahın köründe oruçlu oruçlu iftira ve karalama kampanyalarına dahil olarak tuttuğu orucun sevabını azaltmaktadır yazık lan kimin trollüyse.
çiçeğin yağmuru istemesi gibi reyisini isteyen, seven bızdık kardeşimizdir.

görsel
--spoiler--
psikolojik sorunları olan bir aktroll sabahın köründe oruçlu oruçlu iftira ve karalama kampanyalarına dahil olarak tuttuğu orucun sevabını azaltmaktadır yazık lan kimin trollüyse.
--spoiler--

solak kuduruk ne sıçmalamış gene, sen en anlarsın dinden ,imandan da konuşuyon, genemi kudurttum seni.
--spoiler--
çiçeğin yağmuru istemesi gibi reyisini isteyen, seven bızdık kardeşimizdir.
--spoiler--

beni din düşmanlarını desteklemeyen bir seçmen yapan Rabbime binlerce şükür olsun. Derdine yan melll.