bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi12
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- hot girl summer6
- rtük duyurusu4
- kadının azgını4
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız3
- fondöten sürmek10
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- true ile sevişmek7
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- sözlükten bir kıza basmak5
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- cerave2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- arapperest2
- peugeot2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar11
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- ona bir şey söyle10
- velvet48
- chp'yi salın4
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- cd devrinin bitmesi6
- en gıcık olunan insan davranışı7
- pandela 319
- sandalye9
- kemal kılıçdaroğlu20
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- yeni sevgiliden beklentiler6
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- deniz göktaş35
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- bikini günü2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- çağla yemek2
- neşeli pozitif komik ve tatlı erkek2
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- sokuk yazarlar6
- peygamberin ayak izini öpmek2
- kürdün 2 vazgeçilmezi2
o bir fish, sözlük hapishanesine teyzesinin oğlunu kurtarmaya gelmiş sekizinci nesil yazar.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
benim gibi dizikolik. sikkofield değil. iyi bir insan olmanınyanında kalitelide bir yazar.
iyi yazar.
(#13497113) entrisiyle ballici olduğunu düşündüğüm yazar.
(#13654758) hele şükür biri bunu söyledi.
tıpkı benim gibi beşiktaşlı ve trakyalı hemşerimdir. ara ara siyah-beyaz sevdamızda fikir ayrılıklarına düşsek de şu sözlükte en sevdiğim ve en iyi anlaştığım yazarların başında gelir. sen sözlüğümüzden eksik olma e mi?*
barcelona puan kaybetti diye zevkten dörtköşe olan yazar. el cLASiCO'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE.*
edit: ayrıca barcelona tarafından el clasicolar'da ağır darbelere maruz kalmış takımın taraftarıdır.
edit: ayrıca barcelona tarafından el clasicolar'da ağır darbelere maruz kalmış takımın taraftarıdır.
renkdaşım olan yazar. Şunu bilsin ki biz onun arkasında değil yanındayız. Omuz omuza...
coğrafyayla arası iyi olan,
ispanya'da gece hayatını yakından tanıyan,
kaliteli sekizinci nesil yazar.
ispanya'da gece hayatını yakından tanıyan,
kaliteli sekizinci nesil yazar.
gecikmeli bir michael scofield hayranlığından sonra keşfettiğim aynı adı taşıyan yazar.
çok tatlı dilli bir yazardır efenim kendileri, sözlük yaşamında kendisine başarılar diliyorum.
8. nesil zırvaların arasından sıyrılmış hoş yazar. severim kendisini.
'barca yenilse de dalga geçsem' diye pusuda bekleyen, 3 senedir ancak gün yüzü görebilmiş real madrid taraftarı yazardır. yazık ona.
dost canlısı değerli bir yazardır kendileri.
Benim sözlüğe üye olmama yardım etmiş olan, bu süreçte hep destek olmuş, sohbeti hoş bir yazardır.
aynı dertten müzdarip olduğumuz yazar.*
sık aralıklarla nickaltıma çok güzel entryler giren bitanecik kanka yazar.*
okuldaş yazar. yardımlaşıyoruz mütemadiyen.
bknz: nick benzerliklerinden dogan hatalar
michael sikkofieldle uzaktan yakından alakası olmayan yazar. olay sadece isim benzerliği.
oda arkadaşımdan daha çok gördüğüm yazar. kampüste aynı binada aynı katta ders alıyoruz. yurtlarımızın arasında bir sokak var. dolayısıyla yolculukları, öğle yemeği meselesini ve gezme tozmaları birlikte yapıyoruz. sabahın köründe beni uykudan uyandırıp "kardoğğğğ" diye bağırabilen yazar. birlikte gizlice a101 e gidip elli kuruşa ice tea içtiğimiz yazar. beşiktaşlı olmasına rağmen bu gece benimle cimbom maçı izlemeye gelecek yazar. kendisine kısa boylu kıvırcık saçlı kız baktığım yazar. öyle bi yazar işte.
yine gündüz bire kadar uyuyup kahvaltıyı kaçırınca, öğle yemeği teklif ettiğim yazar. ancak cumadan yeni çıkmış kendisi, kaçırdık fırsatı. öyle de mübarek bir insan. bu arada henüz haberi yok ama onu karaokeye götürmeyi düşünüyorum.
çok pis dostum olan yazar. Boyle bir gunde yanimda olarak beni çok ama çok mutlu eden yazar. Artik balkondan el sallayamadigim ama yine de adamin karekökü saydigim yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar