bugün
- bugün de meme atan olmaması13
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi7
- yazma diyince yazmayan erkek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar4
- ideal sevgilinin en önemli özelliği10
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması2
- 65 şut çekip gol atamamak2
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- anın görüntüsü15
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- beyaz otomobil satın almak10
- iş kadını yazarlar6
- meloş nerede sorunsalı5
- gocu bey meh meh bey birader4
- clydeless bonnie3
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- her başarılı erkeğin altında bir kadın yatıyor2
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın3
- ev kredisi çeken asgari ücretli3
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- ege waw3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı6
- hoşgeldin pazartesi7
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- arkadaşlar çorba içiyorum2
- bay melahel d erectotales2
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- bully2
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- 2026 dünya kupası16
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- krista allen2
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- park etmek sanatı4
- paris te son tango5
- pazar günü aktiviteleri4
- nervio'nun memleketi3
- ikinci el elbise giymek2
- idolün ünlünün bokunu yer misin4
- kemal kılıçdaroğlu9
- sol tarafın inzal olması3
- lahmacunu elle yiyen kız18
- düşün ki o bunu okuyor4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
ihtiyaçtan dolayı deniz altısını satan yazar. *
+ şu maydonez i uzatır mısın
- neyi?
+ maydonezi dedim ya
- zuehauha iyi misin sen? yoksa türkçeyi mi unuttun
+ ya sizin orda ne diyorlardı? bildiğin maydonez işte
- maydanoz olmasın o zuaheuh
+ &?!%&?!
gibi bir diyalog yaşamamdan sonra günlerce maydonez kelimesi nerden aklımda kaldı derken bir entrysine daha rastlayınca nedenini bulduğum yazar. nickinden dolayı tebrik etmek isterim kendisini. *
- neyi?
+ maydonezi dedim ya
- zuehauha iyi misin sen? yoksa türkçeyi mi unuttun
+ ya sizin orda ne diyorlardı? bildiğin maydonez işte
- maydanoz olmasın o zuaheuh
+ &?!%&?!
gibi bir diyalog yaşamamdan sonra günlerce maydonez kelimesi nerden aklımda kaldı derken bir entrysine daha rastlayınca nedenini bulduğum yazar. nickinden dolayı tebrik etmek isterim kendisini. *
ha bugün ha yarın diye diye tanışamadığım nick benzerliği ile sevilesi yazar:
uzun zamandır göremediğim dost, sanırım okulun açılmasını bekliyor. *
çoğu kez arkadaşlarım tarafından dalga konusu olduğum kelime.mayonez ve maydonoz kelimesini birliştirip her seferinde maydonez dediğim kelime.
o değil de bi insan mayonezle maydonozu nasıl aynı anda söyleyebilir ki? sınırlı sayıda ağızları ve dilleri vardır insanların.
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa ses vermeli.
mayonezle maydonozu karıştıranın tek ben olmadığımı bana kanıtlayan ve sevindiren yazar...
her zaman orda olan ve onu gördğümde sürekli problemi ben olan yazar. *
igna gabiliyyedi yüksek adam.yoksa çok feci yanlış anlaşılmaya sebep olacaktı.*
mayonez + maydonoz ?
Şayet güzel bir akşam yemeği veren restoran denk gelirse; hemen arayıp yanıma gelecek arkadaş.
o an keyfini bozan bir durum için mevcut keyfini bozmayacak kadar keyfine düşkün birisi.
edit: nick altıma keyfe keder entry gireceğimde buraya yazıcam daima. "milletin sol frame'ini işgal edeceğime, kendi nick altımı kirletirim daha iyi." / Friedrich Ludwig van Shakespeare.
edit 1: içine devlet bahçeli kaçmış yazar: (#3786601) (#5589947) ben o entryleri girdiğimde devlet bahçeli matematikte çığır açmamıştı henüz. ama şu kesin ki milletimiz saçma matematik hesaplarını seviyor.
edit 2: aslında edit 1'deki entryi birisinin fark edip de nick altıma girmesini isterdim. ama "içine kaçmak" derken orada pis şeyleri kastetmeyecek birisi yazsın isterdim. öyle işte. öptüm aeo sçs kib.
edit: nick altıma keyfe keder entry gireceğimde buraya yazıcam daima. "milletin sol frame'ini işgal edeceğime, kendi nick altımı kirletirim daha iyi." / Friedrich Ludwig van Shakespeare.
edit 1: içine devlet bahçeli kaçmış yazar: (#3786601) (#5589947) ben o entryleri girdiğimde devlet bahçeli matematikte çığır açmamıştı henüz. ama şu kesin ki milletimiz saçma matematik hesaplarını seviyor.
edit 2: aslında edit 1'deki entryi birisinin fark edip de nick altıma girmesini isterdim. ama "içine kaçmak" derken orada pis şeyleri kastetmeyecek birisi yazsın isterdim. öyle işte. öptüm aeo sçs kib.
ketcabın beyaz olan hali. bide tadı degisik.
az önce şükeladan bir entrysine rast geldim, oyumu verdim *, nickine tıkladım, dedim "ahhh..!", entry adresini unutmuşum.
gidin uludağ sözlük başlığındaki bilmem kaçıncı entrysini okuyun, neyse.. adama hak verirsiniz.
ya da şu bakınız en çok bu entryye gitti şu zamana kadar. vallaha helal olsun, sağlam tespit yapmış kendisi, bulursam yazacağım:
hah buldum..(#5752844)
ve o bakınız:
(bkz: adam haklı beyler)
edit: sözkonusu entry eklenmiştir
gidin uludağ sözlük başlığındaki bilmem kaçıncı entrysini okuyun, neyse.. adama hak verirsiniz.
ya da şu bakınız en çok bu entryye gitti şu zamana kadar. vallaha helal olsun, sağlam tespit yapmış kendisi, bulursam yazacağım:
hah buldum..(#5752844)
ve o bakınız:
(bkz: adam haklı beyler)
edit: sözkonusu entry eklenmiştir
"mutlu yıllar sana mutlu yıllar sana lan" insanıdır. kutlu olsun dostum nice senelere.
gecikmeli de olsa doğum günü olduğunu hatırladım, evet hafızamı seviyorum geç de olsa yanıltmadı beni. boncuktan kuş, taş, kağıt, makas yaptım. pencerene bak e mi? ah aslında ne diyordum bebeyim iyi ki doğdun.*
bir rivayete göre "alman" yazardır. "ß". *
(bkz: #9226101) entrysiyle kendimden çok şey bulduğum yazının yazarıdır. nede güzel anlatmış.
aslında çok naif bir insan lakin bazı bazı benden üstünmüş gibi davranıyor, şaşırıp kalıyorum. kendi çapında bir sandalyesinin olması ve periyodik olarak ordan düşmesi kafi zannımca.*
eklediğin görseli aynen iyade ediyom. asdfçmaklfkmalfmalfa
zaman zaman buharlaşıp uçan pis alamancı, cani adam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar