bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri18
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- yoran insanların ortak özellikleri3
- gece denize girmek20
- z kuşağı3
- içi ve dışı farklı olan insan7
- manifest grubu vs tarkan21
- luks araba almak6
- film izlerken kendini filmin içinde zannetmek2
- bir insanın arkasından konuşmak6
- bmw3
- araba2
- bugün farklı bi gün değil aslında3
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- dolunayı seyretmek4
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya3
- elmas bey birader yazar2
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- fenerbahçe5
- eren kaşıkçı6
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- yeni parti51
- cherry tiggo4
- gelecek partisi4
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- zengin olmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- ali vefa3
- ona bir şey söyle9
- basit bir insan olmak2
- hikayeyi devam ettir54
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- at6
- norveç2
- bira diyeti2
- faiz haramdir diyen musluman2
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
ilginç yeteneklere sahip cm karekteri.
takımı şampiyonluklardan şampiyonluğa taşımasına ödül olarak futbolu bırakana kadar takımda muhafaza edilmelidir. futbolu bıraktıktan sonra da assistant meneger olarak takımda devam ettirilmelidir.
takımı şampiyonluklardan şampiyonluğa taşımasına ödül olarak futbolu bırakana kadar takımda muhafaza edilmelidir. futbolu bıraktıktan sonra da assistant meneger olarak takımda devam ettirilmelidir.
sezon ortalaması 50 gol olan olağanüstü golcü.
gol orucu tutmayan futbolcu.*
nikiforenko ile birlikte yanılmıyorsam 00-01 de harikalar yaratan küçük paraya büyük iş topçusu.belarus ludur.
cm deki kurduğunuz takımınızda olmazsa olmazlardan. eğer bir de bu futbolcuyu kimseden duymadan kendiniz keşfettiyseniz ilerde çok iyi bir teknik direktör olacağınızı bile düşünebilirsiniz. o denli gaza getirir adamı bu tsigalko. bitiriciliği 20 olduğunu görenler hemen atlarlar zaten.
benim oyunumda bir sezonda oha dedirten performansı ise şöyleydi:
oynadığı maç: 57
attığı gol: 93
asist: 47
maçın adamı: 32
benim oyunumda bir sezonda oha dedirten performansı ise şöyleydi:
oynadığı maç: 57
attığı gol: 93
asist: 47
maçın adamı: 32
yıllarca merak ettikten sonra bi yerde fotoğrafını bulup tipini görünce hayallerimi yıkan efsane futbolcu.
championship manager in efsane oyuncusu. tam adı maxim tsigalkodur. cm nin bu kadarı anca oyunda olur dedirten yıldızı.
galatasaray2ın transfer listesindeki son bombadır. hava limanında kendisini görmeye yüzbinleri dolduracağını gördüğüm futbolcudur. galatasaraylı olsun olmasın her cm 01-02 oyuncusu orada olacaktır.
solisle oynadımı gol rekorları kıran efsane futbolcu.
CM'nin en ekol oyuncularından. Bir gol makinası.
Editor'den ayarlayıp (bkz: second nationality)'sini (bkz: Turkish) de yapmıştım. *
Editor'den ayarlayıp (bkz: second nationality)'sini (bkz: Turkish) de yapmıştım. *
efsane oyuncu bitirici bitiriş haricindeki oranları düşük olmasına rağmen gol atmaktan bıkmayan biri... her cm/fm oynayanın takımına alması gereken kişi editörden uyruğunuda ayarladınızmı herşey tamam demektir.
gerçek kral.
muhtemelen ne kadar ünlü olduğunun farkında olmayan futbolcu.
nikiforenkonun amcaoğlu.
gönüllerin kralı.
arjen robben in hayal ürünü olanı.
fotoğraftaki futbolcu
http://www.dinamo-minsk.com/photo2/tsygalkom.jpg
http://www.dinamo-minsk.com/photo2/tsygalkom.jpg
Her cm 01/02 oynayanın aldığı adamdır kendisi. 42 maçta 64 gol attığını görmüşlüğüm vardır. Oyunun sadece güzel bir hatasıdır bu adamın bu kadar çok gol atması eğer sizin takımınızda oynuyorsa tabi. Rakip takımda oynadığı zaman size gol atmadığı maç yoktur. benim oyunumda göztepe'yi uefa şampiyonu bile yapmıştır kendisi..
nedense benim takimlarimda hic o kadar efsane sezonlar ya$amami$tir. taktigime pek uymuyor, ondan olabilir tabii.
bir cok oyunumda ba$ka takimlarda efsane sezonlar ya$adigini gormu$lugum vardir, ondan diyorum bunu da.
uzaklardan gelen edit : geri aldım lafımı, chelsea'ye aldım bunu 56 maçta 80 gol çakıverdi 2. sezonunda. tüh.
bir cok oyunumda ba$ka takimlarda efsane sezonlar ya$adigini gormu$lugum vardir, ondan diyorum bunu da.
uzaklardan gelen edit : geri aldım lafımı, chelsea'ye aldım bunu 56 maçta 80 gol çakıverdi 2. sezonunda. tüh.
iki diğerleri için: (bkz: sergey nikiforenko) (bkz: anatoli todorov)
football manager oyununda 40 yaşına kadar oynatıp 2000 golün üzerine çıkarttığım,çok az sakatlanıp her sezon 100ün üzerinde gol atan futbolcu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar