bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
1. ve 2. oyunun bu kadar aksiyonu, dramı bir arada verebilirken; filminin yanlarına yaklaşamadığı seridir.
oyun olarak çok iyi ama flmi bir o kadar kötü.
acıların çocuğudur. hatta new yorklu behsat ç.'dir. max p. *
2011 son çeyreğinde 3.'sünün çıkacağı heyecanla beklenen oyundur.
bildiğim kadarıyla bullet time olayını oyun dünyasına kazandıran oyundur.
Gerçekçiliği ile insanı şaşırtan, insana zevk veren, orijinal ürünleri Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada oldukça uygun olan, yavaşlatma özelliği ile dünyada bir ilke imza atan, sıradışı, bölüm bölüm oynayarak düzenli bir şekilde bir yıl gibi uzun bir sürede bitirilebilecek eşsiz oyun.
Kötü bir film, başarılı bir video klip. Marilyn Manson ''If I Was Your Vampire'' yorumuyla! Filmi yalnızca 5 dakikada özetlemek için ideal fırsat. http://vimeo.com/26157259
yeni izlediğim , biraz vasat altı bir film. Ama inanılmaz berbat da değil. Bu gözler film diye neler izledi ey sözlük.
izledigim en saçma filmlerden biri.
dünyanın en güzel oyun serilerinden birisidir. 3. oyunu yıllardır çıkacak deniliyor.
soundtrack leri bile insanı geren şaheser oyundur.
elime aralık ayında, 13 yaşındayken geçmiş oyun. o yüzden her sene yılbaşına yaklaşırken, özenle cd kutumdan çıkartıp kurup oynar bitiririm. an itibari ile 10. kez bitirdim. andım yine max abimizi. artık 3. oyun gelmemli...
ilk oyununu ikincisinden daha güzel bulduğum oyun. 3. oyunun konusunu merak edenler kısa bir video : http://video.cnnturk.com/...x-payne-3un-yeni-fragmani .
android ve ios semalarında gelecek olan oyun. artık telefonlarımız ile uçup, etrafı tarayacağız.
http://www.teknohaberim.c...il-cihazlara-geliyor.html
http://www.teknohaberim.c...il-cihazlara-geliyor.html
zamanında ilk oyununu playstation 2'de oynadığım ama bitiremediğim oyun. çünkü sıkılmıştım.
bazen bi hevesle playstation'ı kurar, "ulan o mafyaların analarını ağlatacam" gazıyla 2-3 saat oynardım ama sonunda sıkılıp kaldırırdım. bi keresinde sonuna çok yaklaşmıştım ama malum oyunun bölümleri memory card'da kayıtlıydı. nasıl olduysa memory card'daki bütün her şey silindi. dolayısıyla tekrar başlamak zorunda kalmıştım. başlamıştım da, ama yine bitiremedim.
ayrıca arkadaşlarla da çok oynardık bu oyunu. mahallede playstation sadece bende vardı o zamanlar. arkadaşlardan birinin evinde toplanıp gün boyu oynardık.
heyt be ne günlerdi.
milletin lise-üniversite döneminde yaptığı etkinliği (arkadaşlar eve toplanıp playstation oynama) biz daha ilkokulda yapıyoduk.
duygulandım bak yine şerefsizim.
nerde lan benim playstation'ım!?
bazen bi hevesle playstation'ı kurar, "ulan o mafyaların analarını ağlatacam" gazıyla 2-3 saat oynardım ama sonunda sıkılıp kaldırırdım. bi keresinde sonuna çok yaklaşmıştım ama malum oyunun bölümleri memory card'da kayıtlıydı. nasıl olduysa memory card'daki bütün her şey silindi. dolayısıyla tekrar başlamak zorunda kalmıştım. başlamıştım da, ama yine bitiremedim.
ayrıca arkadaşlarla da çok oynardık bu oyunu. mahallede playstation sadece bende vardı o zamanlar. arkadaşlardan birinin evinde toplanıp gün boyu oynardık.
heyt be ne günlerdi.
milletin lise-üniversite döneminde yaptığı etkinliği (arkadaşlar eve toplanıp playstation oynama) biz daha ilkokulda yapıyoduk.
duygulandım bak yine şerefsizim.
nerde lan benim playstation'ım!?
benim için daima efsane olacak oyun. oyun denen şeyi bir üst seviyeye çıkarmıştır, öncüdür.
bir oyundan çok daha fazlasıdır bazı oyuncular için. çocukluklarıdır, metro sitasyonunda slow motion'da adam vurmaktır; giden kurşunu düşmanı vurana kadar izlemektir, rüyada kırmızı çizgiler üzerinde yürümektir, hiç sahip olunmamış bir eş ve çocuk için üzülüp ''hepinizin amına koyucam lan :'('' demektir.
dedim ya yeri çok ayrıdır max payne'in.
bir oyundan çok daha fazlasıdır bazı oyuncular için. çocukluklarıdır, metro sitasyonunda slow motion'da adam vurmaktır; giden kurşunu düşmanı vurana kadar izlemektir, rüyada kırmızı çizgiler üzerinde yürümektir, hiç sahip olunmamış bir eş ve çocuk için üzülüp ''hepinizin amına koyucam lan :'('' demektir.
dedim ya yeri çok ayrıdır max payne'in.
eşini ve çocuğunu özlemektir. katillerini bulmaktır. intikamdır max payne.
efsanedir. 18 mayısta konsollara 1 haziranda ise pc platformuna 3. oyunu çıkacaktır.
Oynarken önüme adam çıkacak diye korktuğum oyundur. Yanılmıyorsam bir tane sarhoş adam vardı onu hep öldürürdüm.
Serisinin 3.sünü yüklerken sinir olmaktır.
tam bir gavurdur kendisi. 2 gün önce karısı ve çocuğu ölmüş adam gidip barda karı sikme sevdasına viski içer mi lan. varsa yoksa mona'yı sikme peşindesin max. adam dedik bağrımıza bastık ama şu yaptığına bak hele.
filmi hiç güzel değildir, zorunda değilseniz izlemeyin.
oynanışı zor ama zevkli aksiyon dolu bir oyun.
21. Yüzyılın ilk senelerinde hevesle CD sini alıp CD'nin bozuk çıkması sonucunda yükleyemediğim oyundur.
oyununun 3.sü çıktı mı merak konusu olandır. geçen yıl hadi olmadı 2010 nin başlarında çıkacak denmekteydi zira. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar