bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (1157)
filistinliler bizi düşündüğünüz kadar sevmiyor yalnız. gidip yahudilere destek olun demiyorum ama filistin tarafından da çok sevilmiyoruz. götünüzü yırtmayın o kadar da. bırak ne yaparsa yapsınlar.
ulan memleket ne hale geldi be. kadının kafasını kesen doğrayan mı dersin tecavüzcü sapık mı dersin. cümlenızın amına koyim orospu çocukları
böyle final mi olur aq ne alakası var lan? yarrrak gibi bitirmişler. o saxa varya ne skerim ama he..
Hepar vardı eskiden. Zafer partisi sayılabilir bi yerde. Başka yok zaten.
Nasıl delirdiğini anlatıyor youTube da bi videoda şimdi tam hatırlayamadım ama yeni çekilmiş bişi. Yadırgamayın derim.
Metal müziğin herkes tarafından dinlenme veya popüler olma gibi bi iddiası hiç olmadı zaten.
90larda amerikan rap iyiydi bizim Türkçe rap bi kaç iyi örnek harici oldukça amatördü. Bişeyin ilk örnekleri her zaman en iyi örnekleri olmuyor. Türkiyede rapin altın çağı 2003 2012 diyeyim kabaca o zamanlardı. Autotune yok ve rap sokağı, halkı anlatıp aynı zamanda zengini yeriyordu. Sagopa kajmerin en iyi albümleri bu dönemlerde çıktı hatta ve hala Türkçe rapin en iyi örnekleri bunlar sayılır.
Bi kere öldürmüş olduktan sonra artık ne yaparsan yap. ister kelleyi ye ister bacağından çorba yap. Ölmüş zaten. Çöpe gideceğine gıda olsun.
Bütün albümlerinin teker teker incelemerini yazabilecek kadar dinlemişimdir bu adamları. istanbul'daki bütün konserlerine gittim. ilk 2006da yeni melek gösteri merkezine gelmişlerdi. Aq akıllı telefon yok o zamanlar kamera desen pahalı ve içeri alırken kıllık yapıyolar. Hiç kayıt alamadık böyle şeylerden. He neyse. Bu adamların bi eseri var ki adı karma, my arms your hearse albümünde he işte o parça varya progressive death metalin gelip gelebileceği en üst noktadır. Başka bişi demiyorum.
Evet 89 lular olarak yavaş yavaş götüme dönüyoruz. Teeyt be ne günlerdi muhabbeti yapmaya ufaktan başladım ben. Sene 2006 opeth konserindeyiz falan diye giriyorum konuya bazen. Kendime şaşırıyorum.
(bkz: opeth)
(bkz: opeth)
lsd'nin bad tribi hele toplu halde ve kapalı yerdeysen harbiden de böyle yapar. he filme gelince bi saat otuz dakika değil de 30 dakika olsa sadece daha iyi olurdu. puanım 10/6.
her türk evladının oy vermesi gereken partidir. diğer partilere baktığımız zaman türk veya türklerle alakalı hiç bir sorunu ele almıyorlar.
ülkenin şu an en büyük problemi mülteci , kaçak göçmen artık adına ne diyorsan de o dur. ülkemiz resmen işgal altında. yarın bir gün çıkıp ben suriye devleti istiyorum, ben şeriat istiyorum diyecekler. bunlar olmadan önce zafer partisi !
ülkenin şu an en büyük problemi mülteci , kaçak göçmen artık adına ne diyorsan de o dur. ülkemiz resmen işgal altında. yarın bir gün çıkıp ben suriye devleti istiyorum, ben şeriat istiyorum diyecekler. bunlar olmadan önce zafer partisi !
suyun bulandığı yerden geliyoruz. suyun gözesinden bi avuç içip gidecez ağam..
hiç bişey yapmadan tertemiz para kazanmak.
Hayatına bişey katsın diye Müslüman olan var mı peki?
Yarrak gibi başlık açmışsın benden söylemesi. Her aklınıza geleni açın böyle e mi?
furkancı lan bunlar. zaten devletle tersler aq
%100 yappprak döner.