bugün

entry'ler (76)

çocukken yapılan iğrenç espriler

- engin sana selam söyledi.

+ hangi engin?

- pezevengin..

wild fire

league of legends oyununda çok başarılı olan, ve bana göre bu sene türkiye büyük finalini alacak takımın ismidir.

çok başarılı transferler yapmışlardır.

sadece league of legends değil bir çok oyunda da boy göstermektedirler.

league of legends güncel kadrosu:

Takım Koçu: Bahtiyar "Bahtista IV" Seçer
Muhammed "WF Theokoles" Işık - Orman
Berke "WF Thaldrin" Demir - Üst Koridor
Kaan "WF Elwind" Atıcı - Orta Koridor
Onur "WF Lethilion" Aksu - Nişancı
Coşkun "WF Tyresse" Eren - Destek (C)

sözlük yazarlarının hayalleri

sevişmek için kızı eve getirip ders çalıştırmak.

eski sevgilinin yardım istemesi

yardım etmenin altında başka şeyler aranabilir.

Asıl amacı intikam almak, geçmişin acısını çıkarmak olabilir. dikkat edilmeli. tavsiye edilmez.

okumayı sevdiren kitap

canan tan - piraye.

banyo yaptıktan sonra gelen rahatlık

yağdan birbirine yapışmış komili komili diye ses çıkaran saçların su ve şampuanla buluşarak paha biçilemez bi rahatlık vermesidir.

uludağ sözlük flappy bird zirvesi

dakikalarca uğraşıp en fazla 8 yapabildiğim zirvedir. o devamlı içime girip duran arkadaşa burdan selam olsun. rekora koşamadım onun yüzünden..

arabalı alkol kullanmak

azraille dans etmektir.

gönderilen mesaja on saat sonra cevap veren insan

geçerli bi bahanesi olması gereken insandır. mesela ölmesi. başka bahane kabul etmiyorum.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

leyla the band - yokluğunda.

yazarların markete gittiğinde mutlaka aldığı şey

ice tea.

ergen erkek aşkı

mc bela aşkıdır.

aşık olduğun kişinin yanında titremek

üstüne bir de yüzünüz kızarıyorsa, kelimeleri bir araya getiremeyip kekeliyorsanız, aynı havayi soluyan erkeklerden bile kıskanıyorsanız, tebrikler aşık olmuşsunuz..

en yakındaki kitabın yazarı

umut Sarıkaya.

fenerbahçe nin en efendi futbolcusu

gökhan gönül'dür. her hareketiyle her şeyiyle tam bir örnek futbolcudur. taç atışı, topa dokunuşu bile farklıdır. adam gibi adamdır gözümde.

not: galatasaraylıyım..

anneyle küs kalmanın imkansız olması

sabri sarıoğlu'nun barcelonada oynama ihtimali gibidir. imkansızdır. o tontiş yanakları sıkmadan nasıl bir gün, bir dakika, bir saniye geçebilir ki?

araba kullanırken telefonla mesaj yazmak

burun karıştırmaktan daha kolay olan eylemdir. azraille danstır. tavsiye edilmez.

severek ayrılanlar

ne zaman dinlesem sanki sevgilimden ayrılmışım gibi hissettiren şarkıydı eskiden. hayır ortada bir sevgili de yoktu, o da ayrı mesele. sevdiğim ve birbirlerini hala sevdiklerini düşündüğüm bir çiftin arası limoni bu aralar, onların durum aklıma geldikçe bu şarkı da dilime geliyor.

yekta kurtuluş

galatasarayda harcandığını düşündüğüm futbolcudur.

koy barcelona'ya sırıtmadan oynar.

birinin sevgisine muhtaç olmak

tüm canlılar için beslenme, uyuma, cinsellik kadar önemi olan bir ihtiyaç. yaşamın canlının özüdür aslında bu. her canlı sevilmek ve sevmek ister. ben suyu sevmeyen bir paramesyum düşünemiyorum. farklı şekillerde de ifade etsek farklı şekillerde karşılık beklesek ve farklı şekillerde de bu ihtiyacı karşılamaya çalışsak da muhtaç olduğumuz yegane şeydir sevgi.
© copyright 2005 - 2026