bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı7
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- uysaljakoben12
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- sözlükte yazmanın faydaları8
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı6
- 5 kilo dumbell2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- chp'nin hali ne olacak58
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- nataşalara para yedirmek9
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- en iyi antidepresan16
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- recep tayyip erdoğan5
- saraca finch house6
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- sydney sweeney'in memeleri8
- kötü biri olduğunu bilmek10
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- diyanetin abd'deki villaları16
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- kadınlar neyden hoşlanır3
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- lor peyniri yemek2
- kemal kılıçdaroğlu13
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- anın fotoğrafı2
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- kedi9
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
Spıdermanı bır turlu avenger a hatta cıvıl war fılmıne bıle dahıl edemeyen sırket...
Son zamanlarda kendini toparlamış ve sinema evrenin de çok iyi yardıran çizgi roman şirketi.Spider-man çizgi romanları çok güzel ne kadar son zamanlarda kötü olsada.
fox kanalı ile yeni bir x-men dünyası yaratacak olan çizgi roman şirketi. el sıkıştılar imza attılar.
http://www.filmpuani.com/...r-fox-ile-marvel-anlasti/
http://www.filmpuani.com/...r-fox-ile-marvel-anlasti/
Marvel bize yarını kaydedin demiş bakalım neler olucak.
görsel
görsel
x men değilde biraz fantastic four-galactus-silver surfer üçgenine yoğunlaşsa tadından yenmez.
son çekilen fantastic four remake filmi elde patlayınca buraya daha fazla yönelecekler sandım ama olmadı.
son çekilen fantastic four remake filmi elde patlayınca buraya daha fazla yönelecekler sandım ama olmadı.
Bugün square enix ile bir ortaklık yapıp yepyeni oyun duyurmuş olan firma.
Öncelikle daha önce haberleri çıkmış olan guardians of the galaxy oyununu ciddiye almıyorum. Telltale'in yapacağı iş ancak çerez olur.
Öncelikle eldeki bilgilerden yorumlayalım. Geliştiren stüdyo Cystal Dynamics ya da eski adıyla Eidos Montreal. Kim aga bu derseniz Tomb Raider serisinin yapımcısı kendileri. Özellikle 2013 de muhtemelen evrenlerini sıfırladıktan sonra yaptıkları Tomb Raider ve Rise of the Tomb Raider oyunları gayet hoş. Ellerinde şahane bir oyun motoru da var. Güzel bir oyun ortaya çıkacaktır. Gelen oyunun bir avengers oyunu olduğunu da biliyoruz.
Benim daha ilk dakikadan tahminim ve yorumum senaryosu olan ve hatta muhtemelen Co-op seçeneği olacak bir 3rd person adventure oyunu olacağı. Filmlerde gördüğümüz şeyleri oynarız diye düşünüyorum. Bambaşka şeyler de çıkabilir ortaya ama benim en olası gördüğüm bu.
Öncelikle daha önce haberleri çıkmış olan guardians of the galaxy oyununu ciddiye almıyorum. Telltale'in yapacağı iş ancak çerez olur.
Öncelikle eldeki bilgilerden yorumlayalım. Geliştiren stüdyo Cystal Dynamics ya da eski adıyla Eidos Montreal. Kim aga bu derseniz Tomb Raider serisinin yapımcısı kendileri. Özellikle 2013 de muhtemelen evrenlerini sıfırladıktan sonra yaptıkları Tomb Raider ve Rise of the Tomb Raider oyunları gayet hoş. Ellerinde şahane bir oyun motoru da var. Güzel bir oyun ortaya çıkacaktır. Gelen oyunun bir avengers oyunu olduğunu da biliyoruz.
Benim daha ilk dakikadan tahminim ve yorumum senaryosu olan ve hatta muhtemelen Co-op seçeneği olacak bir 3rd person adventure oyunu olacağı. Filmlerde gördüğümüz şeyleri oynarız diye düşünüyorum. Bambaşka şeyler de çıkabilir ortaya ama benim en olası gördüğüm bu.
yıllardır apır sapır karakterlere/karakterlerle film çekip moon knight ile çekmemiş olan çizgi roman firması.
champions isimli epey renkli bir süper kahraman grubuna sahip olan çizgi roman yayıncısı.
2-3 yılda bir filmi gelince iyi film geliyordu. şimdi her sene 3-4 tane geliyor ve kimin eli kimin sikinde belli değil.
Tayt giyen süper kahramanları(!) olan sikindirik bir çizgi roman firmasıdır. Dc'yi falan da sevmiyorum. O da aynı bokun laciverti.
o senin kaybın. hepsini izledim. ama sıralama yapmak zor. bulursan burayada koy. sanrım onedioda böyle bir sıralama görmüştüm. oradan araştır bulursun.
zırt pırt her fırsatta olay örgüsünün amına konulan çizgi roman şirketi. rom spice knight filmi istiyoz duy bizi marvel.
Sinematik olarak artık çöküşe geçmek üzere olan şirket. Daha hiç bir belirti yok bu yönde bu sadece bir öngörü. Ama dursun burada zamanı gelince ben dediydim derim.
Gündemdeki Haberler