bugün
- sıcak havaların sona ermesi5
- deccal internetten çıkacak7
- özbek kadınlar5
- yazarların otopsileri4
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- rus kadınla evlenir misiniz2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- gizli oylayan yazarın amacı2
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- ellerim bos gonlum hos27
- deizm6
- enayimiknatisii36
- kırbaç isteyen var mı5
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- bana onu sormayin2
- siyasi vesayet2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- fenerbahçe12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- düşün ki o bunu okuyor7
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- gocu51
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi11
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- aziz yıldırım12
- diamond bey biraderelle2
- güne bir şarkı bırak7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- tai lung34
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
hoşçakal dediğim yazardır...
ayrıca umarım bir gün tekrar dönersin...
ayrıca umarım bir gün tekrar dönersin...
Fight Club filminde erkekleri kendine hasta eden kızdır. lakin marjinal bir ablamızdır, sağı solu belli olmazlardandır, tehlikelidir, uzak durulasıdır.
bi' sen varsin, sen de gitme be marla'm..
"gelirken iki ekmek al be marla'm..." demek istediğim...
"ben de cola istiyorum marla'm boğazım kurudu.." dediğim...
sazli sozlukte de yazan yazar.
etrafla ilgisiz bir adam olmam nedeniyle sözlükten ayrılmasını şimdi öğrendiğim yazar... bırakmayız onu.
şu sözlükte kimin ne haltlar karıştırdığını bilen birisi olarak olaylara el atıp onların travması olmak için geri dönen yazar.
geri dönüşüne çok sevindiğim, geri dönüş maksadını gerçekleştirmesi konusunda kendisine her türlü yardımı yapacağım yazar. Böyle güzel bir kalemin geri dönüşü, yavaş yavaş uludağ vadisi ne dönen sözlüğün tekrar titreyip aslına dönmesi yönünde iyi bir başlangıç olmalıdır. Sözlüğü amacı dışında kullananlar ile uğraşacağını tahmin ettiğim marla singer e tekrar hoşgeldin diyorum. * * *
niye geldi bilmiyorum ama bakalım eskisi gibi yazacak mı? ben asıl orasını merak ediyorum. yazdıkları bir dönem beni rahatsız etmişti, bakalım bu defa kimleri rahatsız edecek...
ben sıramı savdım...git başkasıyla uğraş.
bir de hoş gelmiş...
ben sıramı savdım...git başkasıyla uğraş.
bir de hoş gelmiş...
travman olayım dediğim yazarcığım.
(bkz: sen kaç beni tanıdılar)
(bkz: sen kaç beni tanıdılar)
gıttıgını sımdı ogrendıgım ıcın sevındıgım * "sensız sozluk nasıl olur ki?" dedıgım yazar.
sözlüğe dönmüş, mutlu haberlerden bir tanesini de o vermiş yazarı...
hoş gelmiş, sefalar getirmiş...
hoş gelmiş, sefalar getirmiş...
aklıma her seferinde - acaba görüntüsü de fight club'taki marla'ya benziyor mudur ? sorusunu getiren güzel entrylerin sahibi yazar.
derde ortak olmayı sevdiğini düşündüğüm iyi insan. güzel günlerimizde de bekleriz neşeyi paylaşalım bu sefer. *
insanın suratına bir kapı kapanır bazen. Sesi kulağınızı yırtarcasına, yüreğinizi burkarcasına yankılanır. kalakalırsınız. ne açmaya gücünüz yeter, ne de geri dönüp bakmaya cesaretiniz...
kafanızı eğersiniz... ayağınızdaki ayakkabıların cırt crtlı olmadığına en çok o zaman üzülürsünüz. Pantolonunuzda yama da yoktur. o an utanırsınız yamanızdan utanan sizden... elleri nasırlı annenizin hazırladığı peynir ekmeği yememenizden...
Birini hayal edersiniz... Gerçekten saracak sizi kalbi ve kanatlarıyla, sakınacak... sesi ile en kötü rüyalardan çıkartıp sizi en pembe hayatlara taşıyacak... Onu hayal edersiniz...
kafanızı eğersiniz... ayağınızdaki ayakkabıların cırt crtlı olmadığına en çok o zaman üzülürsünüz. Pantolonunuzda yama da yoktur. o an utanırsınız yamanızdan utanan sizden... elleri nasırlı annenizin hazırladığı peynir ekmeği yememenizden...
Birini hayal edersiniz... Gerçekten saracak sizi kalbi ve kanatlarıyla, sakınacak... sesi ile en kötü rüyalardan çıkartıp sizi en pembe hayatlara taşıyacak... Onu hayal edersiniz...
yeni tanışmış olmama rağmen sıcakkanlı sohbetiyle ve sevecen kişiliğiyle hemencecik kanımın kaynadığı, saadet dolu bir insan. * smileylerini de çaldım, buradan itirafımı eder, eteğimi toplar kaçarım.
en son zirvede üzgün gözüküyordu, inşallah şimdi mutludur yazarı.
(bkz: her şey gönlünce olsun)
(bkz: her şey gönlünce olsun)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar