bugün

bira fm'in yeni hali. aylardır yokluğunun verdiği acıyla kıvrandığımız bira fm şartlata uygun yeni adıyla geri döndü diyebiliriz.

http://malt.fm/
bira fm'in küllerinden doğmuştur. umarım yasaklar ülkesi bunu rahat bırakır da geriye kalan az biraz keyif kırıntımızı kaybetmeyiz.
bi heyecanla girdim ama nedense dinlemeyi beceremedim. umarım sorun bendedir ama hevesim kursağımda kaldı.
Facebook ta yapılan duyuruyla heyecana girdim. iyi, güzel yerdir. Lakin o güzelim Bira Fm tadını vermedi bana bir türlü. Biz Bira Fm'in o külüstür radyosunu, saatini, içilen birasını, mastronotunu ve tabi ki bir damar bir batı çalan frekanslarını sevmiştik. Umarım ileride daha da iyi hale gelir.

Tanım: Bu işten anlayanların yeni açmış olduğu internet radyosudur.
bira.fm benzeri güzel bir oluşum. zaten malt fm ile bira fm'in beyin takımı aynı.
bira fm in tadını pek vermesede zamanla kendisine alıştıracak bir site gibi gözüküyor.
Mobil olduğumdan dolayı dinleyemediğim internet radyosu.
bir bira fm olmasa da yine de girip crom kanalında yardırdığım internet radyosu.
crom kanalıyla akan giden internet radyo şeysi.
eski bira fm. hala da severiz. çok güzel, nokta atışı gruplar yapmışlardır. Tam o kafada tam o şarkıyı dinlemek istersin, onu düşünmüşlerdir. iyi ki varlarmış.
Çalışmıyor.
© copyright 2005 - 2026