bugün
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- cemevinde hain kemal sloganları8
- kemalist dünya10
- birader yazar olmak7
- aile evinde yaşamak6
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı25
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- sigmund freud'un koltuğu2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- allah6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- 26 haziran 20262
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- galatasaray lobisi6
- gönüllü moderatörlük2
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi6
- kemalistler9
- okulların kapanması3
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- bulla dava açmak2
- futbol18
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- sarapci koala2
- arda güler3
- amerika birleşik devletleri6
- türkiye8
- nemden nefes alamamak2
- saian dan aforizmalar2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- demet evgar10
- şile2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat2
- devlet bahçeli3
- aşure3
- hızlı para kazanmanın yolları11
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- venezuela6
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
Kardeşimizdir.
Neden çaylak olduğu merak edilen yazar.
Bir an önce dönmesi dileğiyle...
Evet
Bir an önce dönmesi dileğiyle...
Evet
Ne kadar kişiyi analdan badelediyse. Şimdi başlığı altında badeledikleri salep-boru eşliğinde kutluyorlar.
ahahah en son milleti çaylak yaptırmaya çalışıyordu torpille. boşuna uğraştı desene.
sevimsiz bir zihniyete hak ettiği gibi yazdığı için çaylak olması üzücü olmuş yazar. en kısa sürede geri dönüp ayarlarına devam etmesini bekliyoruz.
--spoiler--
neden çaylak olduğu merak edilen yazar.
bir an önce dönmesi dileğiyle...
evet
--spoiler--
Bunu şöyle açiklayayım; Efendim 2 cümlesinden birinde sataşma ve küfür var dersem, beyniniz bunu anlayabilir mı acaba? Eğer anlamazsanız biraz daha
acabilirim.
Neden bu kadar tahrik ve hakaret ediyorsun sorusuna, Ben gerçek hayatta da böyleyim diyor. Yani hoşlanmadığı kişilere buradaki gibi rahatça küfürler hakaretler savurabiliyormuş. Kimse de karşılık veremiyormuş ne sözlü ne fiziki. Herkes korkuyormuş bu arkadaştan. Helal olsun valla.
Hayretler içindeyim. Açıkçası Ben böyle yapamam yapanı da görmedim gerçek hayatta. Herkese küfür et posta köy dayilan falan, ne güzel.
Tamam cnm inandık.
neden çaylak olduğu merak edilen yazar.
bir an önce dönmesi dileğiyle...
evet
--spoiler--
Bunu şöyle açiklayayım; Efendim 2 cümlesinden birinde sataşma ve küfür var dersem, beyniniz bunu anlayabilir mı acaba? Eğer anlamazsanız biraz daha
acabilirim.
Neden bu kadar tahrik ve hakaret ediyorsun sorusuna, Ben gerçek hayatta da böyleyim diyor. Yani hoşlanmadığı kişilere buradaki gibi rahatça küfürler hakaretler savurabiliyormuş. Kimse de karşılık veremiyormuş ne sözlü ne fiziki. Herkes korkuyormuş bu arkadaştan. Helal olsun valla.
Hayretler içindeyim. Açıkçası Ben böyle yapamam yapanı da görmedim gerçek hayatta. Herkese küfür et posta köy dayilan falan, ne güzel.
Tamam cnm inandık.
çakallar istiyor diye güneş doğmaktan vazgeçmezmiş.
onun bunun çocuğu akapelilere kötü haberim var. çaylaklığım bitince yine yazmaya devam edeceğim ve içinizden geçeceğim. sabredin hele.
onun bunun çocuğu akapelilere kötü haberim var. çaylaklığım bitince yine yazmaya devam edeceğim ve içinizden geçeceğim. sabredin hele.
Çok iyi bir yazardı.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Çok iyi bir yazardı.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Çok iyi bir yazardı.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Kendini ülkenin sahibi sanan zavalli bir devşiermeydi tıpki dagistan leki ümit gibi.
Özlenmiş, dürüst ve dobra yazar.
Kendisinin ülke üzerindeki hakkı dağda öşex siken Mezopotamya eşeklerinden kat kat fazladır.
3 yıl fazla 7-8 ay iyidir. Hihihi.
Küfürbaz terbiyesiz bir yazar.
Küfürbaz terbiyesiz bir yazar.
Aslini inkar eden hiç bir benamusun insan icine cikmaya bile hakki yoktur.
Mubadele mahsulu sorunlu eziklerin derdi bitmez.
Mubadele mahsulu sorunlu eziklerin derdi bitmez.
Küfür edenlere kufurle cevap veren yazar. Normal şartlarda, entrylerde arada herkesin yaptığı gibi küfür eder. Müsaadenizle de, adama sövülünce karşılık versin.
Atatürkçü bir yazar.
Evet
Atatürkçü bir yazar.
Evet
Benamus pkk sempatizanı orospu çocuklarının ülkenin sahipliği konusunda en son kendisine laf etmesi gereken yazar. Gidin de ananızı, bacınızı Apo'nun yoğunlaştırma evinden kurtarın aq öşexci iran-Irak sığıntıları.
Bazı şeyleri yapıyorsa kendisi karşılaşıp mağdur olduğu için yapan yazar.
“ ben küfredeyim kimse bir şey demesin ama bana küfredilmesin “ diye bir mantık olabilir mi ? Ne yapacaktı bu adam ? Küfür edilince teşekkür mü edecekti ?
Yapmayın.
“ ben küfredeyim kimse bir şey demesin ama bana küfredilmesin “ diye bir mantık olabilir mi ? Ne yapacaktı bu adam ? Küfür edilince teşekkür mü edecekti ?
Yapmayın.
Hehhhhhh geldi yine, ailemizin delisi.
Nihavedddddd, nihavenddddddd Allah tependen baksın.
Puahsjsksk.
Evet
Nihavedddddd, nihavenddddddd Allah tependen baksın.
Puahsjsksk.
Evet
iran-Irak kaçkını sığıntı orospu çocuğu aşiret mahsüllerinin amerikan ve rus sikine sığındığı gibi elalemi de kendi mensubu olduğu benamus güruha bakarak kendisi gibi zannettiği başlığa sahip yazar.
Sik gölgesine sığınmayı bu benamus aşiret mahsüllerinden daha iyi yapan yoktur. Bu orospu çocuklarının dedeleri Selçuklu-Osmanlı ve Safevi sikine sığınırdı. Bu gün Amerikan-ingiliz ve Rus sikine. Tipini siktimin akraba evliliği mahsulü düşük profillerinin musallat olduğu yazar aynı zamanda.
Sik gölgesine sığınmayı bu benamus aşiret mahsüllerinden daha iyi yapan yoktur. Bu orospu çocuklarının dedeleri Selçuklu-Osmanlı ve Safevi sikine sığınırdı. Bu gün Amerikan-ingiliz ve Rus sikine. Tipini siktimin akraba evliliği mahsulü düşük profillerinin musallat olduğu yazar aynı zamanda.
Sahlep ikram edip içirmeyi seven bir yazar.
Adresini verirse kendisine sarıgül göndermek istediğim yazar. iyi ki doğdun.
Aşiret mahsulü ibnelerin hala mübadele diye ağladığı yazar. Balkan/Rumeli Türkleri (büyük harflerle yapıyorum) ile kendini bir tutuyor dalyaraklar. Ulan amına koyduğum akraba evliliği mahsulü düşük zekalı orangutanları sizi iran-Irak'ın dağlarından getiren kimdi? Sanki başıma Hurri-Urartu veyahut Hitit de konuşuyorlar akraba evliliği mahsulleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar