bugün
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak10
- zencilerin birbirine nigger demesi4
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız6
- çocuklar niye sünnet edilir7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- mafya kızı olma isteği6
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey3
- eurovision song contest asia4
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- yazarların anlık durumları9
- avokado yiyen insan8
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- birleşik krallık5
- boğaz ağrısı7
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- tayt vs mini etek5
- uludağ sözlük görükle ofisi2
- feminen erkek davranışları6
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- cumartesi gecesi evde ne bok yiyoruz sorunsalı2
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- gecenin rap şarkısı3
- venüs retrosu4
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kalabalığı seviyor musunuz5
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- insanlara kibirle bakmak3
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- sonbaharda yapılacaklar4
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- torpilsiz iş bulmak3
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- özel sektör de çalışmak11
- tarihteki katliam ve soykırım listesi2
- şeker hastalığı9
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- işkembe çorbası seven kız6
- gereksiz bakanlıklar3
- galatasaray büyüklüğü14
i'm in miami beach isimli şarkılarıyla patlama yapmış electro-hop grup. redfoo ve skyblue isimli iki dj'den oluşmakta. insanı zıp zıp zıplatıp, bir o kadar da güldürebilen parçalara imza atmaktalar.
(bkz: shots)
(bkz: shots)
shooting star isimli şarkılarıyla koparan gruptur.
gülmekten altına sıçmak anlamına gelir.
kanye west'in love lockdown şarkısına mükemmele yakın bir house remix yapmışlardır.
eksi deki nickim... ayrıca sevdiğim bir müzik grubudur... biri uzun biri kısa iki zenci yetenekten oluşmaktadırlar..
edit: imla
edit: imla
sorry for party rocking albümleri çıkmış olan grup. albüme adını veren şarkı da baya güzel.
party rock anthem ile coşturmuş gruptur.
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
''can kan'' bence onlar ama henüz açıklamıyorlar.
gece gece http://www.youtube.com/wa...p;feature=player_embedded bu parçasıyla uykumun bi türlü gelmemesine sebeplerdir. seviyoruz kendilerini.
(bkz: sexy and i know it) şarkılarını şimdi dinledim . gerçekten iyi olmuş . hayran kitlelerini geliştirme konusunda baya iyi ilerliyorlar
kliblerinde isa figüründen vazgeçmeyen grup.
ne kadar başarılı olsalarda apaçilerdir.
Yakın zamanda başarılı işler yapmışlardır. Gerek müzikleri gerekse klipleriyle dinlemeye ve izlemeye doymaz insan. 1-2 figüranı her klipte vardır. Makara bir gruptur.
sexy and i know it şarkısına yaptıkları klip tam bir saçmalıktır.
pary rock anthem şarkısının klibinde başta arabanın üstünde dans eden kızı bulana bütün mal varlığımı bağışlayacağım. ayrıca sexy and i know it şarkısının klibinin amacı da absürd ve komik bişey yapmaktır zaten onu anlayamayanlar izlemesin aq. sanki adamlar sanat için çekmişler.
türkiye versiyonu için; (bkz: cankan)
Açılımımın 'gülmekten altıma sictim' olduğunu öğrendiğimde benim gülmekten altima sicmama neden olan grup. Klipleri izlenesidir. Özellikle party rock anthem in klibi krize sokar adamı. Konuşmaları anlamak yeterlidir gülmek için. Makara
Bir gruptur basarılarının devamını dileriz. David guetta nicki minaj ve fergie ile birlikte söyledikleri getting over you ise kanımca en iyi performansları olan parcadir. Sorry for party rocking albümü dinlenesidir. Party rock anthem ve sexy And i know it en iyi parcalaridir. Tabi albüm kapağı bile komedidir.
Bir gruptur basarılarının devamını dileriz. David guetta nicki minaj ve fergie ile birlikte söyledikleri getting over you ise kanımca en iyi performansları olan parcadir. Sorry for party rocking albümü dinlenesidir. Party rock anthem ve sexy And i know it en iyi parcalaridir. Tabi albüm kapağı bile komedidir.
iyi grup.
klibiyle şarkılarıyla sempatik bir gruptur. party rock şarkısını şiddetle tavsiye ederim.
he amk, gay bunlar. klip çekiminden sonra grup olarak sevişiyorlar. sanane abi?! sen bu adamların müziğini dinlerken, klibini izlerken eğleniyor musun? eğlenmiyor musun? o zaman izlemeyeceksin. ''gay la bunlar'' demenin mantığı nedir anlamıyorum.
tanım: sexy and i know it gibi harika klip ve ritime sahip parçanın yapımcıları.
tanım: sexy and i know it gibi harika klip ve ritime sahip parçanın yapımcıları.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar