bugün
- command and conquer generals3
- cesur olmak4
- fatma betül sayan kaya18
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- dünya52
- koklayarak öpmek17
- baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık2
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- tiktok3
- çalıyor ama çalışmıyor2
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- gocu29
- morkstar yazdı bunu12
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- anın görüntüsü28
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- sözlüğün en güzel kadını26
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- çalıyor ama çalışıyor5
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- koklayarak insan tanımak7
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- özlemek4
- uyuyamama nedeni5
- amerika birleşik devletleri28
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- binyamin netanyahu2
- dünyada kanunla korunan 2 kişi2
- geceye bir şarkı bırak4
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- özgür özel2
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- platon un mağara alegorisi5
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- gocunun elleri9
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
su siralar mahkemelerde annesiyle ugrasan hanim kizimiz. her ay rahatsiz olan kardesine gonderdigi paralari annesi estetik ameliyatlari icin kullaniyormus. ayrica surekli kendisinden para koparmaya calisiyormus. leighton kizimizin da sabri tasmis ve mahkemeye vermis annesini. allah sabir versin.
bu kızın gossip girl dizisine katılmadan önceki bir filmini izledim. üzerinde sadece kot tişört filan vardı işte. ama gossip girl'de görünce inanamadım. gerçekten de grand tuvaletler insanın görünüşünü inanılmaz derecede değiştirebiliyor. yo gerçekten filmdeki hali sokakta geçse sadece "hoş kızmış" diyeceğim kız, o özel tasarım elbiseyi giydirince harbi harbi çok değişmiş yaa...
hatta bana inanmıyorsanız filmi izleyin bir korku filmiydi. hayalet filan vardı.
hatta bana inanmıyorsanız filmi izleyin bir korku filmiydi. hayalet filan vardı.
somebody to love şarkısı sevilesi insan. Sesini biraz daha yontsa,ders falan alsa daha iyi yerlere gelir kesinlikle.
Sinir bozucu insan kişisi. o kadar havalı saçlara sahip olmak zorunda mı? olmuyor arkadaşım olmuyor!
(bkz: the oranges) filminde güzellik kavramının insan vücudunda somutlaştırılmış halini canlandırmıştır.
Fazlasıyla güzel, çekici, yetenekli bir bayandır. Gossip Girl de Blair ı oynamıştır.
makyaj yapinca 13 yaşinda gibi gözüküyor.
değişik bir güzelliği var. kendine has; kaşı, gözü, burnu. bu benim dercesine bir yüz, burdayım dercesine bir ifadesi var. birkaç bölüm gossip girl izledim ondan önce tanımıyordum açıkçası. orada gördükten sonra kimdir, nedir, ne iş yapar diye bakmaya başladım. merak kötü şey vesselam. ailesi jamaika, abd arasında 13 bin dolarlık marijuana kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle dava edilmişler önce babası hüküm yemiş. 2 yıl yattıktan sonra kefaletle serbest bırakılmış sonra annesi hüküm yemiş ve o da 2 yıl sonra şartlı tahliye edilmiş. leighton da hapishanede dünyaya gelmiş. bale eğitimi almış, şiirler yazmış ve yayımlamış, müzik yapıyormuş. şaşırdım ve sanki bingo dedim. boş biri hakkında bir şeyler okumak istemezdim. neyse... para çok, o ayrı bir mevzu ama sanatı sevmenin paradan bağımsız daha içsel bir dünyası olduğuna inananlardanım. sonuçta hoş bir kadın ortaya çıkmış. burada bir şeyler söylüyor,
https://www.youtube.com/watch?v=hb2QXD9GPmU
https://www.youtube.com/watch?v=hb2QXD9GPmU
çok underrated bi güzelliği olan oyuncu.
Gece gece kim upladı merak edilen. Dizideki tüm karakterlerle yatıp bakireyim demiştir.
annesi ona hamileyken uyuşturucu kaçakçılığı suçuna karışmış. Büyük bir operasyonun ardından yakalanmış ve dava sonucu 10 yıl ceza almış. Meester'ı Florida'da bir cezaevinde dünyaya getirmiş. Meester üç aylık oluncaya kadar da annesiyle hapishanede kalmış. Daha sonra bir akrabası onu almış ve büyütmüş.
(d. 9 Nisan 1986; Fort Worth, Teksas), ABD'li oyuncu. NBC'nin Surface adlı dizisinde "Savannah" rolü ile kitlelerle tanıştı. Ayrıca 24 ve House dizilerinde de rol aldı. 2006 yılında komedi-korku filmi Drive-Thru'da baş rollerden birini aldı. En önemli rollerinden biri olan Gossip Girl dizisinde Blair Waldorf karakterini canlandırdı. CSI: Miami ve SHARK dizilerinde de çalışmalarını sürdürmektedir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Leighton_Meester
https://tr.wikipedia.org/wiki/Leighton_Meester
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar