bugün
- sabahın 6 sında uyanmak4
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- 32 yaşına girmek12
- erzincanlı erkekler6
- nervionun merak ettiği yazar19
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- istanbullu erkekler5
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- sivaslı yiğidolar6
- g'i l d'e d l'i l y20
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- antalyalı erkekler5
- din tartışması7
- kürt erkek5
- ahmet sezer bey9
- zengin olsanız ne yapardınız9
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- adıyamanlı erkekler5
- norveçte bok olsam9
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- cezayir erkekği4
- habire1240
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- nervio'ya aşık olmak5
- gocu27
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- arkadaşlar bakar mısınız21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- katatespizartmasi17
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- velvet47
- izmirli kızlar4
- terlik giyen erkek5
- nervio23
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- rte'nin fethettiği topraklar6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
türklerin en güzel icadıdır. insanın canının çekmeye en müsait olan yiyecektir.
hası aba piknikte yada hacıoğlunda yenir..
(bkz: canım çekti)
(bkz: olsa da yesek)
(bkz: al bak gene haklı çıktım).
hası aba piknikte yada hacıoğlunda yenir..
(bkz: canım çekti)
(bkz: olsa da yesek)
(bkz: al bak gene haklı çıktım).
pizzayla alakası olmayan kıymalı hamur işi. türk mutfağı ile alakası olmayıp, araplardan araklanmıştır.
içine adana kebap koyup yiyenler varki ellerinden öpülesidir o kişiler.
biz lahmacunu ilk sokaktan motoru ile geçen "leahhmeaacun" diye bağırarak çocukları kendine çeken, lahmacuncu amcadan yiyen çocuklarız...
olsada yesektir. ayransız, bol yeşillik ve limonsuz olmaz tabi.
(bkz: belçikada doğru düzgün lahmacuncu olmadığı gerçeği)
(bkz: belçikada doğru düzgün lahmacuncu olmadığı gerçeği)
gecenin 4ünde yeniyorsa acısız yenmesi gereken yiyecek. istiyorsanız siz acılı yiyebilirsiniz, tabii midenizin yanması sizin için sorun teşkil etmiyorsa.
kahvaltida cigkofte den sonra en sevdigim yiyecek.
soğanla etkileşime girip, limon ve de bilimum yeşillikle de adamı delirten, kesinlikle elle yenmesi gereken mucize. bir de bilmediğin yerde yemeyeceksin, ki kıyma diye bulgur yeme.
ona kısaca ''lahmac'' diyebilirsiniz. daha samimi oluyor.
yine bir başka sanatın, açlıktan kazınarak kendi kendini bitirme kıvamına gelmiş olan mideye uyguladığı süpersonik güç.
konyada, karamanda, burdurda, ıspartada adı etli ekmek olan bi hamur işi. doğru söylenişin de bu olması muhtemeldir. mantıklıdır.
3 ana 2 ara öğün yenilesi yiyecek. gecenin bu saatinde koy önüme yiyeyim!
Bu aralar para sıkıntısı çektiğimden sürekli yediğim yiyecek. bir zaman sonra gına gelsede öğrenci olmak böyle bir şey sabah akşam lahmacun..
sarımsağın içine pek yakışmadığı, soğansız olması düşünülemez lezzet abidesi yiyecek.
en güzeli berlin eurogıda neuköln de yinir.
başlığı görünce canım çeken ve birden duraksayıp ''napıyon sen amına koyim bu saatte de lahmacun mu yenilir, öküüüz'' dediğim müthiş ötesi yiyecek.
özlemiyle yanıp tutuştuğum yiyecek. şöyle içine güzel bir soğan salatası, biraz maydonoz biraz nane, biraz limon sıkılıp ouffff...
antalya da bitme noktasına gelen yiyecek sektörü.
arkadaş sen nasıl bunun fiyatını tanesi 3,50 den kakalamaya çalışırsın? içinde 10 gram et olmayan bir yiyeceği neyine güvenerek tanesi 3,50 den itelemeye çalışırsın? bunun fiyatı olsa olsa 2 tl dir. ki 1 sene kadar önce öyleydide. ama ne oldu? götünüz kalktı herhalde 3-5 kere alınca. 3,5 ne anasını satayım? 2tl ye satıp sürümden kazanmaya çalışacağına bireysel olarak nasıl geçiririm diye uğraşırsan böyle geçirirler adama. kimse almaz , götüm götüm kapatırsın dükkanı.
arkadaş sen nasıl bunun fiyatını tanesi 3,50 den kakalamaya çalışırsın? içinde 10 gram et olmayan bir yiyeceği neyine güvenerek tanesi 3,50 den itelemeye çalışırsın? bunun fiyatı olsa olsa 2 tl dir. ki 1 sene kadar önce öyleydide. ama ne oldu? götünüz kalktı herhalde 3-5 kere alınca. 3,5 ne anasını satayım? 2tl ye satıp sürümden kazanmaya çalışacağına bireysel olarak nasıl geçiririm diye uğraşırsan böyle geçirirler adama. kimse almaz , götüm götüm kapatırsın dükkanı.
bol acılı, ekşili, yeşillikli ise yanında da ayran var ise yemeyin efendim. zira bu lezzet insanı ağlatır.
(bkz: şu an ağlıyorum ve entry giriyorum biliyor musun)
(bkz: şu an ağlıyorum ve entry giriyorum biliyor musun)
sevgilimin şu anda ne düşünüyorsun soruna verdiğim cevap.
pizzaya 10 basan lezzetli yiyecek.
şöyle sıcak sıcak limonu üzerine sıkacaksın üzerine yeşilliğini koyup dürüm edip bir güzel yiyeceksin mübarek nimeti ne de güzel olur yemesi.
yeşillik, limon soğan yanına ayran olsa da yesek be.
2. den sonra sarmaz.
avrupada arasına döner konularak yemeye başlanmış yiyecektir. tamam et çok ucuz ama boyunlarınız bufallo gibi oldu sevgili gurbetçiler. dikkat edin artık kendinize.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar