bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği sözler7
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- kiraz cicegi kolonyasi34
- 10 temmuz 20265
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- mantra grubu6
- midye8
- fas11
- fransa8
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- yazarların en sevdiği meyve4
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- kürdistan5
- johnny sinsin araba vurdurması4
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- söylemek istenilenler4
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak3
- üniversiteli kızlara cinlerin musallat olması2
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- 2026 dünya kupası24
- saraca finch house25
- ayakseverlik5
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- 1000 liralık boxer giymek4
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı13
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- menemen4
- gram altın3
- netanyahu'nun f 35 paniği2
- futbol21
- kız kıza banyo yapmak2
- tabağında yemek bırakan erkek5
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı7
- kadın yazarların kavga etmesi11
- oğlum donat şu masayı4
- velvet38
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- woke kültürü terörü2
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- düşün ki o bunu okuyor6
- gina'yı kulaklarından tutup tavana asmak2
entry'ler (121)
Kız kardeşi ve annesi kendisinden daha güzel malesef kendisi kadar makyaj yapmasalarda ama işini iyi yapan, videolarını izlerken ses tonundan ve yaptigi makyajlardan ötürü rahatladigim bir makyaj blogger ı kendisini ilk mezuniyet makyajı videosunda tanımıştım. Bence Türkiye'nin en başarılı makyaj blogger ı.
alerjili dudaklarının düzelip yemek yiyebilmeleri.
Ayrıca kolunda türkiye'nin koordinatları dövmesi de olduğunu alem fm deki programından öğrendim bugün, o burnunun ucunda sesi neşeli oluşu beni benden alırdı bu adamın yaş ilerledikçe bir ağır konulara değiniyor efenim. özlemişim ama iyi oldu program yaptığını öğrendiğim.
gittiği yere kadar gider. yedi yıl da olsa on yedi yılda olsa kullanılır.
oxford kitaplarında her yıl işlenen konu.
http://www.youtube.com/watch?v=gze2MH13YLI
yeni albümündeki en favori şarkımdır. göksel beni bayağı bir şaşırtmıştır bu albümde. olgunlaşmış galiba.
yeni albümündeki en favori şarkımdır. göksel beni bayağı bir şaşırtmıştır bu albümde. olgunlaşmış galiba.
an itibariyle beyaz'a küçük bir sitemde bulunmuştur tarkan'ı programa çağırdı diye.
aynı sınıfta olduğum bir kız sınıfa "sakızı olan var mı?" diye sordu. bunun üzerine bir arkadaşımız "var ama ağzımdaaa" diye komiklik yapmaya çalıştı. biz henüz bu şoku atlatamamışken kız "olsun ver" deyip çocuğun ağzından sakızı aldı. kendisine bakan şaşkın bakışları görünce "ben öle şeylerden tiksinmem kiii" dedi. o tiksinmezmiş ama o an tüm sınıf o kızdan tiksinmiştik.
ankara eskişehir yolu üzerinde polatlı'da bulunan 24 saat açık lokanta. yerli halkın da yemek yemek için çok sık gittiğini bildiğim yer.
tinercilerin başbakana verdiği cevaptır.
başbakanın "bu gençlik tinerci mi olsun?" beyanına tinercilerden jet hızıyla cevap: "kır yıllık tinerciyiz böyle kafa görmedik"
başbakanın "bu gençlik tinerci mi olsun?" beyanına tinercilerden jet hızıyla cevap: "kır yıllık tinerciyiz böyle kafa görmedik"
2000'li olması daha büyük bir ihtimal.
2000'li olması daha büyük bir ihtimal.
basenleri olan hayvan.
edit: arkadan bakıldığında öyle görünüyor ya da bana öyle bir görünüm uyandırıyor napalım ama dimi.
edit: arkadan bakıldığında öyle görünüyor ya da bana öyle bir görünüm uyandırıyor napalım ama dimi.
bir anda neşelenebilen, gülerken aniden ağlamaklı olan, bağıran çağıran, ota boka gülen, sürekli yanına gelip seni rahatsız eden, el şakası yapan, verilen hiç bir sorumluluğu yerine getirmeyen, yararı dokunmadığı gibi zararı olan, ağzı laf tutmayan bir kardeşle aynı evde yaşamak.
bazı kızların facebook'ta profil fotoğraflarının hepsinin aynı olmasına sebebiyet veren durum.
apocalyptica'yı dinleme sebebi.
yeni albümü dinletir hissini veren albümün çıkış şarkısı olmasıyla mantıklı bir seçim yapılmıştır. ayrıca klibin yönetmeni teomandır.
okulun kazanılınıp dıştan görüntüsü görüldüğünde hayal kırıklığına uğranılan fakat diğer okullardan sosyal ve eğitimsel anlamda farkını hissettiren okul.
çok susatır.
mila kunis'i en seksi yapan şeyin öpüştüğünde burnunun kızarıyor olması filmde dikkatimi çekti.