bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez8
- sözlük kızlarının kekleri12
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği6
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- gebze fm4
- manifest grubu vs tarkan14
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- yeni parti48
- taliban vs ışid3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- memeli kuvvetler2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- a haber2
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- sucukçu birader2
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kızlar2
- hikayeyi devam ettir54
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- suca suruklenen cocuk8
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- camlar açık çıplak yatmak5
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- huzur2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- dünyanın en komik şeyi2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sinem dedetaş6
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi2
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- reklam botları2
- uykuya doyamamak3
- düşün ki o bunu okuyor9
- kemal kılıçdaroğlu16
- patron şirketi2
- seni onaracağım diyen kadın4
- nickten isim tahmini yapmak72
- pepsi2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus22
- manyak olmaya karar verdim5
- tai lung27
Mükemmel bir araba.. şahsen 14 senedir kullanıyorum.. lada sana değil sen ladaya uyum sağlayacaksın ancak böyle kullanılacak bir araba.. ayrıca dağ yollarında traktörlerin kaldığı yolları aşmış arabadır..
bulgaristan'ın göz bebeğidir.
bulgaristan muhacırlarının en sevdiği arabadır. bazıları türkiye'de kullanmaya devam etmektedir.
arka koltukta "diz mesafesi" gibi bir kavramdan yoksun bir araç...
Herkesin sevemeyeceği sevenin vazgeçemeyeceği otomobil.Motorunun performansı enteresan bir şekilde çok yüksektir ve az yakıt tüketir.Fiyatı ve yedek parça fiyatlarıda düşünüldüğünde düşük bütçe ile alım yapıcak bir tüketicinin ilk tercihlerinden biri olmalı.Tek kötü yönü Şahinde olduğu kadar çok anlayan ustası yoktur.Bunun dışında araç konforsuzda olsa aerodinami,yol tutuş gibi konularda Şahinle kıyaslanamayacak derecede iyidir.Kısmet olursa almak istediğim bir araç.Önceleri Vega istiyordum ama Samaranın Sovyet ruhunu daha iyi yansıttığına inanıyorum.
hayatımda gördüğüm en tipsiz otomobil.
rusların sanki rusya için değil de eskişehir için ürettikleri bir otomobil markası. kaba görünüşlüdür fakat ekonomiktir.
özellikle ağır kış koşullarında motor sıkıntı yaratmaz, hemen çalışır. ayrıca kliması çok güçlüdür, sıcak hava anında ısıtır sizi.
fakat yaz mevsiminde çok hararet yapıyormuş.
özellikle ağır kış koşullarında motor sıkıntı yaratmaz, hemen çalışır. ayrıca kliması çok güçlüdür, sıcak hava anında ısıtır sizi.
fakat yaz mevsiminde çok hararet yapıyormuş.
beyaz olanları ,
siyah cam filmi,kalın lastik, parlak cant,sunroof ve spor sireksiyonla modifiye edildiğinde biraz güzelleşir.
siyah cam filmi,kalın lastik, parlak cant,sunroof ve spor sireksiyonla modifiye edildiğinde biraz güzelleşir.
iyi bakılsa da bakılmasa da ön konsolu zamanla küflenen araba. ulan araba küflenir mi? küfleniyormuş arkadaş.
sanırım beyaz olanlarından 3 tane var.
beni sanayi sitesi esnafıyla neredeyse akraba yapan araçtır. postu deldirmeden satmış olmamız tek tesellimdir.
değiştirdiğim parçaları
şarj dinamosu
krank mili
diferansiyel
motor kapak contası
vites dişlileri
ön aks
ön göğüslük
orta egzost
direksiyon kutusu
şaft
değiştirdiğim parçaları
şarj dinamosu
krank mili
diferansiyel
motor kapak contası
vites dişlileri
ön aks
ön göğüslük
orta egzost
direksiyon kutusu
şaft
piknik arabasıdır. bir de komşunun arabasıdır. evet. çocukluğumda hep bu arabayla pikniğe gidilirdi ve bu arabayla sadece pikniğe gidilirdi.*
bizzat kullanan bir arkadaşımın deyişiyle "rusların yüz akı dünyanın yüz karası araba".
(bkz: araba değil tank o tank)
yarı yolda bırakmayı çok seven araba.
-30 derecede marş basar. sıcak kliması vardı ama soğuk yoktu hatırladığım kadarıyla. dandik ötesiydi.
zamanın en çok satılan ithal otomobilidir. parçası ucuzdur, kolay yolda bırakmaz, muadillerine göre sağlamdır. hala üretilmektedir..
bir zamanlar en çok satılan otomobil. hala her ilde sıklıkla görülebilir.
0-100 km hızlanması kendi broşüründe 14.5 saniye olarak yazsa da gerçekte 13.5 saniyedir.
senelerce babama kendine adam akıllı baktırmış emektar arabadır. şuanda ise sadece evimizin önünü meşgul etmektedir.
karıştığı bir kazada mercedes' i ve ismini hatırlamadığım bir arabayı pert ettiği, kendisinin ise sapa sağlam durduğu rivayet edilir. bu söylenen abartı olsa da sağlam arabadır sonuçta.
kaza sonucu bir tırın altına girdiğinde altına girdiğinde sadece kaputta zarar olduğunu görünce beni dumur eden araçtır. dağ ,bayır için ise lada niva.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar