bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- diamond bosphorus8
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- turiste saygılı olmak2
- nasıl birisiniz15
- g i l d e d l i l y28
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- fake sanılmaktan flört edememek3
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kürtler8
- simko320
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- akp'nin 25 yılı2
- pazartesi işe gidecek olmak2
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- türk solcusu6
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- güzel kızların mutsuz olması5
- yazarlara gelen son mesaj6
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- i know what you did last summer2
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- game of thrones taki kerhaneci16
- çekişmeli boşanma davası4
- ankara6
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- yeni parti de bölünebilir10
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- duvara karşı3
- kahve içmek2
baş rollerini Quim Gutiérrez, Martina Garcia ve Clara Lago'nun paylaştığı, 2011 tarihli, kolombiya yapımı bir gerilim filmi. Aslında başrolleri yazarak hemen hemen bütün oyuncuları da yazmış olduk zira çok fazla yan rol bulunmuyor filmde. Gerilim filmi de sayılmaz pek ama türü gerilim olarak geçiyor. Biraz empati yeteneği olan bir insansanız etkilenebileceğiniz bir film. Uzun olmayışının yanı sıra akıcı olması ve gereksiz detaylandırmalardan kaçınılarak sade bir şekilde izleyice sunulması filmi güzel filmler kategorisine sokuyor bence. Ayrıca martina garcia ve clara lago gibi 2 güzel hatunu da bünyesinde barındırması ayrı bir çekicilik katıyor filme keza. Ben ofiste sıkıntıdan izledim bugün, boş vaktimi verimli değelendirmemi sağladığına inanıyorum. izlenilesi bir film.
izleyin izlettirin filmidir.
amerikan gerilim filmlerinden sıkılanlar için tavsiye etmekle başlayalım. Gereksiz diyaloglar, ses efektleri, senaryoda açık kalmış belirsizlikler olmadan da film yapılabilirmiş demek ki. tabii ki filmin ikinci yarısında her şey açığa çıkıyor ama , yönetmenin de son ana kadar seyirciyi saçma sapan bir finale bağlama derdi yok zaten. az ama iyi oyuncular, esaslı bir hikaye örgüsü, işini bilen bir yönetmenle bu türün izlenmesi gereken bir filmi olmuş. spoiler gereksiz ama 97 dakikanın çok çabuk geçtiğini söyleyebiliriz.
3 kere izlediğim, en'lerim arasında olan, sexy dil ispanyolcanın konuşulduğu çok iyi bir gerilim filmi. Tüm arkadaşlarıma ilk olarak tavsiye ettiğim filmdir.
çok iyi film. zaten ispanyol yapımı olup da kötü ve basit bir gerilim filmi izlemedim sanırım şimdiye kadar.
öncelikle ispanyol değil kolombiya yapımı olduğunu söyleyelim. dünya üzerinde ispanyolca konuşan tek millet ispanyollar değil arkadaşlar.
konu ilginç, çekimler güzel, film akıcı ve sürükleyici, oyunculuklar çok iyi sayılmasa da iki hanım oyuncumuz hoşlar. gerilim arıyor ve hollywood'dan artık sıkılıyorsanız izleyin. tavsiye edilir.
konu ilginç, çekimler güzel, film akıcı ve sürükleyici, oyunculuklar çok iyi sayılmasa da iki hanım oyuncumuz hoşlar. gerilim arıyor ve hollywood'dan artık sıkılıyorsanız izleyin. tavsiye edilir.
bisi diyim mi asiri guzel filmdi. sonunu begenmedim ama o benim sonu benim dusundugum gibi cikmayan hicbi filmin sonunu begenmiyo olusumdan kaynakli.
----spoiler----
filmden cikardigimiz sey de bazi kadinlarin asiri tehlikeli oldugu. ayrica tam bi gerizekalisin belen. salak yemin ediyorum.
----spoiler----
----spoiler----
filmden cikardigimiz sey de bazi kadinlarin asiri tehlikeli oldugu. ayrica tam bi gerizekalisin belen. salak yemin ediyorum.
----spoiler----
ortalama üstü akıcılıkta , başrol oynayan iki kız da çok güzel , psikolojik gerilim filmi.
izleyen pişman olmaz.
izleyen pişman olmaz.
çok uzun olmadığı ve konu çabuk ilerleyip sonuca bağlandığı için sıkmayan bir film. ayrıca özcan deniz "öteki taraf" adı ile çakmasını yapmıştır bu filmin ve orijinalinden daha güzel olduğunu iddia etmiştir.
Birden aklıma gelen film.
Çok iyiydi ya.
Spoiler vermeden bir şeyler söylemek çok zor.
Ama gizem- gerilim tarzı sevenler bayılacaktır.
Çok iyiydi ya.
Spoiler vermeden bir şeyler söylemek çok zor.
Ama gizem- gerilim tarzı sevenler bayılacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar