bugün
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- donsuz bedevi5
- aşure vs waffle7
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- 0 0 721
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- akepede kliklerin savaşı11
- ahmet burak erdoğan6
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- pandela15
- israil10
- dindar nesil yetiştirmek2
- para parayı çeker mi5
- arkadaş3
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- mıknatısların sevişgen olması2
- depremlerin sebebi2
- tuzla bit pazarı2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- türkiye13
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- tek başına uzun yol gitmek7
- bik bik'in aşuresi6
- nasılsınız3
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- türkiye büyüyor3
- chp grup toplantısı2
- sözlük kızlarının kirpikleri2
- bugün ne yaptınız5
- 30 haziran4
- ali naci küçük2
- dostluk2
- ona bir cümle bırak8
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- swinger2
- düşünmek hakkında düşünmek5
- günün şiiri10
- türklerin pis olması6
- türkler2
- rüyalar gerçek olsaydı2
- evli kadınla beraber olmak4
- gocu4
- neden sevgilim yok6
- yazarların özlü sözleri11
- aşure vs baklava vs kazandibi vs sütlaç3
Vay arkadas sozlugun gelmıs gecmıs en buyuk olayı.
Kukı o cızdıgın sempatık adam ımajına zall hıc yakısmadı simdi. Nerden nereye, kader. Olsun olsun.
Eger bırı sılınecekse ılla, zall sılınsın kukla mod olarak devam etsın.
Bır yazar.
Kukı o cızdıgın sempatık adam ımajına zall hıc yakısmadı simdi. Nerden nereye, kader. Olsun olsun.
Eger bırı sılınecekse ılla, zall sılınsın kukla mod olarak devam etsın.
Bır yazar.
(bkz: şimdi kukla düşünsün)
Eğer zall sen isen, kuklayı silkmelisin.
Eğer kukla sen isen,
Zallı silkmelisin.
Eğer ikisi de sen isen,
Butun sözlük seni silksin.*
Bayramın mübarek olsun.
Eğer kukla sen isen,
Zallı silkmelisin.
Eğer ikisi de sen isen,
Butun sözlük seni silksin.*
Bayramın mübarek olsun.
(bkz: öğeyi denetle)
görsel
üzdünüz genjler...
üzdünüz genjler...
kim ulan bu ?
tespitin amk muş adam tebrikler birader. oytunkarana da bi el at.
Feyk yakalanınca biri silinmeli malumunuz, zall ı silemeyeceğine göre kukla silinmelidir. Tam destek, kukla sen git.
(bkz: hayırlı forumlar arkadaşlar)
yine sazan avına çıkmış. ulan kaç sene geçti halen bıkmadı çocuklarla oynamaktan.
(bkz: kukla bey napıyorsunuz)
azmış galiba.
(bkz: beyefendiye karı gönderelim)
(bkz: beyefendiye karı gönderelim)
Boşaldığına dair son dakika bilgileri geliyor.
Gizli ayak fetişistidir. Geceleri ayak fotoğraflarına bakmadan uyuyamıyor. Peşindeyim. Korkma, titre.
fake hesabından paylaştığını sanıyor galiba.
Ay hoşt ulan.
Aşık oldu herhalde yazarı.
Aşık oldu herhalde yazarı.
Bu kukla iyi çocuktu eskiden. Sözlükte uzun zamandır takip ederim; gerek hikayeleriyle, gerekse diğer yazarlara verdiği ayarlarla sözlüğün en eli ayağı düzgün yazarı olmaya adaydı. Ne zaman ki fener-shaktar maçını bahane edip kumandalı fantezilere girişti, götü başı dağıttı ipne.
Adam o günden sonra bildiğin pasif gay oldu. Etuuu'yla kudretli penis hikayelerine konu olmalar mı dersin, oytukaran'a karı kız ayarlamalar mı dersin, zall'a "gel beni becer" dercesine nick altı girmeler mi dersin, her türlü ayak başladı.
Bakın iddia ediyorum, bu kuki'nin eskidn mesaj kutusunda kızlarla yaptığı o seksi münasebetler varken; şimdilerde nicklerinde "zenci" ibaresi bulunan tüm yazarlarla karıştırdığı afşa fişneler vardır.
"Bak kuki bu benimki, kafası hariç 20 cm...
Damarlı seversi dimi kuki? tam senlik..."
Bunlar böyle uzar gider.
Tamam mk anladık, cinsel tercihin değişti ama en azından farklı nicklerle devam et bu işlere. Ha bir de artık senin ilgi alanına sözlük kızları girmediğine göre haremindeki kızları ifşa et, eksik bıraktığın işi tamamlayalım.
(bkz: kuki noluyor götün başın oynuyor)
Adam o günden sonra bildiğin pasif gay oldu. Etuuu'yla kudretli penis hikayelerine konu olmalar mı dersin, oytukaran'a karı kız ayarlamalar mı dersin, zall'a "gel beni becer" dercesine nick altı girmeler mi dersin, her türlü ayak başladı.
Bakın iddia ediyorum, bu kuki'nin eskidn mesaj kutusunda kızlarla yaptığı o seksi münasebetler varken; şimdilerde nicklerinde "zenci" ibaresi bulunan tüm yazarlarla karıştırdığı afşa fişneler vardır.
"Bak kuki bu benimki, kafası hariç 20 cm...
Damarlı seversi dimi kuki? tam senlik..."
Bunlar böyle uzar gider.
Tamam mk anladık, cinsel tercihin değişti ama en azından farklı nicklerle devam et bu işlere. Ha bir de artık senin ilgi alanına sözlük kızları girmediğine göre haremindeki kızları ifşa et, eksik bıraktığın işi tamamlayalım.
(bkz: kuki noluyor götün başın oynuyor)
Evli ve çocuklu bir yazar.
Bayramda yengeyle çocukları köye yollamış. Pileyboyculuk oynuyor buralarda. Yarın akşam yenge dönünce köyden durulur biraz. Sonra yine hafta içi günlerde, mesai saatlerinde yazmaya devam eder.
Bayramda yengeyle çocukları köye yollamış. Pileyboyculuk oynuyor buralarda. Yarın akşam yenge dönünce köyden durulur biraz. Sonra yine hafta içi günlerde, mesai saatlerinde yazmaya devam eder.
Tamam aynı kişiler. Bunu seziyorduk zaten biliyorduk. Ama ben kuklayı seviyorum zall gitsin.
Kuki kız olsam ilk sana verirdim lan.
sol elim doşuoldgmdm sa ğ elimle yazuyorum ka nkim cansın.
arkadaşlar bi bakın hele;
görsel
ha diyeceksiniz ki '' ulan göt, sen zall'sın ve bu bdv yazışmalarını da kendi kendine yaptın '' böyle düşünebilirsiniz. işte orada ne bok yapacağımı bilmiyorum. saplandım bi boka elimi tutan yok. acaba diyom foto mu paylaşsam. sözlük buna hazır mı acaba diye düşünüyorum. sonra aklıma kızlar geliyor vazgeçiyorum. şimdi görünce monitörü yalayacaklar, hepsi mikrop kapacak, iğne miğne derken üzülürüm...
görsel
ha diyeceksiniz ki '' ulan göt, sen zall'sın ve bu bdv yazışmalarını da kendi kendine yaptın '' böyle düşünebilirsiniz. işte orada ne bok yapacağımı bilmiyorum. saplandım bi boka elimi tutan yok. acaba diyom foto mu paylaşsam. sözlük buna hazır mı acaba diye düşünüyorum. sonra aklıma kızlar geliyor vazgeçiyorum. şimdi görünce monitörü yalayacaklar, hepsi mikrop kapacak, iğne miğne derken üzülürüm...
Gündemdeki Haberler