bugün
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- fusya semsiyeli yabanci27
- mehdi olmayı düşünmek4
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar5
- bezelye yemeği9
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- akp bitince ne olacak18
- otel odasında ölü bulunmak12
- vajina sıcaklığı6
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- çocuk istememe nedenleri2
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- iran'ın makatından kan alan abd savunma bakanı2
- 6 aydır üstüne çalıştığım ktç taklidim5
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- yanık denizli yoğurdu2
- ölümün en iyi tanımı17
- true denilen yazar3
- futbol22
- ciguli kral20
- lahmacun4
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- nato zirvesine sızan kedi4
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı9
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- lex luthor karizması2
- kadınların erkek jinekolog tercihi5
- size nasıl yardımcı olabilirim3
- resim ogretmeni4
- 2026 dünya kupası26
- ayak saati4
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- ikinci el otomobil piyayası rezaleti2
- günün şiiri26
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar3
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- murat yakın6
- akrabalarla tüm alakayı kesmek3
- şiki şiki baba dinleyip iddia kuponu doldurmak3
- ted bundy2
- özgürlük ve güvenlik paradoksu6
- yiyecek başlığı açmayın orçolar3
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
toplasanız 5 kere bile kar tatili olmadı dememin üzerine 2 haftada 2. kez kar tatili yaşanan şehir.
hunharca yağıyordu durmuyordu. abi gecen haftadan bu yana Rabbim bereketini arttırsın ne güzel yağıyor ya. böyle giderse bizim sınavları da tatil ettirecek.
hunharca yağıyordu durmuyordu. abi gecen haftadan bu yana Rabbim bereketini arttırsın ne güzel yağıyor ya. böyle giderse bizim sınavları da tatil ettirecek.
Kilo kilo hurma şekeri alın, kendi etrafında dönen semaver, mevlana öğretileri, nasrettin hoca hediyelik eşyası.
Badembiyiklilari bayağı meşhurdur.
Imkanları olan, gezilebilecek park ve avmlere sahip olmasına karşın, her yerde sarıklı Cübbeli çarşaflı tipleri görebileceğiniz şehir.
Görmeden atıp tutmak ne kadar kolay. Ben konya'da neredeyse hiç görmediğim medeniyetsizliği, iğrençliği ankara'da gördüm. Konya esnafından görmediğim saygısızlığı da Ankara'daki dolandırıcılardan gördüm. Bunun dışında insanların eğitim seviyesi lise düzeyindedir ancak saygının ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Dolmuşta giderken ayakta kalma pahasına bir kadının yanına oturmayacak kadar düşüncelilerdir.
Edit:vanlı bir Türkmen.
Edit:vanlı bir Türkmen.
Ülkenin en yobaz insanlarını barındırmada ilk beşe oynar. Kimi görsen torpilli memur.
Almanya'nın güney doğusunda rusya'nın güney batısında, suudi arabistan'in kuzey batısında olan huzur ve islam'in başkenti.
Aslında bakarsanız huzur kalmadı, afislerde öyle yazıyor sadece...
Hatırlayın 19 aralık 2016 berlin saldırısında terörist serbest ve bulunamamıştı ya, almanya'da huzur kalmadı hani...
işte konya'da da canlı bomba 2-3 aydır yakalanamadı huzur kalmadı, halk sakin aslında ama tedirgin.
Neyse huzuru sadece mevlana öğretilerinde bulabileceğiniz şehir, bir hurma şekerini çok severim mesela. Yalnız ilginç olmakla birlikte her ne kadar karalansa da konya, mevlana celaleddin-i rumi yi dünyaya duyurmayı başarmış. izlediğim aşk filmleri olsun, yabancı kitaplar olsun hz mevlana 'nın aşk felsefesi işlenir. Belki de yüzyıllardır biliyordu avrupa bilmiyorum ama çok turist çekiyor ondan eminim.
Aslında bakarsanız huzur kalmadı, afislerde öyle yazıyor sadece...
Hatırlayın 19 aralık 2016 berlin saldırısında terörist serbest ve bulunamamıştı ya, almanya'da huzur kalmadı hani...
işte konya'da da canlı bomba 2-3 aydır yakalanamadı huzur kalmadı, halk sakin aslında ama tedirgin.
Neyse huzuru sadece mevlana öğretilerinde bulabileceğiniz şehir, bir hurma şekerini çok severim mesela. Yalnız ilginç olmakla birlikte her ne kadar karalansa da konya, mevlana celaleddin-i rumi yi dünyaya duyurmayı başarmış. izlediğim aşk filmleri olsun, yabancı kitaplar olsun hz mevlana 'nın aşk felsefesi işlenir. Belki de yüzyıllardır biliyordu avrupa bilmiyorum ama çok turist çekiyor ondan eminim.
Şu an lapa lapa kar yağan altın kafesteki bülbül şehir. Güzelliğini göremeyen gözler utansın.
Şu an göz gözü görmeyecek şekilde şiddetli kar yağışından dolayı kar kalınlığı 1 m olan şehirdir.
Böyle güzellikleri görmeyeli,bu heyecanı yaşamayalı bi 14 sene olmuş.
Böyle güzellikleri görmeyeli,bu heyecanı yaşamayalı bi 14 sene olmuş.
kar yağışı şuradan izlenebilir. çogzel.
http://konyabuyuksehir.tv/canliyayinic.php?cnid=37
Tane olarak değil top top yağıyor. Valilik Sabaha doğru okulları tatil eder gibi.
Rabbim işine karışmak gibi olmasın ama bi hafta sonra verseydin de rahmetini finaller ertelenseydi..
Rabbim işine karışmak gibi olmasın ama bi hafta sonra verseydin de rahmetini finaller ertelenseydi..
2 yıl içinde yüzlerce teyzeyle kanki olduğum şehir.
Bazı yazarcıkların tanımlarken hayal güçlerini zorladıkları şehir. Bi sonraki aşama deri elbiseli adamlar üzerime işedi zaten. Hayırlısı.
30 aralık ta okulları tatil olan şehirdir. Hayırlı olsundur.
tutucu diye anılmasına rağmen tek başına bir kadının gidip, hiç rahatsız edilmeden iki tek atacağı bir pub a sahip şehir.
şimdi hala var mı bilmiyorum.
en son alkollü mekanlar şehir dışına taşınacak diye duymuştum.
şimdi hala var mı bilmiyorum.
en son alkollü mekanlar şehir dışına taşınacak diye duymuştum.
Bir konyalı olarak sunu rahatlikla söylüyorum ki konya altı erenler üstü göt verenler şehridir.
Sözde herkes muhafazakar ama kapalı hakiki orospularıyla kimse yarisamaz.
Sözde herkes muhafazakar ama kapalı hakiki orospularıyla kimse yarisamaz.
Hayvan gibi kar yağan şehir, son 25 yılın en yoğunu. kendimi alaskada sibiryada falan hissediyorum.
Bu kar bana bütün yıl yeter, bırak da evime gideyim demek istediğim şehir.
Ha etli ekmek ismarlayacaksaniz daha burdayım.
Ha etli ekmek ismarlayacaksaniz daha burdayım.
Yarın muhtemelen üniversitesi tatil olacak şehir. Nefret ediyorum buradan. Tek yaptığım şey sıkılmak.
Alti erenler ustu göt verenler sehridir.
Aksini iddia eden çomardir.
Aksini iddia eden çomardir.
kar yağmıyor ama yağmış yani, yüklüce. izleyin.
konya nın bu kadar güzel bir şehir olduğunu bilen azdır.
http://konyabuyuksehir.tv/canliyayinic.php?cnid=36
http://konyabuyuksehir.tv/canliyayinic.php?cnid=36
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar