bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- uyudunuz mu4
- mercimek çorbası içen kadın14
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- pankek mi pişi mi10
- uludağ sözlük size ne kattı24
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi4
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- hamarat kadın5
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım2
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- taşaklı erkek4
- pizza6
- dinlenme tesisi soğuğu5
- sarımsak yiyen kız4
- s'i l v'e r m'i s t26
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- türkiye13
- pandela 38
- artı oy yalakalığı5
- fusya semsiyeli yabanci26
- sarapci koala43
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- arkadaşlar larissa kim12
- trump'ın new america desteği2
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- güzel kızların erkenden uyuması4
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- ayağımın ağrıması2
- insanlarla göz teması kuramamak3
- yemeğe bulyon koyan insan6
- erdoğan'ın atamaları resmi gazete de2
- soslu adana kebap5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- mersin tantuni4
sag frame deki yeni fasilite.
not: ne ise yaradigini cozunce, yeni entrylerimle burada olacagim.
not: ne ise yaradigini cozunce, yeni entrylerimle burada olacagim.
şu an için sanırım halen ekleniyor. sabahın 7 si olduğu göz önüne alınırsa ilerleyen saatlerde tam anlamıyla çalışacaktır.
"sadece sizi ilgilengirecek derecede subjektif istatistikler. yeni kategoriler yolda." yazan yer.
"ahahaha, ben biliyordum. kimin, neye, ne oy verdigi yuksek mercilerce biliniyormus yaaaa." diyor, seri eksi oy verenime opucukler yolluyorum.
"ahahaha, ben biliyordum. kimin, neye, ne oy verdigi yuksek mercilerce biliniyormus yaaaa." diyor, seri eksi oy verenime opucukler yolluyorum.
Son oyladığımız 10 entry'i gösteren bir istatistik. Kanımca son oyladığımız 20 yada daha fazla entry gösterseydi iyi olurdu.
cok yakında 'mösyö saraba devam etmek isterler mi acaba' diyecek olan istatistiklerdir.
aplikey$insnın en hoş yeniliği olsa gerek. ne oy verdin , ne oy aldın gibi bilgler var. daha da genişlemesini ümit ediyoruz.
yok kime ne oy verdiğimi unutup sebepsiz yere vicdan azabı cekiyordum. zall iç sesimi mi duydu ne..
ayrıca, hayırlı ugurlu olsundur.
yok kime ne oy verdiğimi unutup sebepsiz yere vicdan azabı cekiyordum. zall iç sesimi mi duydu ne..
ayrıca, hayırlı ugurlu olsundur.
daha yapım aşamasında olduğunu sandığım sağ frame'deki hadise. hadi bakalım...
serveri kastıran uygulama. sayfa çok geç açılıyor.
artık kişisel olmayan istatistiklerdir. entry girmedim bir başlık olduğu (bkz: ben diyorum emine sen diyorsun amina) halde oylamalarda gözükmektedir. çok ilginç sözlük fasilitesi.
artık "son girişlerim" kategorisini bünyesinde barındırmayan aplikeyşın.
ben de nereye gitti bu diyordum.
ben de nereye gitti bu diyordum.
son oylanan entrylerim bölümünde kaç entry sıralandığını merak ettiğim fasilite. şöyle bir 100 falan olsa, gün gün "kaç eksi kaç artı?" diye hesap yapabilecektik. ama sanırım en fazla 10-15'tir.
ben fasilitesinde artik yer almayan son iyi oylanan entryleri ve son kotu oylanan entryleri ile ilgili istatistikleri gorebilmek icin kullanilabilecek modul. yuz ifadeleri ile son oylanan entry'lerim bolumunden gorulebilir.
yalan olan fasilite.
ulaşılamayan buton.
(bkz: yok böyle birşey)
calismakta olan vefakat eksikleri olan sozluk hedesi. zira ihtimaller diye bir kategori olsa daha kiyak olurdu.
canım sıkıldıkça kontrol edip kişisel gelişimimi izlememe olanak veren fasilite. subjektif durdu sanki. şöyle,
can sıkıntısında kurcalanıp kişiye kişisel gelişimini izleme olanağı veren fasilite. evet, sözlükte kişisel gelişim açılan başlıklarla, iyileşen karmayla ve girilen entry ile ölçülür.
can sıkıntısında kurcalanıp kişiye kişisel gelişimini izleme olanağı veren fasilite. evet, sözlükte kişisel gelişim açılan başlıklarla, iyileşen karmayla ve girilen entry ile ölçülür.
sadece beni ilgilendirecek derecede subjektif istatistiklerdir. seni ilgilendirmez!
sadece seni ilgilendirecek derecede subjektif istatistiklerdir. beni ilgilendirmez.
uludağ sözlüğün kendini gün be gün aştığını gösteren hede. bayıldım çok sevdim bizde bunları arıyorduk * (bkz: sozlugun git gide kullanisli hale getirilmesi)
yenilik yapılmış.
son oylanan entry'lerim ve son oyladıklarım kısımlarındaki oylar * ,:( smileyleri yerine yeşil kırmızı oklarla gösterilir hale gelmiş. afferim.
son oylanan entry'lerim ve son oyladıklarım kısımlarındaki oylar * ,:( smileyleri yerine yeşil kırmızı oklarla gösterilir hale gelmiş. afferim.
open charts kullanılan kısımda bar tarzı grafik kullanılması çok da doğru değil. birleştirilmiş noktalar çizilebilir borsa analizlerindeki gibi.
bir de opencharts'a ne kadar hakim olabiliyor sözlük yapımcısı arkadaş bilmiyorum ama; karmanın salınımı +-10 puanlık bir aralık belirlenirse grafik koymak da anlam taşır. sonuçta karmalar çok büyük dalgalanmalar yaşamıyor.
misal ben birbiriyle neredeyse eşit seviyede 20 tane bar gördüm. tamam aralarında minik farklar var ama grafiğin aralığı dar. anlaşılmıyor çok yakın duruyor.
anlatabildim mi cancağzım? heh.
bir de opencharts'a ne kadar hakim olabiliyor sözlük yapımcısı arkadaş bilmiyorum ama; karmanın salınımı +-10 puanlık bir aralık belirlenirse grafik koymak da anlam taşır. sonuçta karmalar çok büyük dalgalanmalar yaşamıyor.
misal ben birbiriyle neredeyse eşit seviyede 20 tane bar gördüm. tamam aralarında minik farklar var ama grafiğin aralığı dar. anlaşılmıyor çok yakın duruyor.
anlatabildim mi cancağzım? heh.
sözlük karnesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar