bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek19
- sude sendromu9
- yagmurcu5
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- en sevdiğiniz ayı3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- yandaş basını okumak2
- don don bey birader2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması3
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- bir şeyler söyle2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- ey insan3
- samed agirbas3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- euro 20163
- mauro icardi13
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- sarapci koala58
- dindarların çoğunun fakir olması10
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- hayatinin bittigini fark etmek2
- akrostişli şiir6
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dün gece ne oldu13
- sıfır atık vakfı3
entry'ler (867)
Bir muzik zevkimiz vardi, onu da el birligiyle elimizden aldiklari site. Bin yillik yapim asamasindan sonra bir daha geri gelmeyecegine eminiz artik sanirim. Hayir anlamiyorum dogru giden seyi niye kurcalarsin.
yıllar geçsede etkisinden birşey kaybettirmeyen şarkı. hele de benzer bir olay yaşamışsanız o acıklı ve içten çıkışlarda içinizden birşeyler kopar gider. Ağlarsınız...Yabancı şarkıların ağlatmasına pek inanmazdım ama bu şarkı hüngür hüngür ağlatıyor.
"Dont tell me cause it hurts"
"Dont tell me cause it hurts"
"Bir gün Bakırköy'de düşünen heykelin karşısına geçip dicemki; abi hiçbir şey düşündüğün gibi değil"
bok vardı da seçti söz öbeğini akla getiren cümle.
izmir forum bornova'da yaşanmış bir olaydır.
Bilen bilir forum açık bir alana kurulmuş sağlı sollu mağazalardan oluşmuş bir alandır. ortasında süs amaçlı boylu boyunca bir havuz bulunmaktadır. ben arkadaşım ve annesi bir gün yine gezerken, annesinin sağa sola bakınması esnasında bianda kendini havuzun içinde bulması, yaşadığı panikle durumu kurtarayım derken iyice kayıp boylu boyunca suya uzanması sonucu gülmekle ağlamak arasında kalan ben...
Bilen bilir forum açık bir alana kurulmuş sağlı sollu mağazalardan oluşmuş bir alandır. ortasında süs amaçlı boylu boyunca bir havuz bulunmaktadır. ben arkadaşım ve annesi bir gün yine gezerken, annesinin sağa sola bakınması esnasında bianda kendini havuzun içinde bulması, yaşadığı panikle durumu kurtarayım derken iyice kayıp boylu boyunca suya uzanması sonucu gülmekle ağlamak arasında kalan ben...
o uslupta yazması her baba yiğidin harcı olmadığından yazılması biraz zor olan entrydir.
kötüyü anlatabilecek en iyi kelimeyi bulamadım ama bu berbatında ötesinde bir elbise. gece mavisi diğer bir deyimle parlament mavisi gece kıyafetlerinde giyilir ve genellikle tuvalet yada mini elbiselerde şık durur. bu mor, mavi, lacivert karışımı elbiseden çok çuvalı andıran şey şık durmadığı gibi "çiğ" durmuş. Çok merak ediyorum yabancı insanlar bu hatun için ne yorum yaptılar.
yaklaşık 2 buçuk yıl önce bu konuda dalga geçerken şimdi karşı karşıya kaldığımız durumdur.
genelleme yapmak yanlış olur ama bazı doktorların gerçekleştirdiği tespittir. Hastanın bir şikayeti vardır ama ne olduğu bir türlü bulunamıyordur. Doktor en sonunda olayı sinir ve strese bağlayarak noktalar.
(bkz: mavi jeans) vitrinlerinde resmen canlı sanılabilecek güzellikte resminin görülebileceği ve kuvvetle muhtemel alışveriş merkezlerinde mavi jeans camına yapışık kızların görülmesine sebep olacak tabloyu oluşturan mükemmel şahsiyettir.
Öncelikle belirtmeliyimki bu bir tespit başlığı değildir. Sadece uzun zamandır dikkatimi çeken ve bir çok ayakkabı mağazasında satış temsilcilerinin erkek olması durumudur. Bayanları neden işe almıyor bu insanlar anlayabilmiş değilim.
servera sürekli bağlanma sorunu yaşatan lanet olası oyun.
bir çok evin kapısının girişinde gördüğüm anlamsız yazıdır. nasıl bir mantıkla bu yazıyı inanarak oraya koyarlar hiç bilmem.
-aga buraya satıcılar giremiyormuş baksana
+haa dön gidelim o zaman lann
*
-aga buraya satıcılar giremiyormuş baksana
+haa dön gidelim o zaman lann
*
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla yapılmıştır muhtemelen. ha bir de şey vardı *