bugün
- nervio18
- 14 şubat sevgililer günü10
- gram altın 3410 lira oldu11
- yaşasın kbb den randevu aldım10
- v a m p i r o v9
- tarikatlara tapan cahil kitle9
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı45
- garibanlığı savunmak13
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı22
- normal sözlük9
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı23
- uludağ sözlüğün dirilmesi39
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali21
- berat kandili21
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- bülent ecevit24
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- sözlüğün kapandığı gece25
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
bazen benzini bile sollayan,söndürdükten 3 saniye sonra kaybolsa da,kutu bitene kadar koklanabilcek ,eşsiz koku *
leş gibi bir kokudur..bu yüzden kibriti yaktıktan sonra bir müddet beklenip sonra sigara yakılır.hatta mümkünse kibritle değil çakmakla yakılır.
bahsedilen koku kibritin değil barutun kokusudur. süperdir aynı zamanda.
tüm rüzgarlı, yağmurlu, karlı havalara rağmen kibriti sevisimizin sebeplerinden biridir.
çok manyah bir kokudur, benzin kokusu ve kibrit kokusu en sevdiğim kokularımdandır.Sokaklara düşseydim kesin tinerjji olurdum diye beni düşündüren bir başlık.
kibrite başlama sebebidir. çaktığınızda o ışık ve o koku alıp götürür.
insanı sigara içmemesine rağmen kibrit yakmaya iten, tarifi yapılamaz bir koku.*
bazen sadece ciğerlerime doya doya çekebilmek için bir kutu kibriti bitirdiğim , tarifi yapılamayan müthiş koku.
naçizane fetişlerden birisine konu olmuş kokudur.
sigarayı bırakıp kibriti içme isteği uyandıran koku.
Bazen canım yanan kibrit kokusu çekiyor. Sigaradan çok yaktığım kibritin kokusuna bağlı olduğumu düşünmeye başlıyorum.
eğer sevgilinizin tuvaletine gittiniz ve de kol gibi mıçtıysanız bir de bununla kalmayıp etrafı bok kokusu sardıysa derdinize deva olabilecek bir koku yanmış kibrit kokusudur. hemen bir tane alevlendirin, yariniz tuvalete girdiğinde hayran kalsın. (kokusuz micmaniza)
sırf kokusu için 20 kibriti erinmeden yakıp koklamaya zaman ayırmaktır.
Sürekli çakmak kullandığımdan özlediğim kokudur. Yarın gidip kibrit alıyor bu hasrete bir son veriyorum.
Sinek ilaçlama arabasının sıktığı ilacın kokusu ile birlikte şu hayatta en sevdiğim kokudur.
Barut kokusudur o.
nedense çok seviyorum?
Sigara yakarken ilk nefesre tadı damağınızda kakan kokudur. Zararlıdır ama olsun.
Kükürt lan o.
Ulan bir ara hastasıydım içime çekmezdim elbette ama gidip 10'lu paket alıp şiuv şiuv yakardım habire. Baya zevkliydi.
Balici olmanın kıyısından dönmüştür nice koç yiğitler.Resim dersinde uhu tüp yakarken kibrit.O ne cezbedici koku yahu.
kibrit kokusu sevmeyen, bizden değildir.
Allah'ım ne güzel şeyler yaratmış!
Allah'ım ne güzel şeyler yaratmış!
hakikaten çok güzel bir şey ya, bağımlılık yapıcı etkisi var bence. bir dönem 10'lu paketlerden alırdım hep, arada yakıp dururdum çok güzel terapi gibi.
güncel Önemli Başlıklar