bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- neden okula gitmek zorundayız2
- herkes yatsın iyi geceler9
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- ölmeyi dilemek2
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kabataş olayı görüntüleri8
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğlum çok güzel lan6
- oğuzhan uğur12
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- slavko vincic15
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
- aklını yitirmek4
- ispanya20
- nervio11
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manyak olmaya karar verdim9
- laptop5
- kadim kültürler4
- ona bir şey söyle9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- futbol14
KEY
"Konut Edindirme Yardımı" adıyla anılan 1987'de başlayan ve 1996!ya kadar devam eden KEY kesintileri,kapatılan Emlak Kredi Bankası nezdinde memur ve işçiler için açılan ayrı hesaplarda toplanarak "konut sahibi" yapmayı amaçlayan ama her nedense iç edilerek kuşa çevrilen ve 2007'de 500 ytl. olarak ödeneceği belirtilen parayı ifade eden kısaltma kavram.
"Konut Edindirme Yardımı" adıyla anılan 1987'de başlayan ve 1996!ya kadar devam eden KEY kesintileri,kapatılan Emlak Kredi Bankası nezdinde memur ve işçiler için açılan ayrı hesaplarda toplanarak "konut sahibi" yapmayı amaçlayan ama her nedense iç edilerek kuşa çevrilen ve 2007'de 500 ytl. olarak ödeneceği belirtilen parayı ifade eden kısaltma kavram.
ing. anahtar
Program yada oyunlarda , pc ye yüklenmesi için girilen seri numaralara verilen kısa isimdir.Biz Türkler illegal olarak gelellikle key generator'lar gibi küçük programcıklar ile seri numara üretip gireriz.işte tüm bu sayılara kısaca key denir.**
konut edindirme yardımı altında geçmişte memurlardan kesilen ve ödemelerinin yapılacağı haberiyle özellikle memurların hayatına giren , fakat ödemelerin her seferinde ertelenmesiyle koy gitsin...dedikleri tanımlamadır.
biriken paranın nereye aktarıldığı belli değildir, gemicik satın alınmış olabilir, memurlar beklemektedir...
halk ayaklanmasına yol açabilir...
halk ayaklanmasına yol açabilir...
7 temmuzda dağıtılacağı açıklanıp sonra nedensiz bir şekilde vazgeçilen, insanların planlarını alt üst eden muamma.
akp akıllıca bir iş yapıp 180 derece dönerek kapatma davasının sonucuna göre haraket etme kararı almıştır. olan yine benim memleketimin insanlarına olmuştur.
akp akıllıca bir iş yapıp 180 derece dönerek kapatma davasının sonucuna göre haraket etme kararı almıştır. olan yine benim memleketimin insanlarına olmuştur.
temmuz ayı sonuna doğru ödeneceği açıklanan yardım. kimin ne kadar alacağı yakında aktif hale geçecek olan http://www.keyodemeleri.com adlı sitede yayınlanacakmış.
memurların maaşından vakti zamanında kesilen, enflasyon ve yıllara yaygın bileşik faiz hesapları ile yeniden değerlemeye tabi tutulduğunda 2008 yılında hak edilenin 1/7'si oranında ödeneceği rivayet edilen para. alıp suratlarına atası geliyor insanın.
günde 100.000 tekil hit almamı sağlayan devlet atraksiyonu, konut edindirme yardım şeysi. keşke birkaç gün daha geç açıklasalar da şu laptop taksiti de çıksa aradan.
(bkz: google adsense)
edit: laptop taksitini bırak, laptop parası çıktı. oh, mis. bu arada 100.000 tekil değil, 1 milyon tekil aldım. aklımı seviyim.
(bkz: google adsense)
edit: laptop taksitini bırak, laptop parası çıktı. oh, mis. bu arada 100.000 tekil değil, 1 milyon tekil aldım. aklımı seviyim.
yapilan key kesintileri konut edinmenize yardimci olmasi gerekirken, gun itibariyle yapilmaya baslanan odemelerle buyuk ihtimalle mevcut oturdugunuz -kira veya evsahibi- evin anahtarindan bi yedek yaptirmaniza yardimci olacaktir.
(bkz: key neydi lan ingilizce)
(bkz: key neydi lan ingilizce)
fatura basımına ödemeden daha çok masraf yapılan iştir. tabi bu da akla çeşitli sorular getirir: zaten alacaklıların yarısı kırk ytlden fazla almayacak. onun incelemesini mi yapacaklar? ya da internet diye bir şey var; merak edenler internetten baksalardı olmaz mıydı bu kadar masrafa ne gerek vardı... *
(bkz: key ödemeleri)
en fazla alanın 1400 YTL aldığı konut edindirme yardımı...
adalet ve kalkınma partisi iktidarı zamanında insanların mağduru olduğu pek çok şeyden sadece biridir... *
başvuru ve tüm çabalar sonuçsuz kalmaktadır...
*
*
pers hükümdarlarına verilen ünvanlardan biri. başkası için (bkz: şah)
1- konut edindirme yardımı
2- anahtar (ing)
3- şifre (ing)
2- anahtar (ing)
3- şifre (ing)
Shinee üyesi. Hem vokal hem de rapçidir. şu sıralar müzikalde oynamakta. 14 ekimde çıkacak yeni mini albümlerinin key li teaser fotoğrafı bugün yayımlanmıştır. Siyah saçlarıyla çok iyi görünüyor. fotoğraflar;
http://2.bp.blogspot.com/...vN33Q3JgU/s1600/key_2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/...fjmNrb4pQ/s1600/key_1.jpg
http://2.bp.blogspot.com/...vN33Q3JgU/s1600/key_2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/...fjmNrb4pQ/s1600/key_1.jpg
cmyk renk skalasında 'k' ile ifade edilen, siyah renk kanalı.
Anadolu Selçuklu hükümdarlarına verilen isimlerin başında yer alır:
Keykubat.
Keyhüsrev.
Keykavus.
Keykubat.
Keyhüsrev.
Keykavus.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar