bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
ahmet kaya'nın mezarını ziyaret ederek nasıl bir insan olduğunu göstermiştir. terörist destekçesi bir şarkıcının mezarını ziyaret eden bir parti başkanı nasıl olur da oy ister anlaşılabilir değil!
herhalde anlamaya başladılar birkaç şeyi.
son yaptığı açıklamada eski chp yönetimi adına kürtlerden özür dilemiş olan şahıs. ah ulan oy sen nelere kadirsin bu chp'yi de adam ettin ya.
ahmet kaya'yı terörist olarak görenlerin çekemediği lider. unutmayın başbakanınız da ahmet kaya'ya sahip çıkmıştı. kemal kılıçdaroğlu mezarını ziyaret edince mi sorun oluyor..
ayrıca ileri demokrasimizin meyvesi olan;
(bkz: başbakan ı protesto eden 18 itü lüye hapis) olayınında peşini bırakmaması gerekir.
ayrıca ileri demokrasimizin meyvesi olan;
(bkz: başbakan ı protesto eden 18 itü lüye hapis) olayınında peşini bırakmaması gerekir.
doğan yayın grubunun tüm enerjisini propagandasını yapmak için harcadığı şahıs. galiba yeni bir "yandaş" medya tabiri gerekiyor.
yılmaz güney'in mezarını ziyaret etmiş. katil güney'in katlettiği hakimin ailesini de ziyaret etmesini bekliyoruz kendisin. ağzını burnunu dümdüz etsinler kuklanın.
dün ntv' de akşama kadar ziyaret ettiği hasta genç kızla boy boy görüntüleri verilen lider.
öncelikle o kızcağıza allah tan acil şifalar dilerim. ziyaret etmekle de ne güzel yapmıştır.
lakin 100 kamerayı peşine takmak niye?
öncelikle o kızcağıza allah tan acil şifalar dilerim. ziyaret etmekle de ne güzel yapmıştır.
lakin 100 kamerayı peşine takmak niye?
Kendisi değişirken partisini de değiştirecek kişidir efenim...Hatta Bdp ile ittifak yaparsa çok şaşırmayacağım kişidir..
nihayet atatürk diye zırvalayıp durmayan(saygım sonsuz, o anlamda değil. atatürk edebiyatı yapmamak anlamında), laikliktir, türklüktür elden gidiyor diyerek ağlayıp zırlamayan, doğu'ya da batı'ya da hitap edebilen ve eden, aydınlara, burjuvaziye değil halka yönelik politikaları olan bir lider bulduk. cumhuriyet halk partisi'nin isminin anlamını verebilen 2. lider de yine bir kemal'dir. yolu açık olsun.
alevi kürt bölücü nifakların tutup oynattığı.
şu an gerçekten çok güzel bir konuşma yapıyor ntv de. akp nin açıklıklarını gerçekten iyi bir şekilde bulmuş çıkarmış, iyi bir atak oldu sanırım bu chp için. sevindim *
kılıçdaroğlun dan geliyor " bir milli eğitim bakanımız var evlere şenlik" salon ve ben yarıldım. çok güzel söyledi. katılıyorum.
(bkz: nimet çubukçu)
kılıçdaroğlun dan geliyor " bir milli eğitim bakanımız var evlere şenlik" salon ve ben yarıldım. çok güzel söyledi. katılıyorum.
(bkz: nimet çubukçu)
parti içi demokrasi getireceğiz , korku imparatorluğunu yıkacağız demiş.
akabindede ekrana çıkma yasağı koymuştur.
aman çıkmasınlar ekrana, sonra sana muhalefet falan ederler değil mi kk?
http://www.haber7.com/hab...n-ekrana-cikma-yasagi.php
bir chp li her zaman konuşur ama hiçbir zaman farklı birşey yapmaz demişti birisi. ne güzel söylemiş...
edit:
wikileaks den zararlı çıkmış olan kişi.
-attığı iftiraların gerçek çıkmasını bekleyen %10 luk kesim bu şekilde hayalkırıklığına uğramıştır.
-yaptığı vurgunlar orada bile belgelenmiştir.
akabindede ekrana çıkma yasağı koymuştur.
aman çıkmasınlar ekrana, sonra sana muhalefet falan ederler değil mi kk?
http://www.haber7.com/hab...n-ekrana-cikma-yasagi.php
bir chp li her zaman konuşur ama hiçbir zaman farklı birşey yapmaz demişti birisi. ne güzel söylemiş...
edit:
wikileaks den zararlı çıkmış olan kişi.
-attığı iftiraların gerçek çıkmasını bekleyen %10 luk kesim bu şekilde hayalkırıklığına uğramıştır.
-yaptığı vurgunlar orada bile belgelenmiştir.
kılıçdar, kılıçdar, kılıçdaroğlu..hem temiz hem dürüst bir insan oğlu.
artık laiklik ve türbanı bırakıp wikileaks'in iç politikalarımız ve akpliler hakkındaki bilgilerin izini sürmesi gereken kişidir. bu belgelerle akplilerin üstüne gitmezse kendisine hakkını helal etmeyeceğim adamdır.
kendisini severim fakat siyaseti iddialar üzerinden yürütmesi çoğu kişide can sıkıntısı yapmaktadır.
görükle'ye gelen chp genel başkanıdır. protesto etmeye gitsek mi gitmesek mi diye düşünürken "aman salla" nidalarıyla sözlükte dolanmaya karar verilir.
bayramın ikinci gününde,
fransadaki bölücünün mezarını ziyaret eden başbakan adayı.
fransadaki bölücünün mezarını ziyaret eden başbakan adayı.
elit kesimi temsil etmeyen halka hitap eden siyasi lider. pasif lider olabilir tabi halkımız asan kesen liderleri daha çok seviyor o ayrı.
hala utanıp sıkılmadan postal yalamaya devamö eden liderimsi. konuşmasının yarısını 3 paşanınn alınmasını kınamak için geçirmiştir. durmak yok yalamaya devam.
başbakanı hala "sayın abdullah öcalan" dedi diye eleştirebilen bir zihniyetçe övülen kişi.
30 sene önce bir ağız alışkanlığı ile söylenmiş olan söz bir tarafa...
bu kk bizzat yalçın küçüğü "aydın" ilan etmedi mi? o ağız alışkanlığı falan da değil. bizzati düşüne düşüne o konuşma metnine çalışa çalışa yalçın küçüğü övmüştür.
halkçı olmayıda unutmuştur , zira korku imparatorluğunu yıkmıştı ya onun altında kalmış olabilir halkçılık...
30 sene önce bir ağız alışkanlığı ile söylenmiş olan söz bir tarafa...
bu kk bizzat yalçın küçüğü "aydın" ilan etmedi mi? o ağız alışkanlığı falan da değil. bizzati düşüne düşüne o konuşma metnine çalışa çalışa yalçın küçüğü övmüştür.
halkçı olmayıda unutmuştur , zira korku imparatorluğunu yıkmıştı ya onun altında kalmış olabilir halkçılık...
görükle' yi bile ziyaret etmiş olan chp genel başkanı.
etkisiz eleman. *
yüzünü görünce insanın sinir katsayısını artırabilen, olmasa da olur hem de çok güzel olur hatta mükemmel olur samimiyetsiz kisisi.
baktıkça rezilliğine üzüldüğüm kişi. kimi zaman beni kahkahalara da boğmuyo değil hani.
bildiğim kadarıyla "dersim" ahalisi celal bayar dan hiç hazzetmez,sinirle,bela okumayla yad ederler. 1937 yılındaki olayların sorumlusu olarak ilk sıraya celal bayar ı koyarlar.
bunun yanında bide celal bayar chp den kopup ap yi kurucularından olur ve sonra malum olaylar filan
sabah,tv yi açtığımda karşıma gelen ilk görüntü ise kemal kılıçdaroğlu'nun celal bayar'ın kabrini ziyaret edişi,mozoloesine çelenk koyuşu,anı defterini karalaması,vs görüntüler,konuşmalar!
bunları görüpte "bu ne iş hacı" demekten alamıyor insan kendisini.
bunun yanında bide celal bayar chp den kopup ap yi kurucularından olur ve sonra malum olaylar filan
sabah,tv yi açtığımda karşıma gelen ilk görüntü ise kemal kılıçdaroğlu'nun celal bayar'ın kabrini ziyaret edişi,mozoloesine çelenk koyuşu,anı defterini karalaması,vs görüntüler,konuşmalar!
bunları görüpte "bu ne iş hacı" demekten alamıyor insan kendisini.
güncel Önemli Başlıklar