bugün

/212
Oğlumu özlüyorum. Aslında düşünmemeye çalışıyorum olmuyor. Annem telefonda sesini dinletiyor, psikolojim bozulmak üzere
görsel

varliklarin belki de en guzeli olan ama bi o kadar da inatci ve cins bi seyler. sevmemek elde degil bunlari azizim.
kaç yaşında ve ne boyda olursa olsun mini kaplan modunda gezen, sevdiğini o kişiyi yalayarak ve gözlerini yavasca kirparak belli eden doga harikasi canli dunyanin dokuz canli harikasi.
Yaklaşık bir hafta önce peşimden gelen ve benden sonra okul içine girmiş hayvan.
California'da bir çiftlikte Sağım esnasında ağzına süt sıkılan kedi, 1954.

görsel
görsel
görsel
Şüphesiz ki prozacdan daha çok etkilidir.
uykumuz var, daha sonra o kaçacak, ben kovalayacağım hayat böyle akıp gidecek.
görsel
Şu sıralar yüz vermiyor fırlama.
görsel
görsel
görsel

göbüşü eritmeye çalışıyor garibim *
görsel
gece geç saatte sokakta yavru bir kediyi aldım elime 15 dakika sevdim.bütün sinirini alıyor insanin. sevimli hayvan.
https://media.giphy.com/m...nk3noLGE88V6xFK/giphy.gif
hayatta aşka dair hisler yaşatan 3. canlı.

ilki sonsuza kadar annem. diğeri zamanında sözlüğün de öğrendiği bir kızdı. üçüncüsü bu mükemmel minnaklar.
görsel
Bi hayvandan daha ne bekleyebiliriz ki?
görsel
'Yağmurdan kaçmak' isimli tablo.
görsel
Sozlukte begeni kasmak icin alinmasi gereken hayvanatdir.
Minik pati olanları evin köşesine konulup belli aralıklarla ısırılması gereken canlı türüdür.
görsel

Cok fenaa
Köpekten korkulurda kediden korkulurmu diyenler var asıl kediden kork kopek isircaginda saldirir kedi haindir aniden sinsice kedilere cok guvendim tirmaladi pezevenk.
Evde beslenmeye en uygun hayvan türü olup, tüylü, dört ayaklı, etabur ve memeliler sınıfı hayvandır.
Hayatım boyunca uzun süreli ve en sevdiğim tek bir kedim olmuştur. Adı yoktu onun. Benimle aynı yaştaydı. 16 yaşındayken öldü. O öldü ben büyüdüm. Hayat gerçekten çok tuhaf...
© copyright 2005 - 2026