/212
olsa da sevsem. bütün kötü enerjimi onun tüylerinde atmak istiyorum.
Pandemi ile beraber etrafta gördüğüm her kediye salça olmaya başlamam... işin ilginci, çok iyi arkadaş edindim 2-3 tane * Yanlış anlamayın, kedigillerden.. Bu da olmadı... Neyse.. Dişileri delikanlıdır, erkekler saldırgandır, benim gözlemlerim şimdilik böyle.
Annelik duygusunu genç yaşımda yaşamama neden olan canlı . Evde iki tane var ikisi birbirinden değişik . Uzaylı olduklarını düşünüyorum ( perdeye tırmanmaya çalışıyor , kapıları açıp gidiyorlar vs)
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Piç tabiri çok yakışıyor bunlara.
görsel
Otobüste kedinizi yanınıza alma hakkınız var. Zorladılar karşı çıkamadım diye tüketici haklarına şikayet edin.
Bir dahakine de çirkeflik yapın.
Kediler normalde araba/otobüs sevmezken bagaja maruz kalmaları zalimliktir.

Bebeksi bir hayvan.
pussy magnet.
Benim kızda araç yolculuğunu sevmiyor hep bağırıyor otobüs ile götürmeye çalışsam büyük problem çıkar gibime geliyor.
görsel
Peygamber efendimizin en çok sevdiği hayvan.
görsel
Saçımı eşeliyor şu an . Değişik varlıklar . Anlam veremiyorum . Uzaylı olabilirler .
(video artık mevcut değil)
Böyle bir şeyin teyzesiyim.
görsel
insanların üzerinden prim kasmaya çalıştığı canlıdır.

kedi olmasaydı ne yapacaklardı merak ediyorum.
Kendini sevdirirken patilerini hafif ve yumuşak hareketlerle oynatmasına hasta olduğum canlı.

Hayır amacın ne bu nasıl bi mutlu olma şeklidir.
ruh hali sürekli değişen ne yapacakları önceden kestirilemeyen canlıdır.

british olanları süper.
kedi görünce çıldıran insanlar var. şeytan görmüş gibiler, onların üstüne onların yanına kedi getirmekten zevk alıyorum. ben varım diye bir şey de yapamıyorlar. çünkü yaparlarsa amel defterlerini kapatırım .
dumanım.

görsel
Gece gece deliren bir türdür .
Şirin, yumuşacık, sevgi arayan küçük canlı.
Dünyanın en popüler evcil hayvanı.

Ikinci sıraya köpekler gelir.
© copyright 2005 - 2026