bugün
- kemalistleri amerikaya asker yapsak10
- kamos8
- ahmet hamdi çamlı19
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz8
- fahrettin altun'un görevden alınması10
- ilk buluşmada ne yenir9
- kemalistler8
- 5 kızın etrafında dönen sözlük8
- arkadaşlar on üzeri iki karesi üç küpü dört ne9
- ses klonlamayla sahte röportaj sesi yaratmak13
- yazarların pipi boyu9
- türk milleti21
- anın görüntüsü17
- atatürk'ü sevmeyen insancık14
- bir akpli bir chpli bir mhpli bara gitmiş10
- true nickli yazar17
- türklerin medeniyete katkıları12
- başkanlığı bırakayım yeterki beni yargılamayın9
- arkadaşlar şişe der misiniz9
- sözlükten bi şey olmaz15
- arkadaşlar moderatör oluyorum31
- abdullah öcalan videolu mesaj yayınladı18
- v a m p i r o v8
- gocu'ya sarma sarmak19
- ülkenin dingonun ahırına dönmesi14
- heykeller ne işe yarıyor sorunsalı17
- 8 temmuz 2025 sözcü tv'nin karartılması24
- burada ak partili istemiyorum12
- samsun atatürk heykeli20
- ahmet hamdi çamlı'nın cumhuriyet tweeti12
- dolar 40 lira16
- grok'un küfür etmeye başlaması24
- ben chp'li olarak seçmenden destek almadım8
- judas'ın yaşı12
- yapay zekaya erişim engeli kararı alınması11
- bu hangi oyundan11
- temmuz emekli memur çalışan maaş indirimi8
- arkadaşlar burçlara inanan biri bakabilir mi8
- özgür özel24
- toksik yazarlar9
- siktir orospu afedersin15
- haysenin1215
- mehmet boynukalın'ın belediyelere operasyon tweeti12
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır20
- toprağın üzerinde yalın ayak yürümek8
- su paralarıyla togg alan yönetici8
- yazarların imza yemekleri10
- yazarların favori yazarları8
- yazarların favori sabunu9
- ak parti'nin genel müdürüne çuvalla 95 milyon tl12

entry'ler (220)
Günaydınlar.
Kaşarlı sandviç yanına da zeytin.
Kemal sunal'ın da filmlerinin de yaşı yok. 2050'de de izlenir, 2070'te de. insanlar yüzlerce sene önce yazılmış edebi eserleri okuyabiliyorlar ve mutlu olabiliyorlar. Filmleri de izleyebilirler yüzlerce sene geçse bile.
Panda. Aptallıkları yüzünden nesli tükenmekte olan canım pandalar.
Olabilir. Çok kafaya takmayın. 2 yıllık bölümü 4 yılda; sonrasında da 4 yıllık bölümü 8 senede bitirdim. Rakamlara takılmayın. Hiçbir şey için geç kalmadınız, koşsanız yetişemezdiniz, yürüseniz geç kalırdınız. Kader ve nasip.
Uzun boylu biri olduğum için bizzat otobüs yolculuklarının kendisinden nefret etmişimdir. Nereye sığacağım ben? Evde olmak gibisi yok.
Meslek ve beceri sahibi yapmayan çöp bölümler dolu üniversitelerde. Bu son yıllarda iyice anlaşılan bir konu. 4 senesinin boşa gittiğini kasiyerlik başvurusu yaparken anlıyor gençler. Doktor, hemşire vs olmayacaksanız çok da bir anlamı ve işlevi kalmadı üniversitelerin.
Deist hisseden biri olarak iki tarafı da anlamsız bulduğum konu. Kavga etmen guzum.
Herkes aynı kaderi paylaşmıyor dostlar. Maddi manevi desteğiniz eviniz aileniz işiniz garantiniz torpiliniz mirasınız varsa ve yaşadığınız coğrafya güzelse anı yaşamak kolaydır. Şanslı azınlıkta olmayanlar ne yapsın? Onların suçu neydi diye sorarım; biraz empati.
Defansif santrafor. Tek bedende hem kaleci hem golcü. Tutamazsınız küçük enişteyi.
Uzun Yaşadıkça çok üzüleceğini ve çok acı çekeceğini bilmekle alakalı. Bütün sevilenlerin, eşlerin ve dostların dünyadan göç edişlerini görmek duymak ağır gelir bazen. insan sevdiklerinden önce gitmeyi isteyebilir yer yüzünden; sevdiklerinin gidişini görmemek, onları kaybetmemek için. Bu kişinin kendi tercihi ve hakkı olabilir.
Lovebombing uygulayan bankamı ghostlayarak sorunu çözdüm.
Keşke sağ olsa da içebilsek.
Bu adamdaki kafa rahatlığına ve üşengeçliğine hayranım. "Dünya umrumda değil" ne güzel abi yaaa.
Herkes yalnızlık övgüsü yapıyor ama gerçekten yalnız kalmak bambaşka bir şey. Çok zor. Seçilmiş yalnızlık ve mecbur olunan yalnızlık ayrı. "Yalnızlığı seviyorum" diyen insanların hayatlarında illaki kimseye bahsetmedikleri duygusal ya da manevi destekçileri var. Duygusal ve manevi hiçbir desteği ve barınağı olmadan gerçekten yalnız kalabilen, kötü gününde arayacak kimsesi, eşi dostu ailesi sevgilisi olmayan ve yine de çabalayan insana saygı duyarım. Zaten o kadar güçlü biri yalnızlık üzerinden ilgi çekmeye ve prim kasmaya çalışmaz.
Psikoloji yetmeyince sığınılan, kimine göre ilim kimine göre sahte bilim. Bana göre ise vardır bir hayır dediğim. Aralarında umut taciri dolandırıcılar dolu. Güzel insanların minnoş kalplerini kırıyorsunuz sonra da o insanlar ya terapistlerin ya da astrologların kapısını çalıyor. Aldım kabul ettim manifestledim sonra da g.tüme soktum diyeyim ben de. Bu bana kötü karma ya da negatif enerji olarak döner mi bilemedim şimdi.
Gelecekte çarpışan arabalara binemeyeceğimi bilmenin hüznü çöktü üstüme. Lunapark kadar taş düşsün çekemeyenlerin üstüne.
Kalbinde kötülük, kibir ve ego olmayan kim varsa zengin olur ve istediği hayatı kurar yaşar dilerim. Ama insanlara üstten bakacaklar, ezecekler, parayı bulunca değişecekler, başkalarını parayla satın alacaklar zengin olmasın.
Kendilerini çok zeki ve akıllı sanan; kendilerinden başka herkesi cahil olmakla suçlayan zavallı sürüsü arasında yazabilmek için sizi 1 sene çaylak bekleten vasat sözlük.
Mükemmel bir baş ağrısı ile ödüllendirir sizi.