bugün

entry'ler (211)

halı saha maçlarında her yere koşan eleman

Defansif santrafor. Tek bedende hem kaleci hem golcü. Tutamazsınız küçük enişteyi.

uzun yaşamak istememek

Uzun Yaşadıkça çok üzüleceğini ve çok acı çekeceğini bilmekle alakalı. Bütün sevilenlerin, eşlerin ve dostların dünyadan göç edişlerini görmek duymak ağır gelir bazen. insan sevdiklerinden önce gitmeyi isteyebilir yer yüzünden; sevdiklerinin gidişini görmemek, onları kaybetmemek için. Bu kişinin kendi tercihi ve hakkı olabilir.

bankaların duygusal mesajları

Lovebombing uygulayan bankamı ghostlayarak sorunu çözdüm.

babayla karşılıklı sigara içmek

Keşke sağ olsa da içebilsek.

teoman

Bu adamdaki kafa rahatlığına ve üşengeçliğine hayranım. "Dünya umrumda değil" ne güzel abi yaaa.

yalnızlık

Herkes yalnızlık övgüsü yapıyor ama gerçekten yalnız kalmak bambaşka bir şey. Çok zor. Seçilmiş yalnızlık ve mecbur olunan yalnızlık ayrı. "Yalnızlığı seviyorum" diyen insanların hayatlarında illaki kimseye bahsetmedikleri duygusal ya da manevi destekçileri var. Duygusal ve manevi hiçbir desteği ve barınağı olmadan gerçekten yalnız kalabilen, kötü gününde arayacak kimsesi, eşi dostu ailesi olmayan ve yine de çabalayan insana saygı duyarım. Zaten o kadar güçlü biri yalnızlık üzerinden ilgi çekmeye çalışmaz.

astroloji

Psikoloji yetmeyince sığınılan, kimine göre ilim kimine göre sahte bilim. Bana göre ise vardır bir hayır dediğim. Aralarında umut taciri dolandırıcılar dolu. Güzel insanların minnoş kalplerini kırıyorsunuz sonra da o insanlar ya terapistlerin ya da astrologların kapısını çalıyor. Aldım kabul ettim manifestledim sonra da g.tüme soktum diyeyim ben de. Bu bana kötü karma ya da negatif enerji olarak döner mi bilemedim şimdi.

lunaparkların neslinin tükenmesi

Gelecekte çarpışan arabalara binemeyeceğimi bilmenin hüznü çöktü üstüme. Lunapark kadar taş düşsün çekemeyenlerin üstüne.

zengin olmak

Kalbinde kötülük, kibir ve ego olmayan kim varsa zengin olur ve istediği hayatı kurar yaşar dilerim. Ama insanlara üstten bakacaklar, ezecekler, parayı bulunca değişecekler, başkalarını parayla satın alacaklar zengin olmasın.

ekşi sözlük

Kendilerini çok zeki ve akıllı sanan; kendilerinden başka herkesi cahil olmakla suçlayan zavallı sürüsü arasında yazabilmek için sizi 1 sene çaylak bekleten vasat sözlük.

köpek öldüren şarabı

Mükemmel bir baş ağrısı ile ödüllendirir sizi.

twitter a erişim engeli

Beni üzer bu.

uludağ sözlük

Profil fotolarını afiyetle yiyerek karnını doyuran sözlük. Fotoları uçurmuş.

ayrılırken arkadaş kalmak isteyen sevgili

Madem arkadaş kalacaktınız ne diye sevgili oldunuz yahu? Güle başka isim koysan da o sana yine gül kokmaya devam eder. Tabi ağaçta meyve bol, sıkılınca değiştir tabi yaaa.

starbucks vs kahve dünyası

Kahve dünyası.

temizlik yapmak

Bir türlü sevemedim şunu. Antin kuntin Bezlerle bir yerleri silmek ovalamak; oraya buraya zararlı zehirli kimyasal maddeler ilaçlar dökmek ve bunu sürekli tekrarlamak vs vs. Sıkıcı, yorucu ve boşuna. Zaten yine kirlenecek niye temizleyeyim; yine dağılacak neden toparlayayım kafasına sahibim. Benim gibiler için çözüm olabildiğince minimal ve doğaya yakın yaşamak. Evde çok az eşya tutmak, tek oda kullanmak vs. Az insan az eşya çok huzur. Doğada hangi hayvan temizlik yapıyor allasen; evet düşünen hayvanım.

masaya yumruğunu vurmak

Bir pati vurmak değildir.

tavuğun en güzel et türü olması

Balık etinden başka birşey tüketemiyorum artık. Denizden çıksın sadece.

doritoslu çiğ köfte

Sanki içinde taş parçaları var gibi. Ben marulun kıtırtısından başka bir şey duymak istemem çiğ köfte yerken.

kader

Hani bizler bazen kaderimizi değiştirdiğimize; değiştirebileceğimize ve kaderi alt edeceğimize inanıyoruz ya işte o da kaderin içinde. Kaderi yenmek, matrixten çıkmak; zâten alın yazınızı oynamak. Özgür iradenin varlığı da esâsında Özgür iradenin olmayışı. istediğinizi yaptığınızı ve Özgür olduğunuzu sandığınız herşey kaderde yazılmış olanlar. isterseniz üçüncü değil dördüncü gözünüzü açın; illuminatiyi de alt edin, bu da yazılmış. Her şeyin hayırlısı deyip geçin dostlarım çok da düşünüp kendinizi harcamayın. Sağlığınız yerindeyse şükredin ve yola devam edin.