bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- kürt hareketinin devşirme olması15
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- elektriği ödeyen adam8
- ciguli kral16
- sikişirken hüzünlenmek2
- aleyna tilki3
- paraguay milli futbol takımı5
- amedspor12
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- mony tontana11
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- memduh bashgan9
- taksim delisi cenk4
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- 2026 dünya kupası33
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- fondöten sürmek2
- murat abi gf2
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- yürüyüş flörtü9
- iki ayyaş5
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- yunanistan milli futbol takımı5
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- samsung2
- sözlükte kavga olacak hissi5
- evde kalmış kız kurusu7
- kanada8
- fas7
- denizde karı kız kesen erkek3
- recep tayyip erdoğan4
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- deniz göktaş34
- futbol28
- karpuzcu libos panda3
- allahım beni karı yaratmadığın için şükürler olsun2
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
şarkıyı söyleyebilmek uğruna ses kısılmasına yol açan eğlenceli karaoke oyun sitesi. bağımlılık yapabilir.
puanlamasında gerçekten bir sorun olduğuna inandığım site. ya şarkı söyleyemiyorum, ya da konuşmam çok karizmatik. bilmiyorum.
hırs yaptıran site. Bende bi 9000 yapsaydım iyiydi.
ne kadar güzel sesim olduğunu anlamama sebep olan site. yok arkadaş 5000 puanı neden geçemiyorum ben?
bağımlılık yapan site. öyle ki ertesi güne bademcikler şiş vaziyette kalkabilirsiniz. bi de sesimi korumalıyım triplerine sokuyo ki hiç değinmiyorum. bir de ergenler istila etmiş, kurtarmak gerek.
edit: ekleme
edit: ekleme
iyi sitedir, güzeldir de puanlama şöyledir, sesini kısarsan, inceltirsen o kadar çok puan veriyor. buradan ne çıkartmamız gerekiyor yani, tiz ses her türlü güzel midir?
bunun dışında hoştur, enstrumantal ve ses eşliği ile söyleme imkanınız vardır.
bunun dışında hoştur, enstrumantal ve ses eşliği ile söyleme imkanınız vardır.
yok arkadaş böyle puanlama olmaz. tize çıkıyorum da pes olmuyor yav.
sik sok şarkılar barındıran ama temple of the king, soldier of fortune , the rocky road to dublin gibi şarkıları içermeyen site. belki de boktan sesimle katletmeyeyim diyedir. bet sesimle bi şarkı söyleyeyim de editleyeyim.
edit: paralıymış la bu. olm ben sesimin boktan olduğunu onaylamak için niye para vereyim? beleş bi karaoke programıyla, olmadı duşta söyleyerek boktan sesimi tasdiklerim zaten. cık cık.
edit2: paralı değilmiş, üye oldum bakalım, bi enter sandman söyleyeyim de kendime geleyim.
edit3: tone deaf'miş. e bunu biliyordum zaten. önemli olan eğlenmek oğlum.
edit: paralıymış la bu. olm ben sesimin boktan olduğunu onaylamak için niye para vereyim? beleş bi karaoke programıyla, olmadı duşta söyleyerek boktan sesimi tasdiklerim zaten. cık cık.
edit2: paralı değilmiş, üye oldum bakalım, bi enter sandman söyleyeyim de kendime geleyim.
edit3: tone deaf'miş. e bunu biliyordum zaten. önemli olan eğlenmek oğlum.
eğlenceli site.
sıkılınca girip dengesizlik yaptığım site. iyidir sevilesidir.
3 sene boyunca hep aynı şarkılar söylense bile 1000 puanı aşamayıp tone-deaf sıfatına razı olunabilen oyun.
allah'ın onurjohn'ı 9000 puan yapıyor lan. bence bu sitenin mikrofon algısında bir sorun var.
allah'ın onurjohn'ı 9000 puan yapıyor lan. bence bu sitenin mikrofon algısında bir sorun var.
guns and roses - dont cry şarkısı ile yardırdığım site.
karaoke hizmeti veren eğlenceli site. isterseniz tek başınıza, isterseniz de diğer üyelerle battle başlığı altında yarışabiliyorsunuz. enstrümantal ve normal seçenekleri mevcuttur. girip vakit geçirmek ve eğlenmek için iyi bir site.
Yahu bir karaoke zevkimiz vardı onu da kapattılar yahu ne yapalım ölelim mi biz.
Anladığım kadarıyla hiçbir yerden girilmiyor, vpn değiştirdim denedim yine de olmadı. Girmenin bir yolu varsa öğrenmeye hazırız.
kazakistan'dan giremediğim site.
kuzey kore de açılıyormuş diyorlar. ne güzel şarkı söylüyordum bu yapılır mı şimdi. zalımsınız, zalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar