bugün

Bir kadın gazeteci, kadınlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkında bir yazı dizisi hazırlamak üzere bir Arap ülkesine gitmiş. Gözlemleri sırasında ilk dikkatini çeken, kadınların kocalarının 5 adım gerisinden yürüdükleriymiş. Yıllar sonra aynı gazeteci tekrar bir yazı dizisi için gittiğinde bu sefer bir de bakmış kadınlar önden gidiyor, kocaları 5 adım arkalarından geliyor. Bu işe çok şaşırmış, hemen bir kadına yaklaşıp sormuş: "Bu gördüğüm inanımaz bir gelişme. Peki ama bu değişikliğin sebebi nedir?" zavallı kadın cevap vermiş: "Mayınlar!.."
Merhaba değerli uludağ sözlük. Ben geldim.
An itibariyla sözlüğün içinden geçmektedir. Ayağına taş değmesin reyis.
@ şeklinde yazmaya devam ederse, çaylak olacak yazar.

Evet
Yeni yılda 77 yaşına girecek olan yuvzır.
şov yapma çay koy.
sonra kalbime buyur.
bu sözlüğe böyle adamlar yakışır.
Durun sizi kurtaracağım şimdi

Naber lan ibino barış.
buyurun kalbime, huu diyelim.
Senin kalbini kediler ve kart kezolar yesin.
12.nesil çaylak olmuş sayın yazar..
dikkat çekmek için manasız fosfor harcıyordu. dikkatimizi çekti ve gitti. çok gürültü yapıyordu zaten amk.
Ulan inci de ne zeki adamlar vardı, bütün dangalaklar bize geliyo
Acayip çakma bir elemandı.kaldırıyorum Akıştan müsaadenizle.
Beni akıştan kaldıran parmaklarınıza, bana çaylak atan parmaklarınıza taharetleneyim.
Delinin biri belli.
ben de seni seviyorum memati aşkım.
--spoiler--
ben de seni seviyorum memati aşkım.
--spoiler--
Zuhuratbaba Mahallesi, Dr. Tevfik Sağlam Cad., 25/2, 34147 Bakırköy/istanbul adresindeki yere git.
Akarsu yokuş sokak. 3/4 AM.
Lan deli çıkış yap sözlükten senin yüzünden kimse yazmıyor.
Karamizahla aspirincik birbirinin feyki galiba. Ya da kader birliği yapmış dava arkadaşı olabilir bunlar.
Bu herifin kaç fake’i var lan? Bir de 5. 7. Nesil falan dolu elinde. Bir ben miyim lan enayi tek hesabı olan?
Bu kadar hesap yarakli adam da vardı sadece aklımda deli sorular.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026