bugün
- güne almanca bir cümle bırak8
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama3
- mazotun yarım litresi 50 tl7
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- hava muhalefeti5
- 28 bine çalışmak9
- amerika5
- iblis'in sesini duymak14
- arkadaşlar nasılsınız3
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- saddam hüseyin6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı9
- gecenin korkunç yaratıkları5
- kendini gerçekleştiren kehanet2
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- aslan burcu6
- hoslanilan kızın adının makbule olması5
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bilinçaltı kontrolü nasıl alır3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- kanadalı ünlüler10
- sabahları nefret edilen şeyler20
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- sevilen hitap şekilleri5
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- mazotun litresi 101 lira35
- allah7
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- beni kaybettin diyen erkek14
- kürdü sevin11
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek6
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sabahları sevilen şeyler8
- iç sıkıntısı7
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- anın görüntüsü24
- sadece filistin'i önemsemek15
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- ekşiye gidiyorum ben10
yeni bir yazar. hiç entrysi yok yalnız. hoşgelmiş.
(#13235066) düşündüren ve okunulabilir yazar. ayrıca hoşgelmiş.
karmayı pek siklemem ama 15 entry ile 270 karmayada birşey denmez. helal.
tarzını inciden yarrak siken kelebek e benzetiyorum.
efsane olursa bu entrye şukuları beklerim ha *
tarzını inciden yarrak siken kelebek e benzetiyorum.
efsane olursa bu entrye şukuları beklerim ha *
muhteşem tespitlerin insanı olmakla birlikte, up up severliği can sıkan yazardır.
buraya çok uzun bir entry girmiştim. sildim. iyi yazan ama açtığı başlıklar daha fazla okunsun diye up up layan bir kimse. sadece yazmak yetmez, sadece iyi yazmak yetmez, sadece iyi yazıp çok kişi tarafından oylanmak yetmez. bazen açtığın başlığı rahat bırakmalısın, up up lamak diğer yazarlara yapılacak en büyük hakarettir.
edit: evet sildim. çünkü yazarın 8. nesiller içinde en sevdiğim yazar olduğunu, ona ve yazdıklarına değer verdiğimi anlatmış, yaptığı hatadan dönmesini istemiştim. aynen devam etsin. bazen açtığı başlıklar yeniden tuttuktan sonra verdiği bakınızları silsin, bazen silmesin öyle yaşasın keyfince.
yine yeniden edit: bu kadar bakınızcı, anketçi, ergen yazarın olduğu bir sözlükte açtığı başlıklara up up yapması gayet normaldir ve hakkıdır. sonuçta verdiğin bakınız konuyla alakalı olduğu sürece sözlük formatı açısından sorun teşkil etmiyor. sözlükten rastgele seçeceğimiz 50 entry bu adamın tek entrysinin samimiyetine ve sıcaklıklığına sahip değildir.
buraya çok uzun bir entry girmiştim. sildim. iyi yazan ama açtığı başlıklar daha fazla okunsun diye up up layan bir kimse. sadece yazmak yetmez, sadece iyi yazmak yetmez, sadece iyi yazıp çok kişi tarafından oylanmak yetmez. bazen açtığın başlığı rahat bırakmalısın, up up lamak diğer yazarlara yapılacak en büyük hakarettir.
edit: evet sildim. çünkü yazarın 8. nesiller içinde en sevdiğim yazar olduğunu, ona ve yazdıklarına değer verdiğimi anlatmış, yaptığı hatadan dönmesini istemiştim. aynen devam etsin. bazen açtığı başlıklar yeniden tuttuktan sonra verdiği bakınızları silsin, bazen silmesin öyle yaşasın keyfince.
yine yeniden edit: bu kadar bakınızcı, anketçi, ergen yazarın olduğu bir sözlükte açtığı başlıklara up up yapması gayet normaldir ve hakkıdır. sonuçta verdiğin bakınız konuyla alakalı olduğu sürece sözlük formatı açısından sorun teşkil etmiyor. sözlükten rastgele seçeceğimiz 50 entry bu adamın tek entrysinin samimiyetine ve sıcaklıklığına sahip değildir.
(#13754715) entry si ile an itibariyle olayı bitirmiş yazardır.
çok da güzel oldu, güldürdü. son olmaması dileklerimle.
çok da güzel oldu, güldürdü. son olmaması dileklerimle.
(bkz: #13816767) adam king. tespitçiymiş ayriyeten.
veni vidi abii
dünün beğenilenlerinde gördüm yazarı. çok başarılı.
şimdi sayfasını ziyarete gidiyorum. *
dünün beğenilenlerinde gördüm yazarı. çok başarılı.
şimdi sayfasını ziyarete gidiyorum. *
uzun ve akıcı yazılarıyla sözlüğe renk katmış yeni bi arkadaş.
iyinin pek takdir edilmediği, kötünün yüceltildiği uludağ sözlük ailesine hoş gelmiştir.
bozma kendini tebrikler.
iyinin pek takdir edilmediği, kötünün yüceltildiği uludağ sözlük ailesine hoş gelmiştir.
bozma kendini tebrikler.
samimi tespitleri ile kendi güruh'unun takip etmesi gereken yazar.
8. nesil yazar kişisi, hoş gelmiş, sözlüğü teşrif etmiştir.güzel ve okunmaya değer entryleri dikkatlerden kaçmamıştır, umarız bozmadan devam eder.
lakin şöyle bir şey var ki ben paranoyak bir insanım.ve hele şu milli susucu vakasından sonra her şeye karşı şüphelerim arttı bu sözlükte.73 entry, üç yüz küsür karma, başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum ancak, ilginç la.73 entry, 10 coşuk, üç yüz küsür karma.
sonuç olarak; "umarız saipsiz falan değildir" yazarı.
haydi hayırlısı.
lakin şöyle bir şey var ki ben paranoyak bir insanım.ve hele şu milli susucu vakasından sonra her şeye karşı şüphelerim arttı bu sözlükte.73 entry, üç yüz küsür karma, başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum ancak, ilginç la.73 entry, 10 coşuk, üç yüz küsür karma.
sonuç olarak; "umarız saipsiz falan değildir" yazarı.
haydi hayırlısı.
(bkz: sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi/#13902327)
yazın bir benzerini, yazar diyelim size de.
yazın bir benzerini, yazar diyelim size de.
Beceremem deyip, sıraladığı şeylere uzun uzun güldüğüm yazardır. Kurada kendine zall ı çıkarmış olması da kesinlikle, şanstır. Yoksa o kendine torpil yapmaz. Yok yok yapmaz ablası. *
8. nesilin en iyi 5 yazarından biri. diğer dördünü sormayın hatırladıkça eklerim.
bide bu adam nasıl olur da bu kadar az ilgi görür anlayamıyorum arkadaş.
bide bu adam nasıl olur da bu kadar az ilgi görür anlayamıyorum arkadaş.
çok güzel entryleri vardı kaptan'ın. keşke gitmeseydi. ama o hep okunmamaktan şikayetçiydi zaten ve haklıydı da. yolun açık olsun kardeşim. her şey gönlünce olsun, boşver sanalda kıymetin bilinmese de olur, realde hep mutlu olursun dilerim.
itü sözlük te de aynı nick ile yazan kaliteli bir yazar. takip edilmeli.
8. nesil yazarlardan muslukbasi nickli yazar'dan sonra gördüğüm en iyi yazan yazar.
keşke yazarlığı bırakmasaydın kaptan..
keşke yazarlığı bırakmasaydın kaptan..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar