bugün
- sözlük kızlarının küfürbaz olması7
- kale3112'deki kale hangi kale8
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin32
- buz gibi bira6
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- dünyanın en kötü hissi3
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- sözlükte flört etmemek9
- yıllar ona hiç acımamış3
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- arkadaşlar lütfen2
- en iyi pizza içeriği10
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- yaşar kemal kitaplarının sarmaması2
- queen ravenna'nın tacını klozete atmak2
- zendaya4
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sen kafanda kurmuşsun kızım diyen erkek2
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- sıcak şarap2
- agaçlarla dertleşmek2
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- terk eden sevgilinin arkasından trombon çalmak2
- acı gerçekler14
- boğaziçi bilgi mimar sinan üçgeni2
- ezoterizm4
- kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlemek2
- karşı cinsteki en itici özellik16
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- en lezzetli balık24
- ders çalışırken sigara içmek2
- pizza abartılmış balon bir yiyecektir3
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- bursa2
- asaf savaş akat2
- otel odası yalnızlığı2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı4
- anın görüntüsü23
- gammazlar göreve8
- ağlamak7
- sözlükte aile kurmak8
- türk reklam sektörü2
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- trabzon pidesi3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- bol mini etek5
sagopa kajmer ile toolz düeti.
oldukça hoş ve depresif bir parça.
Mısralarımda ısrar hakim, hitabelerimin özüne bir göz at, kafanı bunla patlat, inandığım Rauf'tur affı bol hakikat, ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm, uyudum kalktım Rap'Le 24 saat, Sago'nun gökdeleni 2 kat, yetişemez dilime Kambur Kelimat.
Git de canıma can kat ve ravzaları gülle donat, hile bir hakikat ez ve geç ben Polat. Bir maksat arama fıtrat önüme koyulan en büyük cevan, nedir bu kanrevan bu Menfaatte yıkıma yaklaşan ve an Fanlarım hatlar Kajmeran dat kan dolan yalan Sago insan lan! Bu boş oda, bu loş ışık, bu hoş koku, sarhoş başımın nahoş seda varoş fiil ve hızlı koş, küçümse fil, hafif latif, benim motif zarif, dilim pari elif ve Rap'te son keşif deşifre edilir. Sagopa Rap bilim huzruma ser kilim, bilki ben tüm günahlarıma kefilim. Acuze yere yığıl, gözün perdelerini kapatsın. Yakın heves bilince karşı çıksın, bin seyirde halıya aksın tepeden yüzüne çaksın. iltifa ki başını döndürür yeraltı sarayın bana bulansın. Sagopa overground sıfatı almasın, yerüstü benim memleket değil. Çaldı zil ve Rapci hitini çayıra saldı. Bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin hep mi çeneme sillesin. Kem hislerin yakar canı. Bir sığınak buldum barınak ettim, tapınak Rap mahallemin her kötünün birgün elbet canı çıkar. Garantim kap bu söz benim.
Mısralarımda ısrar hakim, hitabelerimin özüne bir gözat, kafanı bunla patlat, inandığım Rauf'tur affı bol hakikat, ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm, uyudum kalktım Rap'Le 24 saat, Sago'nun gökdeleni 2 kat, yetişemez dilime Kambur Kelimat.
oldukça hoş ve depresif bir parça.
Mısralarımda ısrar hakim, hitabelerimin özüne bir göz at, kafanı bunla patlat, inandığım Rauf'tur affı bol hakikat, ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm, uyudum kalktım Rap'Le 24 saat, Sago'nun gökdeleni 2 kat, yetişemez dilime Kambur Kelimat.
Git de canıma can kat ve ravzaları gülle donat, hile bir hakikat ez ve geç ben Polat. Bir maksat arama fıtrat önüme koyulan en büyük cevan, nedir bu kanrevan bu Menfaatte yıkıma yaklaşan ve an Fanlarım hatlar Kajmeran dat kan dolan yalan Sago insan lan! Bu boş oda, bu loş ışık, bu hoş koku, sarhoş başımın nahoş seda varoş fiil ve hızlı koş, küçümse fil, hafif latif, benim motif zarif, dilim pari elif ve Rap'te son keşif deşifre edilir. Sagopa Rap bilim huzruma ser kilim, bilki ben tüm günahlarıma kefilim. Acuze yere yığıl, gözün perdelerini kapatsın. Yakın heves bilince karşı çıksın, bin seyirde halıya aksın tepeden yüzüne çaksın. iltifa ki başını döndürür yeraltı sarayın bana bulansın. Sagopa overground sıfatı almasın, yerüstü benim memleket değil. Çaldı zil ve Rapci hitini çayıra saldı. Bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin hep mi çeneme sillesin. Kem hislerin yakar canı. Bir sığınak buldum barınak ettim, tapınak Rap mahallemin her kötünün birgün elbet canı çıkar. Garantim kap bu söz benim.
Mısralarımda ısrar hakim, hitabelerimin özüne bir gözat, kafanı bunla patlat, inandığım Rauf'tur affı bol hakikat, ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm, uyudum kalktım Rap'Le 24 saat, Sago'nun gökdeleni 2 kat, yetişemez dilime Kambur Kelimat.
edebi bir eser niteliği taşıyan parça.
en sevdiğim kısım burası nasıl bir hız bu nasıl fars arap dili ve türkçe karışımı güzel ve hızlı okumak. hayır düşünüyorum araya başka kelime gelir diye yok gelmiyor. bu şarkı ile anım bile var arkadaş elif adın daki sevgilisiyle ayrılmıştır. arabada sagonun bu şarkısı çalmaktadır arkadaş " ahanda elif dedi lan. tekrar dinlet mesaj atcam sözlerini" dedi yarıldık. farzı sago yine yapmış ve o sözler geliyor.
Bu boş oda,
bu loş ışık,
bu hoş koku,
sarhoş başımın nahoş seda varoş fiil ve hızlı koş, küçümse fil,
hafif latif,
benim motif zarif,
dilim pari elif
Bu boş oda,
bu loş ışık,
bu hoş koku,
sarhoş başımın nahoş seda varoş fiil ve hızlı koş, küçümse fil,
hafif latif,
benim motif zarif,
dilim pari elif
yeni keşfedildiği için utanç duyulan şarkıdır. o arkadaki beat nedir arkadaş öyle? onu geç de sözler de güzel lan.
damardan verilen narkoz gibi şarkıdır. önce acır sonra huzur gelir ve gitmez..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar