/13
geçenlerde bolu otobanı üzerinde bir tesiste kilosunu 50 tl den gördüm. yok artık demek istiyorum tamam seviyorum da. bu kadar da sevginin ızdarıbı olmamalı.
nefret edilen fıstık türü. tuhaf bir kokusu var ve insanlar bunu deli gibi yiyor. ilginç.
(bkz: cashew)
hormonlu fıstık.
çok yağlı bir çerezdir.
bir türlü sevemediğim, tatlı mı tuzlu mu anlamadığım fıstık.
(bkz: olsa da yesek)
dünyadaki tüm çerezlerin padişahı.
lezzetlerin en güzeli.
bu arada kilosu 40 tl.
diğer kuruyemişler gibi faydalıdır. içindeki yağın %75'i doymamış yağ asitlerinden oluşur. bu da kalp sağlığımızı ve genel sağlığımızı korumaya yardımcı olmaktadır. bu çerezin hindistan'dan getirildiği öğrenildikten sonra istemsiz bir şekilde akla ganj nehri getirebilir.
enteresam bir tadı olan hindistanın fıstığa benzer çerezi.
vitamin ve mineral içeriğiyle çok faydalıdır.
askerde onun sayesinde nöbet tutmadım be sözlük. bizim yazıcı çok severdi bu mereti bende yatağımda uyurdum doğubayazıt ta termometreler -30 gösterirken.
damakta bıraktığı ilginç bir tadı var. severek götürüyoruz.
bağımlılık yapan kuruyemiştir. bağımlılığın babasıdır köküdür, ondaki bağımlılık cigarada yok alkolde yok o ne illet bişeydir bak hala yiyorum amk.
fıstık mı ceviz mi yemiş mi olduğu belli olmayan mayhoş tadı ile belki tek tük atınca idare edecek fakat yokluğu hiç aranmayacak kuruyemiş.
http://www.twitter.com\kajuaski takip edilmelidir.
--spoiler--
biz küçükken kaju var mıydı anne? yoktu değil mi? biz fakir değildik yani? kaju diye bir şey yoktu. allah sonradan yaptı.
--spoiler--
çok yeyince gaz yapan çerez.
yer fıstığı benzeri yemiş. babam çok sever.

edit: elim butona çarptı.
Birayla süper giden çerez.
yeşil mercimek yemeği ile birlikte yaşama sebebim. uğruna evi barkı satarım o derece.
öyle güzel tatlımsı mayhoş güzel anlatılamaz tadı var ki insanın yedikçe yiyesigeliyor bu meredi . benim için hazır açılmış antepfıstğı içinden bile önde gelir .
aile içinde, birlikte yenilen karışık çerezlerde maden gibi aranır ve kardeşler arasında kavga sebebidir. tellioğulları ile seferoğulları için yeşilvadi ne ise, kardeşler için de kaju odur.*
fazla yendiğinde acayip baş ağrısı yapan fakat yemeye başladığınız zaman kendinizi durduramadığınız enfes çerez.
kanımca biraz pahalı olan fakat tadıyla bu eksisini artıya çevirmeyi bilen çerez.
© copyright 2005 - 2026