bugün
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin25
- türbanlı hostes3
- bol mini etek5
- osmanlı döneminde sözlük olsaydı4
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- cinlerin insanlara musallat olma sebepleri2
- acı gerçekler13
- müzik dinleyen 45 yaş üstü dallama5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız10
- birikim yapmak7
- ağlamak7
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi4
- hostes bacağı2
- en lezzetli balık24
- atatürk diyor ki12
- gammazlar göreve8
- sözlükte aile kurmak8
- kova burcu erkeği akrep kadını6
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- sözlük erkeklerinin tipleri4
- ata iyi binen erkek5
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog6
- suya giden eşeğin asıl amacı5
- ortadoğu insanı3
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- mavi gözlük takıp beyoğlu nda gezerek göz süzmek2
- jagermeister3
- demet evgar6
- hilafetin kaldırılmasını hazmedemeyen yobaz2
- yaz mevsiminin avuçlarımızdan kayıp gidivermesi5
- motorla kaza yapan kadın7
- ellerim bos gonlum hos7
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- herkesin aynı olmaması2
- spk soruşturmasında 387 milyon lira dondurulması6
- anın görüntüsü28
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat12
- karşı cinsteki en itici özellik13
- can holding'in 33 şirketini geri alması6
- ilişkilerde ortak zevklerin önemi6
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız7
- seri eksicinin iq düzeyi7
- nejat uygur5
- hünkar beğendi vs alinazik9
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar6
- büyük istanbul depremi5
- size takılan lakaplar8
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması4
- köy7
Bir başlıkta allah kitap diyor diğer başlıkta dul karılar. Bu dayı Çok orijinal biri gerçekten…
Daha önce söyledim.
Bu ihtiyar akpnin vücut bulmuş halidir.
Bu ihtiyar akpnin vücut bulmuş halidir.
ne yapsın adam sizin için erkekliğini aldırıp odun mu olsaydı? dedeye sahip çıkalım.
görsel
bütün gammaz yazarlara ettiği bu küfür burada dursun. sonra kimse bana bu asalağı niye çoğalttın demesin.
bütün gammaz yazarlara ettiği bu küfür burada dursun. sonra kimse bana bu asalağı niye çoğalttın demesin.
ben de senden kaç yaş büyüğüm benim saygı nerede lan dönek.
Saygı hak edene verilir. Eğer adam değilsen gammaz bir yazar gelir sana kafakoporospu çocuğu falan der, o yaşta böyle basit seviyesiz bir aktroll muhabbetine maruz kalır rezil olursun...
Geçen gece gammazlara orospu çocuğu diyen dayı değil mi bu yauv?
Nihoş’ta favorilemişti hani…
Kesinlikle üstüme alınmıyorum. Kötü söz sahibinindir.
görsel
Nihoş’ta favorilemişti hani…
Kesinlikle üstüme alınmıyorum. Kötü söz sahibinindir.
görsel
saadettin saran başlığı altında imamhatip muhabbeti yapmış. halbuki onu, cuma namazından önce dul yalanır mı başlığı altında yapması gerekiyordu.
15 yıldan uzundur bu sözlüğün içindeyim bir tek bu ve bunun ekibini sevemedim.
aga bu nihavent midir bok sineği midir nedir acayip bir yaratık ya.
az önce bana ben eylülsabahı ile teee fi tarihinde "nereye ne yazacağımızı sana mı soracağız" meselesinden dolayı tartışmışım diye atar gider yapan sığır şimdi gelmiş neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimizi size mi soracağım diye atar gider yapıyor.
be lahana kafalı madem böyle neden yarım saat kafa sktin az önce ? aynı şeyi ben de ona söylemişim zamanında. lan bir insan ( lafın gelişi insan ) kendi kendisi ile bu kadar çelişebilir ancak. zerre zeka yok bu çocukta neyin ne olduğunu kavrayamıyor bir türlü. başkasını eleştiriyor 10 dakika sonra geliyor aynısını kendisi yapıyor.
az önce bana ben eylülsabahı ile teee fi tarihinde "nereye ne yazacağımızı sana mı soracağız" meselesinden dolayı tartışmışım diye atar gider yapan sığır şimdi gelmiş neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimizi size mi soracağım diye atar gider yapıyor.
be lahana kafalı madem böyle neden yarım saat kafa sktin az önce ? aynı şeyi ben de ona söylemişim zamanında. lan bir insan ( lafın gelişi insan ) kendi kendisi ile bu kadar çelişebilir ancak. zerre zeka yok bu çocukta neyin ne olduğunu kavrayamıyor bir türlü. başkasını eleştiriyor 10 dakika sonra geliyor aynısını kendisi yapıyor.
True’dan kat kat daha iğrenç biri emin olun.
gene döndü. az önce dayıcım sakin ol ayıp bu laf dedim falan diyordu vazgeçti gene yalamaya başladı. yeminle erke dönergecinden beter lan bu çocuk..
vay amk. bu mevzubişey dalyarağı adamı sevmeyen herkesi "şerefsiz" sınıfına sokmuş. şimdi çaylak olmadan cevap yazabileceğim bir enrty bulmam gerekiyor.
mevzuderinin sözlüğün en az yarısına şerefsiz diyip halen yazabiliyor olması ilginçmiş gerçekten.
inşallah fotoğrafını paylaştığı torununun temel eğitimine bir damla kadar bile katkısı yoktur. bu ağız ve terbiye ile bu adama torun falan emanet edilmez.
Bu ne olduğu belirsizi çaylak yapamıyorlarmış ya, göreceğiz cumartesi günü ne olacağını. Öyle boş boş konuşmakla olmuyor, göreceğiz cumartesi ne olacağını...
Vee 12. Nesil çaylak. Sen git ağababaların gelsin...
Darısı nihoş’un başına…
yahu dede zaten amigo gibiydi, çok fazla sallayanı yoktu. fasülyeden dolanıyordu ortalarda.
asıl, çoğumuza şerefsiz diyen yazarımsı için süreci takip ediyor olacağım.
asıl, çoğumuza şerefsiz diyen yazarımsı için süreci takip ediyor olacağım.
bir dahakine silik artık.
Nihoş şanzımanı bu kadar zorlarsan en sonunda dişlileri kırarsın benden söylemesi.
Şunu hep geri vitese takma ya. Biraz da ileri tak…
Şunu hep geri vitese takma ya. Biraz da ileri tak…
küfür etmesini hoş karşılamadığım yaşlı bir erkek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar