bugün
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız6
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- antipanik9
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- akp5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- türkiye20
- sözlük yazarlarının saatleri6
- günün sözü22
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- japonca2
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- zorunlu eğitim18
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- birader başlığına kızan yazarlar2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- sarapci koala69
- rafael leao24
- lokum gibi3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- koala görünce eksiyi basmak7
- erkeklerin istediği tek şey17
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- recep tayyip erdoğan23
- sarapci diye nick alan akpli17
- biraderlerin vurduyor olması12
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- fenerbahçe vs galatasaray26
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- ayağı şiir kokan kadın6
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- ismet özel der ki3
- biraderizm felsefesi6
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- manifest11
Youtube'daki binlerce nefret edenlerinin "dustbin breeder" diye çağırdığı ve kahkaha atmama neden olan şopar.
popüler kültür pompalamasıdır.
gereksiz velettir kendisi, nefret ederim.
amerikalı serdar ortaç bence. yaptığı şarkılar malesef vasatın altında.
yaşasa ayrı dert ölse ayrı dert olan insan. hayatını devam ettirse gelecek nesil yok olacak, ölse r.i.p. justin bieber günleri düzenlenecek. anlaşılan kurtuluşumuz yok bu veletten.
O garının amuha goyim check check.
azalarak bitsin lütfen.
vay be bir zamanlar elvis presley,led zepplin,beatles,michael jackson,kurt cobain gibileri için çığlıklar atanların çocukları şimdi bu mal evet evet!!! lan mal için atıyor. bizim ajdara kızmamamız lazım.
amerika'lı şarkıcı, pop zırvasının başka bir palyaçosu, yaşına göre çok ve hak etmediği maddi zenginliğe sahip, bugün taksim meydanındaki burger king de karşılaştığım kızların hayran olduğu çocuktur.
kızların hepsi kısa şortlu, yanaklarının bir yanında j, diğer yanında b yazıyor. En küçüğü 14 yaşında, burgerimi yerken beyinlerinin olmadığı kanısına vardığım, "justinciler yukarı kata glsiiiiin" diye anlamsızca bağrışmalar duyduğum ve bir ordunun yukarı kata taaruz ettiğini gördüğüm, aklıma " ulan yukarda justin piçimi var acep" diye getirmeden edemediğim, kısacası dumur olduğum durumdur efendim.
fakat aynı zamanda da sevindim. aramızda çok büyük bir yaş farklı olmamasına rağmen, onlar pop zırvasının kurbanıyken, ben rock kültürünün efendilerindenim. gurur duydum. burgerimizi yedik ve istiklalin aşağısına doğru yol aldık.
kızların hepsi kısa şortlu, yanaklarının bir yanında j, diğer yanında b yazıyor. En küçüğü 14 yaşında, burgerimi yerken beyinlerinin olmadığı kanısına vardığım, "justinciler yukarı kata glsiiiiin" diye anlamsızca bağrışmalar duyduğum ve bir ordunun yukarı kata taaruz ettiğini gördüğüm, aklıma " ulan yukarda justin piçimi var acep" diye getirmeden edemediğim, kısacası dumur olduğum durumdur efendim.
fakat aynı zamanda da sevindim. aramızda çok büyük bir yaş farklı olmamasına rağmen, onlar pop zırvasının kurbanıyken, ben rock kültürünün efendilerindenim. gurur duydum. burgerimizi yedik ve istiklalin aşağısına doğru yol aldık.
bir hocamın pop kültürün küçük emrahı diye tanımladığı bebe şarkıcı.
bir tür amerikan biberi.
kendisini öldürsem vicdan azabı duymayacağım ünlü-msü.
Amerika' nın küçük Emrah ı, küçük ibo 'su.
Güzel sempatik bir kızdır kendisi arada ergenliğin getirdiği ses bozuklukları yaşar. Selena diye bir de sevgilisi vardır. A a a diye şarkı söyler bu kızcağız. Aynı zamanda justin' den büyük ayakları vardır.
ona benzeyen tipi görünce kaçılır efenim. kız tipli erkek mi olurmuş. justini yolla (bkz: kıvanç tatlıtuğ) (bkz: dean winchester)ı yakala.
amerikalı ergen ses şarkıcısı.
saçlarımı uzatmamamın en büyük sebebi. saçlarını kestirmesine rağmen o mal saç modeli hafızalardan silinmeyecektir.
fazlasıyla itici şarkıcı. bir de kızlar buna hasta ya iğrenç.
genç kızların sosyal ağlarda soyadlarını ''bieber'' olarak değiştirmelerine sebep olacak kabiliyete(!) sahip kanada vatandaşı.
(bkz: erkek mi ki bu)
(bkz: erkek mi ki bu)
Tam bir faciadır.
hz.isa dan daha çok google da aranan şarkıcı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar