bugün

yardırmış videodur efenim.
hele o yaralı şişman'ın "karnım o kadar aç ki" demesi yarım yarım yarmıştır efenim.
bunun üç dört gömlek kalitelisini 90'lı yıllarda vitamin yapardı. o zamanlar hepimiz güldük, eğlendik ve bitti. yeter...
komik değildir.
ilk izlediğimde çok güldüğüm fakat ikinci izlediğimde aynı tadı alamadığım klip. ama yaralı şişman 'dan da ayrıca bir klip bekliyorum, insepşın liposakşın diye diye güldürdü reyiz.
törkiş beat it parodisidir. şekerdir.
yardırmadığını düşünsem de komik bir klip. ama evet tek izlenimlik. so pide just pide kısmı dilime takılmıştı.
(bkz: burası türkiye)
komikliğin ötesine geçmiştir. izlediğim en kaliteli amatör klip. gözlerimden yaşlar fışkırtırcasına (bkz: fışkırtmak) gülerek izledim.
çek bakalımda gösterilince tanıştım. o programın 1. si olmalı o kadar net konuşuyorum.

helal olsundur. ayakta alkışlanasıdır.

özelliklede
annnee okundumu?
-hayırrr
o zaman yoluna devam ett!
Yaralı şişmanı şahan gökbakar'a benzettiğim kısa ve sevimli, çek bakalım yarışma videosu.
çok itici bir amatör kliptir.
sözlerini ezberlememe yol açan, güzel klibi olan şarkıdır.
şarkı sözlerini atafen'den tanıdıgımız ali biçim yazmıs ve bir de klip çekmiştir.

--spoiler--
rüya içinde rüya sanki inception
bu böyle olmaz,son ihtimal liposakşın
--spoiler--
herkesin yarım yarım yarıldığı ama benım gram hoşuma gitmeyen saçmalamacadır.
belki yıllar öncesinde çekilseydi bu klip; eminim daha iyi tutulurdu.
ama artık bunun türevleri çok.
nereye kafanı çevirsen bu tarz.
he pide falan. ramazan ayı derken sıcak, susamlı pide gelince aklına insanın; güzel yea diyor ister istemez.
parody olarak hazırlanmış en iyi videolardan birisidir. Türk gençliğinin duygularını ifade etmiştir.
bu ramazan'ın hoş bir hatırası olarak yüz kaslarımızda yer edinmiş videodur.
bir kesim tarafından komik bulunan reklam filmidir.

Lakin bence komik bir yanı yok. Yaratıcılık konusunda çıtanın üzerindedir. ilginç bir mizansen olmuştur herkes için.
atafenli ali tarafından seslendirilen yaratıcı şarkı. mc. doğa yaralı şişman ile yarım yarım yarmıştır.
yaralı şişman karnım o kadar aç ki yovv! harbi yardırmıştır.
insanlığa tepki olarak doğan şarkı.
ben normalinde de burada da girişteki gitar solosunun hastasıyım. hani gitarda can cano dediği kısmın.
her ramazanda tekrar hortlayacağına inandığım video. 8-a sınıfından ali biçim.
--spoiler--
''Mc Doğa - Yaralı şişman'' esprisiyle ve ''rüya içinde rüya, sanki inception'' sözleriyle girdiği şarkısıyla beğenilen, Michael Jackson'ın ''Beat it'' şarkısını tiye alan komik ve güzel video.
--spoiler--
çocukluğumuzun kanayan yarasına parmak basan toplumsal sorumluluğun farkında bir şarkıcının başyapıtı.
pide deyip geçmeyin ya, milletin arasında ezilme tehlikesi ile elin hafif yanarak eve koştuğum o anlar aklıma gelmedi değil ha.
yerli, pidesever bir michael jackson şarkısıdır.
ramazanın gelmesiyle aklıma gelenlerden, tekrardan piyasada görebiliriz bu aralar.
ramazan ayının milli şarkısı.
© copyright 2005 - 2026