bugün
- ben geldim kerkenezler7
- sözlükten soğuma nedenleri14
- kısır5
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi7
- claudian clouds20
- ghosting4
- simko316
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- hamburger date5
- aleksey batrakov12
- pizza yemek7
- sözlük ırkçıları8
- beşiktaş5
- akrep burcu kini5
- mehdi aleyhisselam3
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- iyi parti13
- üniversite mezunu işsiz3
- sahibinden com salakları3
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- halife mehdi ismet2
- onun adı ismettir mehdiyeti kısmettir2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- pareidolia sayesinde tüm örüntüleri görmek2
- cinler musallat istatistiği7
- nihayet gonca nerede sorusu2
- çerçeve yasa35
- tribündeki küçük fenerbahçeliyi kurtaran komiser3
- delilik ruhu anti christ'tan gelir3
- diego moreira2
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- alttaki yazara motto ver16
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- akıl hastalıkları bölümünde yatmak3
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü8
- hastanede sadece size denk gelen habis tesadüfler2
- günün sözü4
- flört uygulamalarının yalan dolan olması4
- osuruktan şiirler22
- bebek katili öcalan11
- ozempic2
- erkek dediğin içinde gezdirir mutlu eder3
- where is my mind vs creep3
- aşk2
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- deniz zeyrek3
- kendini değersizleştiren insan8
- sözlük yazarları neli kahve içiyor6
elizabeth mitchell'in canlandırdığı sarışın lost karakteri. diziye 3. sezonda girmiştir. the others için çalışmaktadır. kanser ve hamile kalamayan kız kardeşini özel iğnelerle tedavi etmiş daha sonra da dharma tarafından adaya gönderilmiştir. hala da adadadır.
iyilik ve kötülük arasındaki ince çizgide gidip gelen lost karakteridir. tutsakken kate, sawyer ve jack'e yaptığı iyilikler de kaltaklıklar da unutulmamalı, unutturulmamalıdır. yine de kendini sevdirmiştir bir şekilde.
lost'ta gıcık olunası karakter hele bide boyununu eğip antipatik gülücükler saçması yokmu... *
kurduğu cümlelerin %32.12 sinde trust me *kelimesi geçer.
yakında sawyerin bafileme ihtimali çok yüksek olan karakter.nitekim ana lucia ve kate e bakarsak, jack in flört edip yakınlaşmaya başladığı hatunları, sawyer ın belli bir süre sonra bafilediğini görüyoruz.
adaya gelmeden önce iğrenç giyinen ve iğrenç saç modeline sahip ancak ada sınırlarına girmesiyle afet olan sarışann hatun.
en itici karakter olan hatun. goodwin de sayesinde ölmüştür. adanın yeri değiştiğinde sawyerla gördük en son kendisini.
bir hatun nasıl karizma sahibi olur göstermiştir 5. sezonda.
--spoiler--
benjamin linus'ın mahvettiği hayatlardan sadece biridir. adaya hamile kadınların neden öldüğünü bulması ve buna bir çözüm üretmesi için getirilmiş ama başarılı olamamıştır. ben linus gitmesine izin vermediğinden 6 ay için geldiği adada 3 yıldan fazla bir süredir kalmaktadır.
--spoiler--
benjamin linus'ın mahvettiği hayatlardan sadece biridir. adaya hamile kadınların neden öldüğünü bulması ve buna bir çözüm üretmesi için getirilmiş ama başarılı olamamıştır. ben linus gitmesine izin vermediğinden 6 ay için geldiği adada 3 yıldan fazla bir süredir kalmaktadır.
--spoiler--
güzellik konusunda kesinlikle kate ile yarışamayacak lost karakteri kadın-doğum uzmanıdır.
belki kate'den daha az güzel olabilir ama ondan bin kat daha karizmatik olduğu kesindir. serinkanlı ses tonu, güzel gülümsemesiyle lost kadınlarının öne çıkanlarındandır. hem kate'le evlenilmez, en fazla eğlenilir. evlensen bile iki gün içinde yatakta başka bir erkekle yakalamak mümkündür. ama juliet öyle mi... bir ömür geçer bu kadınla...
hakkında şiir yazacak kadar mecnun olunası, lost dağları delinesi bir prenses. hatta mecnunun teki yazmış bile:
buğulu pencere sevgisinin çocuksuluğu
ve mavinin tutku tonu
onu anlatan.
pandora'nun kutusu:
hapsettiği mavi tebessüme,
asalet sarısına
avunan.
juliet,
ne olur
varlığınla beni teskin et.
sensizlik,
intihar süsü verilmiş cinayet.
buğulu pencere sevgisinin çocuksuluğu
ve mavinin tutku tonu
onu anlatan.
pandora'nun kutusu:
hapsettiği mavi tebessüme,
asalet sarısına
avunan.
juliet,
ne olur
varlığınla beni teskin et.
sensizlik,
intihar süsü verilmiş cinayet.
Bakışlarını çok beğeniyodum bu ablamızın ne de güzel masum bakardı bi ara the others dı ama sonra özünü bulmuştu o da .
dizideki hurley'nin sevdiği kız libby'den sonraki en güzel kadındır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar