bugün
- sözlükten hatun düşürmek8
- türkiye'de eksik olan şeyler21
- anın görüntüsü9
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi8
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- true linci12
- twerk yapan erkek10
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi24
- kadınınız mini etek giyebilir mi17
- düşün ki o bunu okuyor9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- ulunun en hamarat 2 kadını8

entry'ler (252)
Romanda en az dayım kadar iyidir.
Tebrik ederim.
Tebrik ederim.
Iranian Mining Engineering Organization
Kısaca 'imeo'
Resmi sitesi
http://ime.org.ir/default.aspx?os=2 olan konseydir
Kısaca 'imeo'
Resmi sitesi
http://ime.org.ir/default.aspx?os=2 olan konseydir
"Al işte bitiyor.şimdi git,yeni biriyle tanışmaya çalış,olmasın,çok çalış ve bi şekilde tanış,ona daha önce anlattığın komik anıları bir daha anlat,çok sevdiğin filmleri bir daha anlat. kendini çok düzgün onun hayatına saygılı biri olarak göster, samimiyet duvarı yıkılana kadar sofra adabına uygun olarak yemeye dikkat et. "dur fazla arayıp sormayayım da eskisinde olduğu gibi yüz göz olmayayım" diye düşün,sonra çok ara,hep ara, cebi kapalıysa kıllanıp evden ara.ilişkinin başında kıllandığın adam isimlerini,ilk kavgada yüzüne çarp, onu bütün arkadaşlarından soğutmaya çalış, kendi arkadaşlarının ne kadar süper insanlar olduğunu anlat.dayanamasın,ayrılmak istesin,debelen dur,yeniden süper bir ilişkiniz olacağını anlatarak bir sürü söz ver.insan olduğun için tutama, yeniden kavga çıksın.ayrılmaya karar versin.kim uğraşıcak yok artık valla ben gelemem bu kadar külfete.ne güzel rahattık, niye bitiyor ki...ama yapacak birşey yok işte bitiyor.kendimi düşünüyorum tabii ki...kimi düşünücem,yalnızım artık." -U.Sarıkaya-
Bahsi geçen atalar muhtemelen ileride insanların yaşam tarzlarına, tercihlerine, doğuştan gelen kalıtsal hormonlarina, özgürlüklerine müdahale edecek ibneler için kurtardı bu vatanı.
Edit: Benim kullandığım ibne kelimesinin anlamı senin kullandığından çok farklı.
Edit: Benim kullandığım ibne kelimesinin anlamı senin kullandığından çok farklı.
Türkiye için zamanının ötesinde bir programdı. biraz between two ferns, biraz south park'dı. Konuklarıyla hunharca taşak gecip, senin söylemek istediğin şeyleri senin adina konuklara söyleyen iki güzel adam sunardi. Hatta bazı bölümler konuklara acıyıp 'yeter artik vurmayın adam öldü ' kıvamına bile getirirdi izleyeni.
Haysiyet sahibi, hayalperest, fazla hırslı bir martıdir kendisi, ama Bir parça simit için duruşunu bozmaz, götunu başını oynatıp hayat görüşünden taviz vermez. Her devrin martısı değil, her devirde martidir o.
Vakitsiz öten horozun kafası kesilir.
müşterisine sahip çıkmayan, uzak durulması gereken lanet bir otobüs firması.
üni li kızlar tarafından bilinçle düşünülmüş "am bulmuş kıllısını istemesin" deyimini yerine getirmektir.
let's go marka perzervatiftir.Kutu içerisinde 12 adet olup kayganlaştırıcı jeli olmadan 4,99 tl satılmaktadır.
2000'li yılların flört standardı. flört aşamasında kız tarafı sorar genelde " sms hakkın var mı?" diye.
Bir artvinli olarak büyük burunlu ve esmerim, hopalılar için daha geçerli bir genelleme.
google'da aratılıp çıkan sonuçların hepsine göz atıldığında kafa güzelleşiyor.
3 kere yazdırdım henüz kullanmak nasip olmadı bu ilacı. her seferinde unutup alkolünü soğuk soğuk döküyorum sonra topak topak oluyor siktigim homojeniği. ama inat ettim 2 yılda bir gidip yazdırıyorum cildiyeci'ye. 2 yıl sonra tekrar görüşürüz.
aradığı cevap tek olan 2 soru. hızlı hızlı sorulması gerekir.
Nur Cemaati'nin sohbetlerinde saatlerce anlatılılır.
lost'u izlemiş birine 1. sezonun özeti olarak;
görsel
görsel