bugün
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi6
- kediyi parçalayan pitbull5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni10
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- denize bakan ev6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın14
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- iyi partiye vericem3
- kadın yazara katılmak2
- nasılsınız fakirler2
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- sevgilin affetse aldatır mısın2
- iremga32
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle8
- beyazconverse7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı3
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar2
- yunusların sapık olması3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan4
- ekrem imamoğlu2
- anın görüntüsü28
- ultraslanın faaliyetlerini durdurması2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- haftanın gammazları listesi25
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- azrail gelse ona ne derdiniz14
- günaydın çocuklar2
- iyi parti vs zafer partisi2
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- modern çağın mutsuzluk nedenleri3
- süleymancılar10
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- narsist birine aşık olmak5
- akp4
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- parcalandim toparlanamiyorum3
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
bir gece yarısı çıkıp gelse, her şeyi geride bırak gel kaçalım dese bir dakika düşünmeyeceğim, çarşafları birbirine bağlayıp kendisiyle pencereden kaçacağım adam. aşığım ya.
çikolata fabrikası devlet tarafından özelleştirilmiştir. şu an korsanlık yapmakta olup geriye kalan vakitlerde küçük bir kasabada çikolata dükkanındaki bir bayana asılmaktadır.
çikolata fabrikası vardır. vakti zamanında berberlik de yapmıştır. sonra ise korsan olmaya karar vermiştir. hala çözümlenemedi.
hakkında 22 sayfa yazı yazılmış olan ve özet geçecek olursak "sexi,başarılı" kelimlerine 100 bin kez rastalayabileceğiniz oyuncu.
erkek olmanın sexy olmaya bir engel teşkil etmediğine delil olarak göndermiş tanrılar bu arkadaşı. *
son derece başarılı bir oyuncudur. tüm filmlerinin izlenilmesi gerekir.
golden globe ödül törenindeki konuşmasıyla,karizmasın bir bünyede bu kadari zarar arkadaş dedirtten aktördür.
gelmiş geçmiş en fazla para kazanan aktördür kendileri.
vanessa paradis'ten ayrıldığı söyleniyor.
aktrist sevgilisi 39 yaşındaki Vanessa Paradis'i, Bond Kızı Eva Green ile aldattan aktördür.
Çiftin 14 yıllık birlikteliğinden Lily Rose (12) ve Jack (9) adında çocukları bulunurken, Depp ile Paradis ikilisinin ayrılabilecekleri iddia ediliyor.
Amerikan Magazen Dergisi'ndeki haberlere göre, Depp ve Green, Tim Burton'ın yönettiği Dark Shadows filminde yakınlaştı.
not:walla iyi seçim ne diyelim.
Çiftin 14 yıllık birlikteliğinden Lily Rose (12) ve Jack (9) adında çocukları bulunurken, Depp ile Paradis ikilisinin ayrılabilecekleri iddia ediliyor.
Amerikan Magazen Dergisi'ndeki haberlere göre, Depp ve Green, Tim Burton'ın yönettiği Dark Shadows filminde yakınlaştı.
not:walla iyi seçim ne diyelim.
edward scissorhands deki rolü için the cure grubunun solisti robert smith e, karayip korsanlarındaki jack sparrow karakterinin yürüyüşü içinde bir serçeye * öykündüğünü ifade eden, secret window adlı filmde aşmış aktördür.
aklıma geldi editi: tim burton ile yaptığı işler tadından yenmez. tim burton ın fetiş oyuncusudur.
aklıma geldi editi: tim burton ile yaptığı işler tadından yenmez. tim burton ın fetiş oyuncusudur.
yaşayan en iyi erkek oyuncu seçilebilir.
tamamen anlamadığım için soruyorum, kendimle kıyaslayacak değilim kıskançlık gibi algılanmasın, başka ikameleriyle kıyaslıyorum, film izlemeyen adam olmama rağmen aklıma bu adamdan çok daha eli yüzü düzgün bir sürü tip geliyor, hepsinin ismini falan bilmem gerçi. çok uğraşmasam bile, cnbc-e dizilerinden 30, türk dizilerinden 10 tane adam çıkar bu adamdan çok daha yakışıklı sanki? bakıyorum göz var nizam var, merak ediyorum bu adam neden bu kadar çılgınca sevilip beğeniliyor? atıyorum bir brad pitt daha mı az yakışıklı bundan? valla hayranlarından birisi çıkıp bana bu adam şu şu yönüyle diğerlerinden çok önde diye anlatsın mesaj atsın, desin ki böyle böyle.
şu sıralar 49 yaşının da ortalarındadır.
hani hatırlatmak istedim.
hani hatırlatmak istedim.
öldüğümde beni viski fıçısının içine koyun cenazeme gelenler benden bir yudum tatsın diyerek hayranlarını mest etmiş ünlü aktör, sanatçı...
evet çokca çekici adam dünyaya gelmiştir ama doğru düzgün hiçbiri johnny depp gibi olamamıştır. çoğunlukla diğerleri ağzını açtığında büyü bozulurken johnny depp daha da hayran bırakır.
seri katillere benzeyen bir görünüşü vardır zaten çok yakışır o tip filmlere de.
evet çokca çekici adam dünyaya gelmiştir ama doğru düzgün hiçbiri johnny depp gibi olamamıştır. çoğunlukla diğerleri ağzını açtığında büyü bozulurken johnny depp daha da hayran bırakır.
seri katillere benzeyen bir görünüşü vardır zaten çok yakışır o tip filmlere de.
yaşlanmaya başlaması beni üzen oyuncudur. keşke bir gençlik iksiri bulsa, içse, gençleşse ve tekrar harika filmlerle karşımıza çıksa...
nightmare on elm street serisinin ilk filminde oynamıştır.
karayip korsanlarında ki tip tip hareketleriyle hem uyuz eder hem sempati toplar ,güldürür de.
öldüğünde bir viski fıçısına defnedilip herkesin birer kadeh içmesini isteyen adamdır.
( hürriyet'in haberi )
farklı olmak için göt yırtarak gözümden düşmüştür.
( hürriyet'in haberi )
farklı olmak için göt yırtarak gözümden düşmüştür.
johnny
1.76 boyunda
çocuklar ona kaptan jack diyor, takipçileri ise fazlasını biliyor
ve bu boya ragmen son 10 yıldır dünyanın en çekici adamı olarak gösteriliyor.
bazı türk kızlarının fark etmesi gerekir ki feriha nın emiri bihter in behlül ünün yanında, bileklikleriyle, kolyeyleriyle, şapkalarıyla (bkz: özgünlük) çok daha samimi ve daha sevilir bi adam. zaten çocukların bayılmadıgı karakterlere kızlar bayılıyorsa ordaki ana nokta cinselliktir gibi bir de tezim var.
1.76 boyunda
çocuklar ona kaptan jack diyor, takipçileri ise fazlasını biliyor
ve bu boya ragmen son 10 yıldır dünyanın en çekici adamı olarak gösteriliyor.
bazı türk kızlarının fark etmesi gerekir ki feriha nın emiri bihter in behlül ünün yanında, bileklikleriyle, kolyeyleriyle, şapkalarıyla (bkz: özgünlük) çok daha samimi ve daha sevilir bi adam. zaten çocukların bayılmadıgı karakterlere kızlar bayılıyorsa ordaki ana nokta cinselliktir gibi bir de tezim var.
kim demiş kısa boylu erkek karizmatik olamaz diye.
kısa boylu erkekler de karizmatiktir. bunun birinci örneği johnnyciğim, ikincisi okancığım, üçüncüsü de benim.
tamam 1.73 boyumuz olabilir ama yatakta bunu eşitlemesini, sokakta açığını kapatmasını biliriz.
kısa boylu erkekler de karizmatiktir. bunun birinci örneği johnnyciğim, ikincisi okancığım, üçüncüsü de benim.
tamam 1.73 boyumuz olabilir ama yatakta bunu eşitlemesini, sokakta açığını kapatmasını biliriz.
bir film de oynasın o film haftanın filmi olur. böyle bir isimdir. yeteneklidir. komedi, gerilim filmi fark etmez acaip bir insandır. özellikle karayip korsanlarında ki üstün performansı hayranlık uyandırmıştır.
(bkz: bir moonlight sonata değil)
çok değişik rollere bürünebilen, her filminde başka bir dünyaya götüren kaliteli oyuncu.
evet çizdim: görsel
editto: bu arada imza attığıma bakmayın saçları henüz tamamlamadım.
evet çizdim: görsel
editto: bu arada imza attığıma bakmayın saçları henüz tamamlamadım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar