bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
entry'ler (166)
okudugunda insana, \"yavrucum sen ne ictin, neyin kafasiyla actin bu basligi da entry giriyosun bi de.. farkinda misin lan oglum uludag sozluktesin!\" saskinligi yaratan baslik.
ikinci haftasinda izlemeyi biraktigim yarisma. all star nami yurusun diye, rakip oyuncularin oyunlari birbirlerine nasil comertce verdiklerini ve oyunlarin hep 9-10 bittigini gorunce ' tamam arka planda bi isler hep donuyordu ama bu kadar bariz olmasi da fazla' diyip biraktim izlemeyi. muzikleri guzeldi be..
Game of thrones vb. yabanci dizileri izleyene 'cool' 'entel' diye dibi dusen ve entel gorunme amaciyla yerli her naneye camur atma cabasindaki sevgili sozluk yazarlarimizin zekasiyla kiyaslanamayan zeka. elestiri tamam da hakarete vardirmayin olayi derim. herkesin vaktini harcadigi ve baskasina anlamsiz gelen bi ton sey var sonucta.
an itibariyle cokmus, beni giremedigim iki sinavla basbasa birakmis istanbul universitesi auzef portali. dertliyim dert ortagi ariyorum.
Istanbul universitesinin baslik acmaya deger gorulmemis programlarindan biri. pasif ogrencilerle dolu oldugundan, bilgi paylasimi, aglayacak omuz ne biliyim yalnizliga care hak getire. ayip olmasin diye bir facebook grubu kurulmus ama bence kurucusu bile donup bir daha bakmamis gruba. yaziktir yahu, cok yalniziz cook.
"caresi sarigul olanin dert,cefa ayagina gelirmis" gibi bir atasozu uydurma istegi doguran vehim. bile bile lades olunmaz umarim.
sorvayvirin fon muzikleri.
yapmayacağı eylemdir. zira başörtülü kızlara tanıtım reklamlarında bolca yer vermiştir. bu da bizleri hayli ikna etmiştir. yedik yani. ama cidden cami felan yıkacağı saçmalığına prim verecek kadar da saf olmayınız pliz. en fazla 14 sene öncesinde yaşananlar tekrarlanır o kadar.
Kimyasal bombayla binlerce masumun oldurulmesi
bariscil gosteri yapan binlerce kisinin gunduzun gozu katledilmesi
camiler ve icine siginmis insanlarin yakilmasi
insanlarin acliktan olmesi
bi dakka.. butun bunlar zaten oldu ve oluyor.. aman allah'im.. hala yasiyor muyuz biz!
bariscil gosteri yapan binlerce kisinin gunduzun gozu katledilmesi
camiler ve icine siginmis insanlarin yakilmasi
insanlarin acliktan olmesi
bi dakka.. butun bunlar zaten oldu ve oluyor.. aman allah'im.. hala yasiyor muyuz biz!
cok radikal kararlar aliyorum sozluk ve bu kararlar dogrultusunda hareket ediyorum. bu durum odumu patlatiyor. ama kendime duydugum saygi boyle yapmami ongoruyor. aksi halde kendi kendimi hayal kirikligina ugratmis olurum ve bu ihtiyacim olan son sey. ne halt edicem ben!
videoyu çeken şerefsiz de zevkten dört köşe! ve farkettim de kızları daha fena dövüyor sütü bozuk! o cetvel bir tarafına girecek haberi yok. töbe töbe! allah belasını versin.
(bkz: thailand) insallah diyelim de..
zaytung'un en büyük rakibi olan gazete.
filiz akın.
mehmet günsur*
sakız çiğneyen kişi.. ne sesine ne görüntüsüne katlanamadığım.. duvara vurasım gelir kafasını, çiğneyen kişinin..
hep yalnız kalacak olandır. böylelerini sevmez, taşıyamaz erkek milleti. hoş onlar da erkek milletini sevmezler ya.*
hollow years adlı parçalarının live versiyonu çok iyidir. sonundaki solo masterpieceleri bence. vokal bakımından çok iyi olmasa da türünün en iyi grubudur.
hayatım boyunca bir veya iki kere karşı karşıya kaldığım durum. güzel değildir. babalar sevilmeli ve sayılmalıdır. onlar bizden daha iyi bilirler her zaman. hayat tecrübeleri vardır hiç olmazsa ve bu küçümsenemeyecek kadar önemli. en olmadı bu yaşa kadar kahrımızı çektikleri, bizim için vazgeçtikleri ve ellerinden geldiğince bize iyi baktıkları unutulmamalıdır.*