bugün
- akp seçmeni9
- sabahları nefret edilen şeyler8
- fatma betül sayan kaya43
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası3
- göz teması kuramama5
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- kız troller12
- dede sözleri2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- kalabalığı seviyor musunuz13
- true'ya özgürlük5
- azerbaycan4
- yalnızlık2
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- aile2
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- yazarların anlık durumları9
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- özel sektör de çalışmak11
- avokado yiyen insan8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- çocuklar niye sünnet edilir7
- fiziği güzel sözlük kızları56
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- ona bir şey söyle5
- ellerim bos gonlum hos14
- şeker hastalığı9
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
Harman International Industries 'in bir ticari markasıdır.James Bullough Lansing tarafından kurulmuş ve kurucusunun baş harflerini almıştır. önde gelen müzik sistemi markalarından biridir. ev sinemaları , ipodlar için pratik ses sistemleri, arabalar içerisinde ses donanımları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. logosu turuncu zemin üzerine beyazdır.
spyro modeliyle beni kendimden geçiren tatlılığa sahip olan hopörleri üreten firma.
http://www.jblpro.com/index.html
adresinden guzel urunlerine ulasilabilir. ipodlarla uyumlu renkli minik tasinabilir hoparlorleri her zaman favorim...
adresinden guzel urunlerine ulasilabilir. ipodlarla uyumlu renkli minik tasinabilir hoparlorleri her zaman favorim...
fiyat-kalite oranı yüksek otomobil müzik sistemleri üreten amerika menşeili bir marka.
(bkz: john bradshaw layfield)
en sağlam sistem.
fiyatlarıyla dudak uçuklatan ses sistemleri üreten marka. 2+1 mantar dizaynlı ses sistemi 580 euro gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
araç içi sistemlerde fiyat/performans oranı gayet iyi düzeyde bir markadır. evde * senelerdir gt4-15 subwoofer ını kullanmaktayım ve şu ana kadar bi yamuğunu görmedim. fakat yeni serilerine media markt, satürn, vb. yerlerde denk gelmekteyim ama nedense üretimde kaliteyi düşürmüşler gibi geliyor. boşuna dememişler kadın hariç herşeyde eskisi diye.
akvaryum ürünleri üreten alman markası. pond stik yemleri tetra kadar su kirletmemektedir ama daha pahallıdır.
taşınabilir hoparlörlerinde en iyi fiyat performans markası olduğunu iddia ettiğim marka. malum markanın yarı fiyatına olup, ses seviyesi daha yüksek olan ve ayırt edilebilir kalite farkı bulunan ürünlere sahip olan firma.
o ne güzel bir şey ya rab!
neden daha önce almadım dedirten icat. clip2 sine sahip olduğum için artık hiç bir duşta müzik problemi çekmiyorum (su geçirmiyor), toplu bir şekilde yolda giderken müzik açabiliyorum (klipsi ile çantaya takabiliyorsunuz), evde film keyfi yaparken izleme kaliteniz artıyor (laptop/tablet bağlanıyor tabii).
alın, aldırın.
neden daha önce almadım dedirten icat. clip2 sine sahip olduğum için artık hiç bir duşta müzik problemi çekmiyorum (su geçirmiyor), toplu bir şekilde yolda giderken müzik açabiliyorum (klipsi ile çantaya takabiliyorsunuz), evde film keyfi yaparken izleme kaliteniz artıyor (laptop/tablet bağlanıyor tabii).
alın, aldırın.
Biraz pahali ama speakerlari ve kulakliklarindan memnunum.
Aldığım kulaklık bozulmasın istiyorsanız tercih edebileceğiniz marka.
Gündemdeki Haberler