bugün
- from gold from dust33
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- şampuan yerine saç kremi almak5
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirim6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- sydney sweeney'in memeleri7
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- fiziği güzel sözlük kızları56
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk2
- memeleri kafam kadar kız24
- fatma betül sayan kaya70
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- belçika attı6
- kadının en öpülesi yeri11
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- uğurcan çakır8
- yeniden dünyaya gelsen olunacak meslek2
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- kevin de bruyne3
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- areola estetiği2
- görsel yükleme problemi5
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- kuran da namazın olmaması12
- sırılsıklam2
- uefa uluslar ligi10
- yağmuru kim döküyor4
- odyssey2
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- arda güler4
- lukaku'nun kovacana döşediği boru2
- diamond tema2
- traveler vs iock4
- lukaku'nun apo kerim'e tur bindirmesi2
- ben geldim lazanyalar3
1958 doğumlu amerikalı aktrist..aynı zamanda ünlü aktör tony curtis ve aktrist janet leigh in kızlarıdır
Tony Curtis ve Janet Leigh'ın kızı olan Jamie Lee Curtis, 22 Kasım 1958 yılında dünyaya geldi. Hollywood kariyerine 1977 yılında Universal Studios ile yaptığı anlaşma ile başladı.
Bir televizyon dizisinde devamlı oynamasına rağmen "Halloween" filminde kadroya alındı. Filmdeki başarısı üzerine bir dönem korku filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu olan Curtis, o dönemlerde "Prom Night", "Terror Train" ve "The Fog" filmlerinde rol aldı.
Oyunculuk kabiliyetindeki çeşitliliğini beğenilen filmler olan Arnold Schwarzenegger karşısında oynadığı ve bir Altın Küre Ödülü kazandığı, gişe rekortmeni "True Lies - Gerçek Yalanlar" ve Eddie Murphy ve Dan Aykroyd ile birlikte oynayıp En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında bir ingiliz Film Akademi Ödülü kazandığı "Trading Places" ile kanıtladı. Curtis son olarak bir klasik olan ve oyuncuya dünya izleyicisinin dikkatini çeken Halloween filminin bir devamı olan "Halloween: The Homecoming" filminde başrol oynadı
Bir televizyon dizisinde devamlı oynamasına rağmen "Halloween" filminde kadroya alındı. Filmdeki başarısı üzerine bir dönem korku filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu olan Curtis, o dönemlerde "Prom Night", "Terror Train" ve "The Fog" filmlerinde rol aldı.
Oyunculuk kabiliyetindeki çeşitliliğini beğenilen filmler olan Arnold Schwarzenegger karşısında oynadığı ve bir Altın Küre Ödülü kazandığı, gişe rekortmeni "True Lies - Gerçek Yalanlar" ve Eddie Murphy ve Dan Aykroyd ile birlikte oynayıp En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında bir ingiliz Film Akademi Ödülü kazandığı "Trading Places" ile kanıtladı. Curtis son olarak bir klasik olan ve oyuncuya dünya izleyicisinin dikkatini çeken Halloween filminin bir devamı olan "Halloween: The Homecoming" filminde başrol oynadı
yüzü çirkin vücudu güzel bir bayan *
oyunculugunu takdir ettigim kadar, ifadesini bir o kadar soguk buldugum disi
michael myers le hoş bir fotoğrafı için;http://www.filmfanzine.co...427fb8d22f49ea3268eaa.jpg
çığlık kraliçesi
b sınıfı filmlerde ve onları tiye alan filmlerde her nasılsa bambaşka bir performans sergileyen ve bütün o maskülen ve çirkin erkeksi görünümüne rağmen,istediğinde çok seksi olabilen aileden tescilli aktris.
Halloween filmindeki olağanüstü performansı sayesinde hem korku filmlerinin vazgeçilmez yıldızı olmuş, hem de Halloween serisinin sinema endüstrisinde neredeyse küçük çaplı bir alt-sektör olmasını sağlamış yetenekli oyuncu.
Kendisinin rol aldığı Halloween, Halloween II ve Halloween H20'nin serinin en iyi filmleri olması rastlantı olmasa gerek.
Kendisinin rol aldığı Halloween, Halloween II ve Halloween H20'nin serinin en iyi filmleri olması rastlantı olmasa gerek.
kendisini sadece ve sadece halloween serisinden hatırladığım bayan oyuncu. filmdeki mat bakışları ne olursa olsun atmosferini iki katına çıkarmayı bilmiştir. en son veronica mars filminde oynayacakmış;
http://www.imdb.com/title...71372/?ref_=nm_flmg_act_2
http://www.imdb.com/title...71372/?ref_=nm_flmg_act_2
bu aralar scream queens'te dekan munsch karakterini canlandıran oyuncu.
gençken bile çoğumuzdan tek farkı, büyük memeleriydi. tabii zevk meselesi. herkese saygı duyuyor, bela istemiyorum.
edit: çoğumuz derken, erkeklerden bahsediyorum.
edit: çoğumuz derken, erkeklerden bahsediyorum.
her şey her yerde aynı anda ile EN iYi YARDIMCI KADIN OYUNCU ödülünü kazandı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar